אני בצרות.....

ניק1

New member
אני בצרות.....

ניסיתי לעשות כישוף שחור על מישהוא, וכניראה קצת ניסחפתי... והכישוף לא יצא בדיוק כמו שציפיתי, וזה הולך ומיתדרדר ואין לי מושג איך לבטל את הכישוף! בינתיים כל מה שניסיתי לעשות בשביל לבטל את זה לא הצליח......

adam_a

New member
../images/Emo4.gif

אולי תספר לנו על אותו כישוף, פרטים, סיבות, דרך ההטלה, מה היו התוצאות וכו´... אולי נוכל לעזור...
אדם

ניק1

New member
קללה..../images/Emo129.gif

זה היה קללה.. לקחתי תמונה שלו (הייתי עים חבר) אמרנו: מעשה של אי צדק נעשה לי אני מזמן את כוחות הקאמרה הו כוחות קאמרה אדירים אשר על האיזון ביקום שומרים הרתמו לעזרתי הראו לאיש זה שעים כוחות שחורים לא מיתעסקים! לכו אלין רדפוהו בישנתו את שמו לחשו מי ייתן ויכבל בחוסר מזל ופחד ואת כעסי יחוש לעד שרפנו את התמונה שלו, ושחררנו מסה אנרגטית אדומה לעברו.

FireDragon

New member
אמ....

מה היו התוצאות? למה עשית את זה? כמה ניסיון יש לך במאגיה? מה זה "מסה אנרגטית אדומה"?

ניק1

New member
מסובך...

הוא במצב גרוע, המצב הכלכלי שלו גרוע, הוא ניראה על הפנים,ושהוא רואה אותי הוא מתחיל להיתחרפן, יש לו ליפעמים התקפים ועוד הרבה דברים מפחידים עשיתי את זה ביגלל הרבה סיבות גם שלי וגם של חבר שלי.... מסה אדומה זה איזה משהוא שלמדתי לעשות, כשלמדתי איך עושים את הכישוף הזה..

korinalir

New member
איך ניסית לבטל את הכישוף?

בעיקרון הטעות שלך היתה שלא שמת גבולות לקללה שלך כלומר לא איחלת לו מספר מסוים של ימים\שבועות\שנים של סבל אלא עד שהוא יסיים "לכפר" על הסבל שהוא גרם לך ולחבר שלך זה יכול לעולם לא לקרות. לכן לדעתי הדרך היחידה לבטל את הקללה היא לסלוח לבן אדם ואחרי שתרגיש שנשמה שלך נקייה מכעס עליו רק אז תעשה כישוף לביטול הקללה. כי כל עוד אתה עדיין שונא אותו אתה פשוט לא יכול להתמקד בלעשות לו טוב ואז אתה לא מצליח לשלוח אנרגיות ליקום שיבטלו את הקללה- כי אתה עדיין מעונין ברעתו. בהצלחה.

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo59.gif

*צובט את הלחיים של ניק* איזה מתוק... הרשה לי לציין שאני רשמית, מרגע זה ואילך, משייך אותך לאותו זן של מפיצי וירוסים ברשת. אתה נכנס, ומפיץ חומר שעלול להזיק לאנשים בלי מחשבה אחת על מה זה יכול לגרום (או שאולי חשבת על זה, ועשית זאת בכוונה...). אז בבקשה, נא לחדול מפעולותיך הנ"ל. בכבוד רב. R.L.D

L e s t a t

New member
החומר גנוב

מדובר בתרגום משובש של קללה שנכתבה במקור ע"י שטניסטית (לשעבר כנראה) לפני כמה שנים.

ישראל22

New member
תנסי...

לבטל את הכישוף בעזרת כישוף. תחברי כישוף שבו תאמרי שהגיע הזמן להפסיק ושאינך זקוקה יותר לשירותיו של הכוח. לרוב כשאני עושה כישופים כאלו(לפעמים בשביל הכיף) אני תמיד שם מסגרת של זמן כי לכל דבר חייב להיות סוף. יש לי שיטה לבטל כישוף גם אם עוד לא הגיע הזמן שלו: לוקחים את התמונה של האיש, פרח(חדש) אני משתמש בשושנים, מהדק ומים. אחר כך מחברים כישוף שמבטל את הכישוף שלך באמצעות כוח החיים. אם תרצי אני אסביר לך עוד על איך לעשות זאת בפרטי. נ.ב אם החבר שלך היה איתך בעת הטלת הכישוף הוא צריך להיות איתך גם עכשיו.

RainBird

New member
כמה דברים דבר ראשון זו אחת הקללות הכי מטומטמות ששמעתי, וכנראה שפשוט הוא היה אדם שהיה לו רע וזה איזן את הגבולות. במידה וזה אכן עבד. דבר שני קמרה? אולי קרמה במקום? אם הייתה טעות כזאת בלחש אני מתפלא שזה לא הוטל עליך בטעות אין דרך לביטול כשפים, אבל אפשר לנטרל אנרגיה שלילית. ארדן

למעלה