אני בשוק מעצמי!!!

נושקי1

New member
צריכה עצה...

אלפני כמה חודשים החלטתי סופית שאני לסבית...(אני מתלבטת 4 שנים) ועוד לא אמרתי לאף אחד, למרות שאני משכנעת את עצמי שזה לא מגדיר אותי וזה ממש אמור להזיז לאנשים. אני ממש רוצה לספר למישהו אבל אני לא מסוגלת, למישהו יש רעיון? ועוד דבר... מי נראה לכם שצריך לדעת קודם? ס'תומרת, נראה לכם שזה משנה אם אני יספר קודם להורים או לחברים? בבקשה תגידו את דעתכם... תודה רבה, רבה!!

נושקי1

New member
אני בשוק מעצמי!!!../images/Emo10.gif

אני לא יודעת למה אבל יש לי ילדה בשכבה שתמיד חשבתי שהיא לסבית אבל אף פעם לא ידעתי בוודאות... לפני כמה זמן הייתה עליה שמועה שהיא לסבית כי כמה ילדים מהשכבה שלי מצאו לה מכתבים לחברה שלה בקלמר.. כששמעתי על זה לא הייתי מופתעת, אחרי כמה זמן(כשאחלטתי סופית שאני לסבית) פתאום התחילו לדבר עליה ואני נזכרתי שבכיתות ה'-ז' היינו חברות ממש טובות, הסתובבנו רק אחת אם השניה ופעם אחת כשהיא התחילה להסתובב אם מישהי אחרת ממש התעצבנתי אבל אף פעם לא חשבתי על זה בצורה אחרת מידידות. היום כשאני חושבת על זה, אם הייתי יודעת אז שאני לסבית וגם היא הייתה יודעת(למרות שהכל רק שמועות) אולי היינו חושבות על זה בצורה אחרת... אחרי הרבה זמן שהיינו חברות ממש טובות היא התרחקה ממני, ואולי זה היה בגלל שהיא גילתה שהיא לסבית? אולי בגלל שהיא פחדה שיש לה רגשות אלי? או אולי בגלל שהיה לה משו למישהי אחרת... אני לא יכולה שלא לחשוב שאם זה היה קורה עכשיו אולי זה היה מתפתח למקומות אחרים... אחרי חפירה רצינית רציתי לשאול אם למישהו קרה דבר דומה אפילו בקצת? וגם אני מאוד ישמח לדעת מה אתם חושבים על העניין... המון אהבה לכולם (לכולן ליתר דיוק)

נושקי1

New member
איזה יבש פה, אף אחד לא עונה...

אני במחשב כבר שעתיים בערך וכל כמה זמן אני בודקת אם משהו ענה לי ובכל הזמן הזה ענו לי רק 2 אנשים... אני לא באה בטענות פשוט חשבתי שאולי פה אנשים יגיבו לדברים בשונה ממקומות אחרים... דרך אגב אם מישהי רוצה לדבר במסנג'ר אני ישמח מאוד מוזמנים לבקש...

שלום לנושקי!!!!!!!!!

אז הנה אני מגיבה.... ("הדברים שבאים במהירות, באותה המהירות ייעלמו, הדברים הטובים באים בסוף ולהם צריך לחכות") תחשבי על זה... ראיתי את הודעתך הקודמת, רק בפעם הבאה, תגיבי להודעה שאת השארת, ואז יהיה אפשר להבין על מה את מדברת, אני במקומך הייתי מדברת קודם כל עם החברים, על פי רוב חברים הם יותר תומכים, ולהורים יש יותר מטענים בנושאים שכאלה, והרבה יותר קשה להם לקבל החלטות כגון אלו שאת מדברת עליהם... תזכרי שחברים הם בחירה, והורים את לא בוחרת, ההורים גם חושבים על כל ההשלכות של ההורים שלהם (סבא וסבתא שלך...) ומה יהיה כשתרצי משפחה, מה יהיה עם הנכדים שלהם וכ"ו. אבל בכל מקרה כל הכבוד על ההעזה והאומץ. נשיקות ובהצלחה עירד

נושקי שמתי לב...

שאת כל פעם כותבת הודעה ראשית ואין צורך, אם את רוצה לענות למה שכתבתי אני, לחצי על העיגול הכחול מצד ימין למשפט, ואז ייפתח לך חלון עם האפשרות להגיב. מקווה שהייתי ברורה בהצלחה

נושקי1

New member
תודה..

