אם הייתי הגבר הזה שלך -
אז הייתי מאריכה עוד יותר את הנסיעה שלי - רק כדי לא לחזור ולהתמודד עם הגנון הזה שפתחת לך שם מיתר זמן פנוי, משיעמום... אני לא יודעת... הייתי גם שולחת לך הודעה בפייסבוק - שתתחילי לארוז את החפצים שלך, ועד מתי שהוא יחזור, יום לפני, 3 ימים אחרי, בעוד חודש, לא משנה - שפשוט לא תהיי שם. מה זה הדבר הזה?! עיצבן אותך שהוא חוזר יום אחרי?! ועל זה פתחת מריבה כזאת?! אולי הבעיה של הבני אנוש - זה שאנחנו חושבים שאם אנחנו נמצאים בקשר עם מישהו אחר אז יש לנו בעלות עליו, על הגוף שלו, על המעשים שלו, ועל המחשבות שלו... אבל זה לא ככה... אם מישהו בוחר להיות איתך, להיות מינית\פיזית רק איתך, להתנהג אלייך בכבוד הראוי לך ולחשוב עלייך מחשבות חיוביות או לחשוב עלייך בכללי - סימן שהרווחת את זה. שום דבר לא מובן מאליו וצריך לעבוד קשה בשביל הכל. אם לא נעים לך שהוא "מפלרטט" עם הבחורות בפייסבוק (גם מעניין לשמוע מה ההגדרה שלך למפלרטט, כן?) אז זה ממש לא הזמן, לא המקום ולא הסיטואציה להעלות את זה! תשבי איתו בארבע עיינים, תדברי איתו, תתנהגי אליו כמו שמגיע לגבר שלך שיתנהגו אליו, תסבירי לו שזה לא נעים לך, הוא יבין. אם הוא מכבד אותך - הוא גם יפסיק. ואיזה זכות יש לך לספור את הזמן שיש לו באינטרנט ולהחליט עם מי הוא משוחח, וכמה ולמי הוא מקדיש יותר זמן ולמה??? את תחנקי אותו והוא ילך. חבל. וכשתשבי ותבכי, אז תביני. אבל ככה אנחנו בני אדם... לא? רק כשכואב לנו אנחנו מבינים... תמיד בדרך הקשה... אני יודעת שאת שונאת אותי עכשיו. אבל כשקראתי את ההודעה שלך - מאוד ריחמתי על הגבר המדובר - והאצבעות פשוט התחילו להקליד (שתביני, אני לא רושמת כאן בדר"כ) שיהיה רק טוב.