אני במשבר

קארניו

New member
אני חושבת שאתם מקלים ראש בעניין אופיו

הפלרטטן וכנראה שזה הדבר שמציק לה יותר מהכל והיה הטריגר להתפרצותה ולא הדחייה של חזרתו. נכון שהתגובה שלה היתה חריפה ואימפולסיבית אבל צריך לזכור שהיא עדיין צעירה . היא דורשת שיכבד אותה ובצדק ועליה ללמוד להביע את הכעס על ההתנהגות שלו כך שישרת נכון את המטרה שלה .
 

גבריאל56

New member
אני עונה לכולם פה-

ההתנהגות שלי היתה ילדותית ואני צריכה סדנאת עצבים. אני מודעת לזה. הסברתי לו למה זה קרה ומאיפה זה הגיע והוא ענה לי שהוא אוהב אותי ושמח לשמוע שאני לא כועסת עליו. אני בטוחה שכן נדבר על ענייני הפייסבוק כשהוא יחזור ויהיה טוב (זה כזה ביג דיל, כי הוא בן אדם די מפורסם ומתחילות איתו מליון בנות כל יום. אני לא קנאית. באמת שלא. אבל ברגע שהוא לא אומר שיש לו חברה ונותן לזה לגיטימציה זה מפריע לי. אני יודעת שהוא לא יבגוד בי, אבל מפריע לי עניין הזרימה בפייסבוק הנוראי הזה... אני מרגישה שזה לא מכבד אותי.). תודה רבה לכולכם!! באמת.
 

chenby

New member
נו

ואת הרב גוגל את מכירה? תמצאי סדנה ולכי על זה.
 

קארניו

New member
שאלה אחרונה שאת צריכה לשאול את עצמך

(יותר מאשר אותו) למה הוא לא עדכן/ מעדכן בפייסבוק שיש לו חברה......
 

nowonder

New member
התחושות שאת מתארת

הן לא תחושות נורמליות בקשר בריא ויציב ובטוח שנמשך כבר שנה. אני חושבת שכואבת לך הבטן, ואת מגיבה ככה, לא רק בגלל מה שהיה אתמול. רוב הזוגות שיש לזוגיות שלהם בסיס יציב של הדדיות, יכולים להתגבר על ריב וגם על מילים קשות (בתנאי כמובן שזה לא משהו שחוזר על עצמו כדינמיקה שגורה של קשר.) לרוב הגברים יש מיכסה מסויימת של סצינות שהן מוכנים לקבל מהאישה, ולרוב הנשים יש מיכסה מסויימת של הסתגרות וריחוק שהן מוכנות לקבל מהגבר. אני נוטה להאמין שהתחושות שאת מרגישה עכשיו לא נובעות מהריב הזה. הן נובעות כי את יודעת שיש משהו יסודי ועמוק שרעוע בקשר בינכם. ואת מפחדת שהנסיעה שלו לחו"ל לבד תיגע במקום הרעוע הזה ותפרק לכם את הקשר. יכול להיות שהמקום הרעוע הזה קשר לעובדה שאת קנאית והוא פלרטטן (שזה מצד אחד נותן את הדרמה הנדרשת במערכת יחסים של צעירים, מצד שני זה מעייף ומעיק בטווח הארוך). ויכול להיות שזה משהו אחר. תעשי חושבים עם עצמך, ותנסי להבין מה באמת מעיק עלייך ולמה את כל כך מפחדת שהקשר הולך להיגמר.
 

beralle2

New member
חוץ מלהיות מודעת לזה את הולכת לטפל בזה?

או מחכה לריב הבא בשביל להתנצל עוד פעם על אותו דבר?
 

Amazona

New member
אם הייתי הגבר הזה שלך -

אז הייתי מאריכה עוד יותר את הנסיעה שלי - רק כדי לא לחזור ולהתמודד עם הגנון הזה שפתחת לך שם מיתר זמן פנוי, משיעמום... אני לא יודעת... הייתי גם שולחת לך הודעה בפייסבוק - שתתחילי לארוז את החפצים שלך, ועד מתי שהוא יחזור, יום לפני, 3 ימים אחרי, בעוד חודש, לא משנה - שפשוט לא תהיי שם. מה זה הדבר הזה?! עיצבן אותך שהוא חוזר יום אחרי?! ועל זה פתחת מריבה כזאת?! אולי הבעיה של הבני אנוש - זה שאנחנו חושבים שאם אנחנו נמצאים בקשר עם מישהו אחר אז יש לנו בעלות עליו, על הגוף שלו, על המעשים שלו, ועל המחשבות שלו... אבל זה לא ככה... אם מישהו בוחר להיות איתך, להיות מינית\פיזית רק איתך, להתנהג אלייך בכבוד הראוי לך ולחשוב עלייך מחשבות חיוביות או לחשוב עלייך בכללי - סימן שהרווחת את זה. שום דבר לא מובן מאליו וצריך לעבוד קשה בשביל הכל. אם לא נעים לך שהוא "מפלרטט" עם הבחורות בפייסבוק (גם מעניין לשמוע מה ההגדרה שלך למפלרטט, כן?) אז זה ממש לא הזמן, לא המקום ולא הסיטואציה להעלות את זה! תשבי איתו בארבע עיינים, תדברי איתו, תתנהגי אליו כמו שמגיע לגבר שלך שיתנהגו אליו, תסבירי לו שזה לא נעים לך, הוא יבין. אם הוא מכבד אותך - הוא גם יפסיק. ואיזה זכות יש לך לספור את הזמן שיש לו באינטרנט ולהחליט עם מי הוא משוחח, וכמה ולמי הוא מקדיש יותר זמן ולמה??? את תחנקי אותו והוא ילך. חבל. וכשתשבי ותבכי, אז תביני. אבל ככה אנחנו בני אדם... לא? רק כשכואב לנו אנחנו מבינים... תמיד בדרך הקשה... אני יודעת שאת שונאת אותי עכשיו. אבל כשקראתי את ההודעה שלך - מאוד ריחמתי על הגבר המדובר - והאצבעות פשוט התחילו להקליד (שתביני, אני לא רושמת כאן בדר"כ) שיהיה רק טוב.
 

Amazona

New member
כאמור - התחלתי להקליד אחרי שקראתי את

ההודעה, ו2-3 תגובות אחרי. לא ראיתי שכבר הכרה בטעות מצד כותבת ההודעה ונכונות להשתפר. כנראה שאני זאת שאתקע את המסמר האחרון ואחווה על בשרי את מטר הכעסים שטרם טופלו
 
למעלה