אני בשוק , אני בהלם

s h o o s h a

New member
מנסה להבין

על מה בעצם הכעס? על שאת ההודעה על ביטול החתונה שלח החתן לכלתו המיועדת בהודעת SMS? ואם היה מגיע לסלון הכלות ומודיע לה, מה אז? היה פחות נורא? ואם היה מגיע לאולם השמחות ורק אז מקבל רגליים קרות ובמקום לומר "אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני" היה אומר "תשכחי מהחתונה" האם בכל סיטואציה מהסוג הזה או דומה לה היה עדיף/אחרת??? הרי התוצאה היא המדברת בעד עצמה ולא הדרך אליה הכאב הוא התוצאה ולא היה כואב לכלה פחות אם ההודעה היתה נמסרת לה בכל דרך אחרת מכפי שנתנה לגבי התביעה שהיא מתכוונת להגיש נגדו, זכותה עפ"י דין גם את מזונות העובר שבדרך אבל להשפלה שהיא וודאי חשה ולכאב שילווה אותה לאורך זמן רב אין מחיר על כך אין היא יכולה לתבוע אותו ועל כך אין פיצוי ה"פיצוי" יגיע בדמות אהבה חדשה, בזמן ובמקום שיהיה נכון להם להגיע

s h o o s h a

New member
מסכימה אתך ניצת

שזה נורא, משפיל, בזוי ותוסיפי כל מילה אשר עולה בדעתך, כי היא תתאים כאן, אלא שאני אומרת שהמצב לא היה שונה גם אם היה נעשה באופן אחרת (לדבר, למשל, שעה לפני) מאחר ושום הסבר לא היה מניח את הדעת. הרי את החתונה הם לא תכננו מהיום למחר היה לו מספיק זמן להתחרט ולבטל כך שהנקודה היא, שוב, לטעמי, לא האיך אלא התוצאה הכואבת. יום נפלא ורק שמח שיהיה לנו

למעלה