אני בנבחרת ישראל.....

horses girl

New member
אני בנבחרת ישראל.....

יש לי בעיה:אני בנבחרת ישראל בסקי ואני לא יודעת מה לעשות:אני רוכבת כל יום וביום שישי יש לי אימון אני די רוצה לפרוש מהנבחרת כי הנסיעות (אני טסה לפחות 6 פעמים בשנה)נורא מפריעות לי לטפל בסטאר וגם בגלל שאני רבה עם ההורים שלי כי אני לא תמיד רוצה ללכת לאימון וגם המצב הכלכלי מפריע לי כי פנסיון ושיעורי רכיבה וגם הנבחרת הכל עולה ביחד המון. וגם אחרי הכל אם אני בנבחרת אני אחרי הכל צריכה לצאת לאליפויות עולם ומזה אני הכי פוחדת באימונים על המסלול יוצא לי פרפקט אבל שמגיעה התחרות הריכוז שלי נעבד ואני עושה 5או 6שנית יותר מהתוצאה שלי למשל: במחנה האימונים האחרון שלי במסלול (שמתרגלים) עשיתי 20.12 ובתחרות עשיתי 25.25 וזה ממש גרועה!!!! (והכל בגלל הלחץ) מה כדי לי לעשות כדי לי באמת לפרוש מהנבחרת?

Vintage Queen

New member
וול... אחרי הכל זאת בחירה שלך!

וממה שרואים עלייך וממה שהבנתי את נהנית נורא בשניהם.... את יכולה להמשיך לנסות לשלב ביניהם ולבקש מאחרים לרכב לך על הסוס כשאת לא נמצאת.... יטפלו לך בו בשימחה ואת יודעת את זה.... וגם כולם מתים עליו והוא הכי נוח שיש אז גם למצוא מישהו שירכב עליו קבוע כשאת לא כאן זאת לא בעיה! אבל השאלה אם את רוצה להתרכז חזק בתחום אחד או להשאיר ולהנות משניהם... אני לא יכולה לא להגיע לחווה אני משתגעת מזה ובגלל זה אני לא עושה שומדבר אחר חוץ מלרכב! אבל שוב... זאת רק החלטה שלך!

S H I L G I

New member
תאמת שנאי ממש לא יודעת

כי את נשמעת מעולה בסקי ועוד אליפויות עולם! וואו! אבל מצד שני את גם אוהבת לרב ולטפל ואת לא רוצה לעזוב זה החלטה שלך את רוצה להמ שיך לעשות סקי בעתיד?ומה את אוהבת יותר?

זו החלטה שלך..../images/Emo1.gif

תראי לפי זה שאת אומרת שאת באליפות העולם בסקי אני מעריכה שאת כבר כמה שנים בזה... ולרכב זה גם חלק חשוב לך בחיים.. לפי מה שאת כותבת.. אני הייתי ממליצה לך להשאר בשניהם.. כי אם זו הבעיה אני מאמינה ששינהם חשובים לך באותה המידה.. אז או שתבחרי מה יותר חשוב לך.. וככה תתמקדי בדבר אחד.. או שתשארי בשניהם.. ותעשי לך סדר בזמן שלא יהיה לך לחץ..

למעלה