אני בשוק טוטלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cessna 182

New member
אצלנו

באת"א נותנים ציון וכשרואים ת'מחברת רואים כמה קיבלת באמת... היה לנו מבחן שהפאקטור היה בסביבות ה-30 נקודות (תלוי מאוד כמה קיבלת)...מה שגרם לעקומה להתנהג כמו פעמון באמת... הקטע הוא שיש מרצים שרוצים שהממוצע יעמוד על מספר מסויים ופאקטור הוא כלי שעוזר לך בזה... בכל אופן פאקטורים באים בכל מיני צורות וגדלים ולאו דווקא בצורה של עוד 5 נקודות...

100vardit

New member
ברור..

זאת סתם הייתה דוגמא.ו...אצלנו קמצנים!!!! הכי הרבה שקיבלנו היה 10 נקודות...וכשנתנו נתנו לנו באופו אחיד לכולם. ולצערי החל מהסמסטר הבא מסתבר שעניין הפאקטור יבוטל לחלוטין,כדי שלא יהיו הרבה אחוזי הצלחה במכללה..ושרק מי שטוב ישאר. חחח...30 נקודות,נשמע כמו חלום,זה ממש מרים את הציון באופן משמעותי. טוב בכל מוסד-זה משהו אחר..

the last anigma

New member
כדי שיתנו 30 נק' פאקטור הציונים

צריכים להיות ברצפה... זה לא נשמע לי כמו חלום. (רוב הסיכויים שזה העלה את רוב האנשים מ30 ל60 בערך....)

cessna 182

New member
חחח

היה לנו מתרגל שהאמין בנו כ"כ שהוא נתן לנו מבחן שהוא באמת באותה רמה אבל דרש הסתכלות שונה על החומר...הקטע שברוב המבחנים שואלים אותך שאלות על החלק הארי של החומר ומוסיפים סעיף או שניים לשאלה או למבחן שהם על חומרים שוליים...אצלנו זה היה שאלה שלמה על חומר שולי ביותר (ולמעשה זה הייתה שאלה מהשיעורי בית שאף אחד לא הצליח לבד וחלק אפילו אחרי שהמרצה עזר לנו לא הבינו יותר מדי)...ושאלות אחרות שהיו באותה רמה אבל באמת שהפתיעו מאוד ותפסו את רוב האנשים עם העיניים פעורות... זה קורס שנחשב לא קל אבל המבחן לא כ"כ מסובך! ונראה לי שהמתרגל היה בשוק כשראה ת'ציונים ולכן הפאקטור...מה שכן...לי זה בכ"ז לא עזר (קיבלתי במקור 22...) ככה שאני אראה עוד מבחן מגעיל גם במועד ב':)

the last anigma

New member
כל הכבוד...!!

אני נבחנתי בחמישי האחרון בלינארית גם.... עניתי רק על 95 נק' אז אני לא מאמינה שאני אשתווה אליך (אבל יש להתחשב בזה שהייתי חולה ולא למדתי חצי חומר).... ואני גם חותמת על 70..... ממש כל הכבוד... אני מבינה כמה זה חומר מעפאן...

למעלה