אני בשוק ... של פרה !!!

MC Elinor

New member
אמא שלי שברה את השיא!!!!!!

טוב אנשים מה שאמא שלי עשתה קטן על כל ההורים שלכם!!! אמא שלי הלכה איתי שנה שעברה לחישגוזים כי אז לא הכרתי אנשים שאוהבים היפ הופ ולא היה לי ממש עם מי ללכת והיא ראתה שאני ממש רוצה ללכת והיא התנדבה והיא רצתה ללכת מהר מאוד היא חטפה מיגרנה וזה היה שיא הצחוקים!...!

ערפדי

New member
וואו ...

יש לנו הורים פשוט שרוטים ... אני בסרט , עוד כמה שנים , אנחנו מקימים קבוצת תמיכה להורים שמכורים לראפ , והורים אומרים יחד כזה : אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה " וכז לבושים כם שרשראות ובאגיז ...

NuckBunnies

New member
אוי איזה מוזר זה

אבא שלי ממש אוהב את קאנינגלינגוויסט. Underground my ass!
NuckBunnies ממליץ בדימוס? לא נכחיש

ערפדי

New member
וואי ...

ואולי תראו אפילו את ההורים שלנו אומרים : חמוד בא לך להתחשגז" ... ואנחנו נהיה בהלם !!! ותמיד נשמע את המשפט ... "אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה"

ק ר ח

New member
הלוואי הלוואי הלוואי

ואמא שלי תרצה להתחשגז איתי,זה הדבר שאני הכי רוצה שיקרה,כאילו חוץ מזה שימצאו תרופה לסרטן,לאיידס,שאני יהיה עם שרון,שנפתור כבר את הסכסכוכים עם הערבים,יהודים,חילונים,חרדים,ימנים,שמאלנים,שהכל יהיה חינם,שיכנסו לכלא כל הצורבים(המכשירים עצמם),שלא ייגמר לי בברז האלכוהול,שלא ייגמר במגירה ה-_____-טוב לא משנה,הגזמתי

M A D G I R L

New member
מאז שקניתי את הדיסק של סאב והצל

אמא שלי לא מפסיקה לשמוע אותם!!! היא גם ךובשת את הבאגיס שלי!!!!! לאיזה רמה הגענו?!?!?!?!

dpg

New member
פשש

אני במקומך הייתי גאה באמא שלך הלוואי ככה אמא שלי אבל רציני אבל אמא שלי חולה על אר אנד בי ורגאיי אז זה כבר סבבה ושוב אני גאה באמא שלך!!!!

RotemY

New member
ואני הייתי בטוחה שזה רק אצלי...

על מה אתם מדברים אנשים?? אמא שלי באה יום אחד הביתה עם קוטג´ ואני הייתי בשוק.. היא הכירה לי אותו כיאלו שאי לא יודעת מי זה ואמא שלי נכנסה לי לחדר בשיא הטבעיות ועשה רשימה של כל השירים של בויאקה שלי וסתם שירי היפ-הופ ישראלי והם התחילו לשיר!! אני הייתי בשוק!!! אה וגם אמא שלי נסעה לפסטיבל הבירה ובגלל זה לא הכתי כי ידעתי שהיא תפדח אותי.. אה ועוד משהו במיוחד לקרח, תאמין לי שהז לא טוב אם אמא שלך היתהמתחשגזת איתך! אני בפסטיבל בראשית נסעתי עם כל החברים שלי פתאום אני קולטת את אמא שלי ואח שלי (הוא בן 10) יושבים על הדשא עם נרגילה יותר גבוהה מאח שלי!! אני הייתי בשוק היסטרי.. ורק בגללה התחלתי לעשן נרגילה (וזה כל מה שאני משענת תודה לל!) אז תבין מ זה שאמאמ שלי מדרדרתאותי! (עזבו נדפקה לה הקופסא היא בטוחה שהיא בת 16 יוצאת לי לאפטר פארטי´ס ומסיבות בלגאנים...) אה והיא גם מכירה את סאב וקוטג´ אישית כי הם באים דיי הרבה לאיפה שהיא עובדת... והיא לא זונה אם זה מה שעולה לכם לראש, היא עובדת בחברה של ידיד שלה שהוא מעצב אז יש לו מחסן הלבשה היסטרי, אז הם באים לשם לפעמים, אבל סתם קוצי לביקור כי הם מכירים שם אנשים...

ב ו ף

New member
אבא שלי...

אז ככה, אני בחדר, שומע בויאקה, ואבא שלי בא ומתחיל לשיר איתי את הפיזמון של "´קונטקרה דיכאון", כולל קפיצות והכל...!

RotemY

New member
כן...

ברגע שקראתי את השירוש הבנתי שלאממא שלי יש פוטנציאל לקחת את כולם בהליכה... אה ושחכתי לכתוב עוד משהו, שאמא שלי גם לימדה אותי לגלגל ריזלה

Latent

New member
ואמא שלי

עשתה קעקוע של Thug Life על החזה, עלה גראס על יד ימין, ובקבוק הנסי על יד שמאל. אהה, והיא גם סחבה ממני את הבנדנה.

למעלה