סבבה, אני ינסה לזכור את זה... עם כבר ענית לי אז כתבתי עוד משו בכותרת: "אני בשוק מעצמי" ואף אחד לא ענה אני ישמח אם תעשי ספתח ותעני ובכללי אני ישמח אם תגיבי תודה, נשיקות...

אז קודם כל, יש לך מזל

שהייתה לך ההזדמנות לגדול עם עוד מישהי "כמוך".... ואני מתכוונת, שיש הרבה ילדים שגדלים עם ההרגשה שרק הם כאלה, בסביבה הקרובה אליהם. וזה שהיה לכן חיבור עוד לפני שהגעתן שתיכן להבנה על הנטיות שלכן זה מקסים, את לא חושבת? כאילו, זה ממש קוסמי... "מין מוצא את מינו" שמעת פעם את המשפט הזה? תחשבי על זה ככה... (ועכשיו תביני למה עונים הודעה אחרי הודעה, כי אני מנסה להיזכר מה עוד כתבת שם, ואני לא יכולה, כי בעמוד של חלון התגובה, אני יכולה לראות רק את ההודעה שאני מגיבה אליה ישירות. יש מבינה?) בקיצור, נזכרתי, בקשר לנושא השני, לפעמים אנחנו מתרחקים מאנשים שמאוד דומים לנו, ומזכירים לנו את עצמנו, ואולי יש משהו בעצמנו שאנחנו מנסים לשכוח, כלומר, סתם דוגמא - אני מתעצבנת על אבא שלי כי הוא מתעצבן מהר ואני בדיוק כמוהו, ואני מקווה שהדוגמא ברורה. אולי היא התחילה להבין שהיא כזאת, ולא הצליחה להגיע עם עצמה לידי קבלה של החלק הזה בעצמה, וכשהיא מסתכלת עליי, היא כל הזמן רואה את הדבר הזה בעצמה שהיא מנסה לשכוח או לא מצליחה להתמודד איתו... מקווה שהייתי ברורה ואולי אפילו עזרתי לך קצת נשיקות ובהצלחה עירד

נושקי1

New member
אולי...

יכול ליהיות שאת צודקת והיה לי מזל, אבל היא לא יודעת עליי ואני לא בטוחה שהיא לסבית זה רק שמועות אבל אם כן אז לא נראה לי שהיא יודעת שאני יודעת על זה(סליחה על הבלגאן..חח) ובאותה תקופה אפילו לא חשבתי על האפשרות שאני לסבית ונראה לי שגם היא...אבל אולי בתת מודע.. (דרך אגב אנחנו עדיין בקשר) בכל אופן תודה רבה... המון נשיקות...

דרך אגב סתם שתדעי...

בעיקרון נטיות מיניות מוגדרות במובהק כגורם גנטי... כך שגם אם את לא "יודעת", את עדיין כזאת, ויש מחקרים שמוכיחים שיש "נטיות" מיניות גם אצל ילדים מאוד מאוד צעירים ואפילו תינוקות, ויש גם אצל חיות. ואם תרצי לדעת עוד, אני אפנה אותך אל כמה מאמרים, מחקרים וכתבות. ביי מאמי

moshe butt

New member
מממ...

האמת, זה לא משנה למי תספרי קודם- הבחירה היא שלך! אם את מרגישה צורך לספר תחילה להוריך בידיעה שהם יקבלו את זה ולא תצאי מזה בשן ועין - זאת לא בעיה. אך, ברוב המקרים ההורים לא בדיוק מקבלים את הרעיון בסבר פנים יפות, לכן לפעמים עדיף לספר קודם לחברים הקרובים שלך. תעשי מה שאת מרגישה, אם את מרגישה צורך לספר להוריך- ספרי להם. אבל, לפי דעתי- ספרי קודם לחברים הקרובים שלך מהסיבה שברוב המקרים ההורים לא נוטים לקבל את זה. חקי בסבלנות קצת עם ההורים שלך, על תנסי לדחוק את הקץ... שיהיה לך בהצלחה חמודה

נושקי1

New member
תודה רבה...

תמיד כשחשבתי על זה היה נראה לי הגיוני שכדי לי לספר להורים שלי כי אולי הם יעלבו אם מישהו ידע לפניהם, אבל באמת נשמע לי יותר הגיוני שחברים שלי יבינו אותי יותר... בקיצור, תודה רבה...

למעלה