אני בצ'אט :)
L LillipooT New member 11/4/04 #2 אני לא מבינה מה קורה פה ../images/Emo60.gif דבר ראשון - לאן כולם נעלמו? דבר שני - עד מתי המשחק...? דבר שלישי - תפוזטפש לא נותן לי להכנס לניק שאני כותבת בו לגמד!! שונאת את זה!
אני לא מבינה מה קורה פה ../images/Emo60.gif דבר ראשון - לאן כולם נעלמו? דבר שני - עד מתי המשחק...? דבר שלישי - תפוזטפש לא נותן לי להכנס לניק שאני כותבת בו לגמד!! שונאת את זה!
ה הגמדון של אמא New member 11/4/04 #3 אמא היום בכלל לא הגבת לספיישל אוונסנס שעשיתי לך... האם ראית אותו?
L LillipooT New member 11/4/04 #4 איזו תמונהההההההה |מאוהב../images/Emo60.gif או מי גד איזה בונבון!!!!!!!!!!!!!1 ולא!! לא ראיתי!! מתנצלת גמדון! אני אלך להסתכל עכשיו!
איזו תמונהההההההה |מאוהב../images/Emo60.gif או מי גד איזה בונבון!!!!!!!!!!!!!1 ולא!! לא ראיתי!! מתנצלת גמדון! אני אלך להסתכל עכשיו!
S sweets are good New member 11/4/04 #8 אממ...../images/Emo15.gif המשחק היה אמור להיות עד שבת...ועכשיו כבר לא שבת... אז מתי מגלים מי הגמד של מי בכל אופן, שיהיה לכולנו שבוע טוב...וחופש נעים,לפחות מה שנשאר ממנו...
אממ...../images/Emo15.gif המשחק היה אמור להיות עד שבת...ועכשיו כבר לא שבת... אז מתי מגלים מי הגמד של מי בכל אופן, שיהיה לכולנו שבוע טוב...וחופש נעים,לפחות מה שנשאר ממנו...
ל ל ו ק י ט ה New member 11/4/04 #7 שלום, אני נוסעת../images/Emo70.gif נארף... מממ מייסלף נוסעת מחר עם המשפוחה לצפון ליום ראשון-שני תהנו מהחופש שיש לכם ממני לאב יה
שלום, אני נוסעת../images/Emo70.gif נארף... מממ מייסלף נוסעת מחר עם המשפוחה לצפון ליום ראשון-שני תהנו מהחופש שיש לכם ממני לאב יה
S sweets are good New member 11/4/04 #9 נסיעה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif תהני, חמודה חופש ממך הא ...טוב, אולי בכל זאת נוכל להסתדר....חחחח... נתגעגע...
נסיעה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif תהני, חמודה חופש ממך הא ...טוב, אולי בכל זאת נוכל להסתדר....חחחח... נתגעגע...
S shira245 New member 11/4/04 #14 ארזת הכל? בגדים משחת שיניים תחתונים? צ'אד? אותי? חחח סתם תהני בובההה ברור שנתגעגע!!!
S shira245 New member 11/4/04 #13 אתם יכולים כבר לחשוף! איך שבא לכם ומי שרוצה יכול גם להמשיך לגמד....
ה הגמדון של אמא New member 11/4/04 #15 אמא../images/Emo23.gif אוקיי, אז הנה לקט אחרון של כל הדברים שאמא אוהבת נקווה שאחריו כבר תנחשי מי אני, אם לא אני - אני אגלה לך אז נתחיל ב...ג'וש
אמא../images/Emo23.gif אוקיי, אז הנה לקט אחרון של כל הדברים שאמא אוהבת נקווה שאחריו כבר תנחשי מי אני, אם לא אני - אני אגלה לך אז נתחיל ב...ג'וש
ה הגמדון של אמא New member 11/4/04 #18 נעבור לתחום המוזיקה - ../images/Emo79.gif הזמרת האהובה עלייך: בריטני ספירס
ה הגמדון של אמא New member 11/4/04 #19 ובעדיפות שנייה - כריסטינה אגילרה! (שאצלי היא בעדיפות ראשונה ויחידה )