Charmed by love
New member
אני בנאדם מתוסבך.
אני צריכה עזרה בקשר למשהו אבל כדי שתבינו את זה אני צריכה לתת לכם את כל הסיפור (סיפור?!
מגילה יותר נכון...) אז... תהנו... אני בת 13 ו-4 חודשים,כתה ח´. היה לי רק חבר אחד בחיים שלי. באוגוסט האחרון (בין ז´ ל-ח´) הייתי ידידה ממש טובה של ילד אחד שנקרא לו... יואב. (אני משנה את השמות כי יש בתפוז הרבה משתמשים שמכירים אותי...)הזמנתי כמה חברים אלי הבייתה לראות סרט (עשינו את זה בערך פעם בשבוע, כל פעם אצל מישהו אחר) בסוף רק יואב ,גיל ומיכל באו. לא משנה... אני ישבתי ליד יואב... זה לא היה כציני או משהו אבל שנינו דיי התחלנו אחד עם השני ואחרי יומיים של דיבורים נון-סטופ בטלפון נעשינו חברים. שבוע וחצי אח"כ היינו אצל גיל עם עוד איזה 10 אנשים בערך... (החברות שלנו הייתה סוד. אתם שואלים למה? כי.... ככה הוא רצה) ואז באישהו שלב התחילה מלחמת קרח ו... מה זה משנה?! בכל אופן אחרי איזה שעה שלא דיברנו התחלתי לחשוב אולי הוא כועס עלי או משהו... שאלתי אותו אם הוא כועס עלי והוא אמר שכן. שאלתי למה והוא לא הסכים להגיד לי. כל המסיבה ניסיתי "להוציא ממנו" למה הוא כועס עלי וזה לא הלך. בימים שאחרי זה התקשרתי אליו והוא לא ענה לי ואז ניסיתי לעזות מספר חסוי והוא כן ענה. כשהוא הבין שזאת אני הוא ניתק. הייתי ממש עצובה וכל זה וביקשתי מגיל שישאל אותו למה הוא כועס עלי... אחרי שנידנדתי לגיל בקש לזה כל כך הרבה רבנו... אז ביקשתי מאיתי שישאל אותו ובסוף גם איתו רבתי. לא משנה... עד עכשיו אני ויואב לא מדברים. אני בנאדם די אלים, בעצם לא. אני פשוט... כשמעצבנים אותי, אני מגיבה, באלימות... ולי ולאיתי יש מנהג כזה שהוא מעצבן אותי
אני רודפת אחריו
אנחנו הולכים מכות בצחוק
(זה לא יוצא בכוונה) אני מרביצה לו חזק מדי ואנחנו רבים. הפעם (לפני חודש בערך...) איתי ממש כעס עלי ואמרתי לו שאני יודעת שזה באשמתי ושזה תמיד קורה באשמתץי ושאני ממש משתדלת אבל זה לא הולך לי... ו... הוא לא קיבל את זה. הוא החליט שהוא מעדיף לא להיות ידיד שלי. החלטתי לא להציק לו, זאת החלטה שלו ואין מה לעשות. עכשיו (השבוע) גיליתי שהוא מלכלך עלי ויורד עלי (הוא ויואב) ושמישהו (שעדיין לא גיליתי מי זה) סיפר שאני הצתרפתתי עם איתי וכל מיני דברים כאלו... ואנשים מאמינים שאני והוא חברים וזה מה שמעצבן אותי. מה שאני צריכה ממכם זה: 1. איך לגרום לו להפסיק ללכלך עלי ולרדת עלי? 2. אם זה אפשרי, איך לחזור להיות ידידה שלו (הוא ממש היה הידיד הכי טוב שלי ואני כ"כ מצטערת שהרסתי את זה)? 3. אח שלו (שהוא בכתה י´) דלוק עלי. בהתחלה חשבתי שגם אני רוצה אותו אבל הוא... לא יודעת עכשיו כשאני חושבת על זה הוא פשוט גדול עלי... מה עושים? (הוא חושב שגם אני מעוניינת-אבל הוא לא לוחץ או משהו...-אני ממש לא רוצה לפגוע בו) ממש מחכה לתגובות.
אני צריכה עזרה בקשר למשהו אבל כדי שתבינו את זה אני צריכה לתת לכם את כל הסיפור (סיפור?!