אני בעיה

וונקי

New member
אני בעיה

אני חושדת מאוד חודשת איפלו שידיד הכי טוב שלי דולק עלי ולמה אני חושבת זאת כי הוא כול זמן רוצה להיות איתי שאני אומרת לו שאני עם חבר שלי הוא מתעבן עלי שאני כול זמן איתו. הוא כול זמן מחפש צומת לב מיני. זה כבר יתחיל להיות מעצבן מאוד מעצבן הוא גם מתעצבן מי כול דבר שאני עושה בשביל צומי. אז מה אני יכולה לעשות מי בלי לאבד איתו בטור ידיד הכי טוב שלי? יש לי אליו רגשות אבל זה רגשות של ידידות בלבד אז מה עושים?

אמממ...

אני חושבת שאםן הוא ידיד טוב שלך.. אתם צריכים לדבר על רגשות.. אולי את צריכה לדבר איתו יום אחד ולשאול אותו על מי הוא דלוק וכאלה וןאם הוא יגיד שעלייך אז תגידי לו: "כן אבל זה לא טוב שאתה דלוק עליי כי אני וחבר שלי מאוד מאוהבים ואנחנו כבר שנה וחודשיים ו12 יום.. (לא שאני סופרת..אני זוכרת..חח)..." אני מקווה שהוא יבין לבד שאין בשבילו מקום בלב! הריי בן אדםם לא יכול להיות עד כדי כך מטומטם (סורי על הבוטות..) שלא להבין שלא רוצים אותו בתור חבר אלא רק בתור ידיד!.. אם גם זה לא יעזור לך תנסי להיות אדישה עליו .. או אם גם זה לא יעזור תגידי לו חד משמעית שאת לא רוצה איתו קשר ושטוב לך עם החבר... בסופו של דבר הוא יבין!... בהצלחה..ושיהיה לכם יום אהבה הכי מאושר והכי יפה בחיים!!

H i L o N e T

New member
אמ. ../images/Emo54.gif

הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לדבר איתו. תסבירי לו שאת מרגישה אליו אהבה[?] אבל רק בתור ידיד, ולא יותר מזה. חוץ מזה, תזכירי לו שאת עם חבר שלך, ושאת מאושרת איתו, ואם הוא באמת ידיד טוב שלך, ואם באמת אכפת לו ממך, הוא אמור לתמוך בך
.

sh53

New member
לדבר איתו

יכול להיות שהוא באמת מאוהב בך, אבל צריך להסביר לו שזה לא ילך ביניכם. יכול להיות שהוא עובר תקופה קשה וצריך אותך יותר מתמיד, וגם אם זה המקרה, להסביר לו שיש לך גם חיים משלך ואת לא יכולה להיות איתו 24 שעות ביממה.

נינושש

New member
לדעתי את יכולה לעשות רק דבר אחד...

הדבר היחיד הוא לדבר איתו על זה.. אין לך שום אפשרות אחרת.. אך כמובן לעשוות זאת בעדינות... כדי לא לפגוע בו.. ובידידות שלכםם!

למעלה