מרכז השילטון המקומי החליט שכל עוד לא מתבצעת אכיפה במיגזר החרדי ,לא יצאו שלושת אלפים פקחים לרחובות.
שמלת תחרה1 Well-known member 10/1/21 #1 מרכז השילטון המקומי החליט שכל עוד לא מתבצעת אכיפה במיגזר החרדי ,לא יצאו שלושת אלפים פקחים לרחובות.
GoldenEyes Well-known member 11/1/21 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: מרכז השילטון המקומי החליט שכל עוד לא מתבצעת אכיפה במיגזר החרדי ,לא יצאו שלושת אלפים פקחים לרחובות. לחץ כדי להרחיב... גם אני בעד
נכתב ע"י שמלת תחרה1: מרכז השילטון המקומי החליט שכל עוד לא מתבצעת אכיפה במיגזר החרדי ,לא יצאו שלושת אלפים פקחים לרחובות. לחץ כדי להרחיב... גם אני בעד
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 11/1/21 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: מרכז השילטון המקומי החליט שכל עוד לא מתבצעת אכיפה במיגזר החרדי ,לא יצאו שלושת אלפים פקחים לרחובות. לחץ כדי להרחיב... לא יבצעו אכיפה שם ולא יבצעו אכיפה כאן, בסוף הסגר הזה יראה כמו הסגר הקודם.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: מרכז השילטון המקומי החליט שכל עוד לא מתבצעת אכיפה במיגזר החרדי ,לא יצאו שלושת אלפים פקחים לרחובות. לחץ כדי להרחיב... לא יבצעו אכיפה שם ולא יבצעו אכיפה כאן, בסוף הסגר הזה יראה כמו הסגר הקודם.
מ מקסים 45 Well-known member 11/1/21 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: מרכז השילטון המקומי החליט שכל עוד לא מתבצעת אכיפה במיגזר החרדי ,לא יצאו שלושת אלפים פקחים לרחובות. לחץ כדי להרחיב... בעד.למה האפליה?!
נכתב ע"י שמלת תחרה1: מרכז השילטון המקומי החליט שכל עוד לא מתבצעת אכיפה במיגזר החרדי ,לא יצאו שלושת אלפים פקחים לרחובות. לחץ כדי להרחיב... בעד.למה האפליה?!
נ נסיך.333 Well-known member 11/1/21 #3 אני בעד זה שהפקחים יתחילו לתת קנסות בשכונות שלהם.. לא יכול להיות שבא פקח מהוואדי בחיפה, מסתובב ברחובות הכי צדדים ונותן קנסות, שיתחיל אצלם בוואדי איפה שהם שמים זין על ההוראות, נראה אותו גיבור..
אני בעד זה שהפקחים יתחילו לתת קנסות בשכונות שלהם.. לא יכול להיות שבא פקח מהוואדי בחיפה, מסתובב ברחובות הכי צדדים ונותן קנסות, שיתחיל אצלם בוואדי איפה שהם שמים זין על ההוראות, נראה אותו גיבור..