אני בשוק ... של פרה !!!

SAG E

New member
יש לכם מזל

שני ההורים שלי לא מסוגלים לסבול היפ הופ ואני לא יכול לשמוע מוזיקה בלי אוזניות במחשב כי הוא לא בחדר שלי.....

RiCh RaCh

New member
חחחח שגיא אני איתך

אתמול נתתי לאימא שלי לשמוע את סאב איך כמעט שברה לי ת´דיסק חחחחחחחחח

DardaG

New member
אבא שלי ו eminem

אבא שלי חזק עם eminem כל דבר חדש של eminem הוא ישר יודע אין מצב שאני מחדש לו יש לו את כל הדיסקים ממששש כבוד

Sparkie Dee

New member
חחח ואבא שלי..

הוא אפילו לא שומע מוזיקה הוא אוהב רק סאונדטראקים של סרטים כל מיני נעימות כאלה.. חח

hyper active

New member
אבא שלי...

צוחק עלי והכול אבלללללל אני תפסתי אותו מזמזם את הפרד ומשול כן כן!!..

AcE666

New member
אבא שלי היה בחישגוזים

אבא שלי היה בחישגוזים... סתם אבל יש לו את האור והצל לפני באוטו ואת האור מציון גם ואת מיקרופון למקסימום 2 הכל באוטו בנפרד (הוא קנה לבד)

דור(2?)

New member
אל תצחק, יש אבות שבאים

לחישגוזים

Mad-DawG

New member
דור המילואים של ההיפהופ הישראלי

ההורים שלנו בהחלט משמשים בזכותינו או בגללנו את דור המילואים של ההיפהופ הישראלי. לכל אחד יש סיפור או שניים על ההורים שלו והמוזיקה שחורה, לא?
אבא שלי היה איתי בתוכנית של מומי (ברשת ג´) כשהייתי בן 12. איך?
אמא שלי בריאה על על התוכנית של מומי, איך זה? D-:

Da Judge

New member
אבא שלי

חולה על רגאיי כבר שנים ותאמינו או לא, הוא גם אוהב היפ-הופ, כשאני בא אליו אני יכול לשים דיסקים פול ווליום והא ישמע את זה איתי, הוא לא כ"כ מת על ישראלי אבל חוצמזה, סבבה של אבא

ערפדי

New member
טוב זה רישמי ...

עכשיו : לי , לאחי ולאמא יש את הדיסק של סאבלימינל - " האור והצל " ושלושתם מקוריים !!! אוי כמה שאני גאה , אמא שומעת סאבלימינל !!! "תן לי את התקווה לקבל מה שאין - את האומץ לנסות לתקן " אנשים --->לקנות מקורי !!!

liron sunt

New member
אמא שלי אוהבת אמינם....

גיליתי שאמא שלי אוהבת ראפ כל הזמן היא שואלת אותי על זה אולי באמת נפתח קבצת תמיכה.....

ערפדי

New member
וואי ...

אמא שאוהבת אמינם ... מרגש !!! יאללה עכשיו אבא של שהוא אנטי-היפ הופ , יתחיל לשמוע דר , דרה

Da Judge

New member
פששששש מהיר אתה דהלורד...

עוד לא 2 דקות [URL='http://'] כבר נמחק [/URL]

למעלה