אני בשוק טוטלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dudmel

New member
אני בשוק טוטלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זהירות
הודעת השתחצנות
אתם פשוט לא מבינים... אני עדיין בטוח שיש כאן איזה טעות וזה לא אמיתי... אלגברה ליניארית - אימת הסמסטר הראשון... הייתי מוכן לחתום בעיניים עצומות על 70 במבחן הזה... קבלתי... 95!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט בהלם מוחלט... וזוכרים את המבחן בחדו"א שלא למדתי בכלל וכבר מראש השלמתי עם זה הכשלון? פתרתי במבחן שאלות בשווי 67 נקודות סה"כ. בשאלות האחרות לא נגעתי בכלל... קבלתי 60! (וזה כאילו מתוך 67 כן...?) חבל שלא למדתי כמו בן אדם... בקיצר... שמישהו יעיר אותי כי אני בטוח חולם... מצטער על ההשתחצנות הזאת, אבל אני פשוט לא מצליח לתפוס את הציון הזה... 95 בלינארית. אני. מי היה מאמין...

Lir האחת

New member
מעולה.

לא רציתי להרוס את השרשור
דודו!! כל הכבוד!!
אני שמחה בשבילך!!

dudmel

New member
תודה תודה לכולם

וברור שבחדו"א אני אעשה מועד ב' אפילו שעברתי. מעכשיו מעלים את הרף! בהצלחה לכווווווווווווווווווווולם

dudmel

New member
לא יוצא../images/Emo70.gif

עד שאני לא רואה את הסריקה של המחברת אני לא מאמין שזה הציון שלי
כי זה ממש מוזר - באלגברה מתוך 5 שאלות עניתי רק על 4 וחצי... אז איך לעזעל יכול להיות שקבלתי 95???

נצל"ש

מה זה פקטור? בזמן האחרון אני שומעת את זה בכל מקום..זה אפילו מהדהד בחלומותיי..חח סתם אבל מה זה? ולדודמל-סחטיין על הציון!!!אתה באמת שחצן,אבל אני לגמרי יכולה להבין את התחושה הנפלאה הזו של לקבל ציון גבוה.. אז ממש ממש כל הכבוד וסחטיין עלייך!!!!

the last anigma

New member
פאקטור זו העלאה בציון

יש כל מיני סוגים של פקטורים, אבל הכי בסיסי הוא פשוט להעלות את הציון של כולם במס' נקודות קבוע. בדרך כלל נותנים פקטור כשהיו הרבה נכשלים/כששאלה מסויימת לא היתה הוגנת וכו' וכו'...

RichardSmith

New member
מצטרף לתשובה של אניגמה ע"י:

רוצים לשמור באונ' על ממוצע מסויים, כדי לדעת איך הסטודנטים עשו יחסית לשנים שעברו למשל. משתדלים לקרב את עקומת הציונים לעקומת פעמון סטנדרטית.

dudmel

New member
קודם כל תודה ../images/Emo9.gif

ובקשר לפקטור - בעיקרון בכל בחינה אמורה להתקבל התפלגות ציונים נורמלית פחות או יותר (גאוסיאנית אאל"ט, שיתקנו אותי הסטטיסטיקאים...). אם המבחן היה קשה מאוד, או לא הוגן, או שמכל סיבה שהיא מתקבלת עקומת ציונים שסוטה מאוד מהעקומה הנורמלית, אז לפעמים מחליטים לתת פקטור - מתקנים את כל הציונים כך שתתקבל עקומה נורמלית פחות או יותר.

dudmel

New member
אבל אם היה פקטור,לא אמורים לציין

את זה ליד הציון או משהו כזה? חוצמזה שהמרצה שלנו לא אמר כלום על פקטור - להפך, או טוען שאחוז הנכשלים היה נמוך יחסית לשנים קודמות.

100vardit

New member
לא מציינים את זה..

בדר"כ-אצלנו יודעים כשהיה כשעל מחברת הבחינה נכתב "+5 " ואז יודעים שהוסיפו לכולם.. והיה לנו מקרה הסמסטר שכבר שלחו ציונים,הממוצע היה 61,ואז תיקנו ת'ציונים -ז"א היה פאקטור,ושלחו ציונים מחדש.. בטח יהיה לכם אוטוטו פתיחת מחברות/שתראה ת'סריקה-ואז תדע בדיוק מה קרה..

למעלה