אני במשבר

גבריאל56

New member
אני במשבר

אז בהמשך להודעה שלי על זה שהחבר בחו"ל...היה לנו סוג של ריב גדול אתמול. ההתכתבות היתה דרך הפייסבוק וגם זה היה בדיעבד, כי ראיתי את זה שעתיים אחרי שהוא כתב לי והוא כבר לא היה שם. אז על מה כל המהומה? אין לנו יכולת לתקשר, הוא נמצא בגונגלים בלי קליטה ועם וייפיי מוגבל אז אולי תבינו את זה שזו פעם ראשונה שאנחנו נפרדים לכל כך הרבה זמן (אנחנו גרים ביחד) ועוד בלי יכולת לדבר בכלל. אז כמובן שאני גם בתקופת בחינות וכל הלחץ אצלי מבעבע. בכל אופן, הוא כתב לי שהוא בסוף חוזר יום אחרי מתי שהוא היה אמור בפעול לחזור. זה הקפיץ לי את סף העצבים והעצב לרמות חדשות וכתבתי לו שזה מעצבן ולמה הוא לא יכל להגיד לי את זה לפני? (אני יודעת שזה ילדותי וקטנוני, אבל באמת היה לי חשוב שהוא יחזור יום לפני). זה הוביל לזה שגם התפרצתי עליו בקשר לבנות שהוא מפלרטט איתן בפייסבוק וכתבתי לו "ותפסיק לפרטט עם בנות בפייסבוק, זה גורם לי לשנוא אותך עוד יותר כרגע". (הוא נוטה לפלרטט עם בנות בפייסבוק..כזה הוא, פלרטטן..וגם כשהוא שם הוא עשה את זה וזה עיצבן אותי שגם ככה הזמן שלו באינטרנט מוגבל, מה הוא מנצל את הזמן הזה כדי לעשות לייקים\ לפלרטט עם בנות?). בכל אופן, כל היום הייתי בהרגשה חרא, ואז ראיתי בערב שהוא רשם לי שהוא מאד מאוכזב ממני הוא כתב "אני מאד מאוכזב. "שונאת"? מי את?" מאותו רגע אני לא יכולה לאכול או לישון...אני ממש בסרטים ובלחץ מזה. אני לא מפחדת שהוא יבגוד בי או משהו כזה, אני פשוט בחוסר ודאות כי לא הצלחתי לתפוס אותו בטלפון...כתבתי לו את ההסבר שלי לכל הסיפור ואני מקווה שהוא יבין אבל..... אני שונאת את זה. שונאת לריב. שונאת לריב שהוא בחו"ל. שונאת להרגיש שהוא יפרד ממני כשהוא יחזור לפה.... אני ממש עצובה...

קארניו

New member
את צודקת

אין סיבה שתסכימי שיפלרטט עם בחורות אחרות לא בווירטואלי ולא במציאות . ובעיקר את חייבת ללמוד לשלוט בכעס ובעצבים שלך שכנראה נובעים מהתלות הרגשית שפיתחת כלפיו והוא למד לנצל זאת לטובתו.

החדשות הרעות -

הקשר הזה מקרטע אל סופו - גברים בעיקרו של דבר מתקשים לשאת נשים ילדותיות וקטנוניות. החדשות הטובות - את אשה צעירה ואם את לא אטומה לגמרי יש סיכוי לא רע שהקשר הבא שלך יראה הרבה יותר טוב.

קארניו

New member
והחדשות היותר מעולות הן

שגברים מעריכים נשים שעומדות על שלהן וכאשר הם מאיימות הן גם מבצעות את האיומים שלהן .

גבריאל56

New member
אם אתה חושב שזה קטנוני שחברה שלך מפלרטטת עם

אחרים, אז צר לי בשבילך

אני חוזר בי -

לא למדת כלום - כנראה שגם את הקשר הבא שלך את הולכת לדפוק באותה צורה. (את באמת לא מבינה את ההבדל בין מה שמרגיז אותך לבין המתי והאיך שבו את פותחת את זה מול החבר שלך?)

יאללה ... עוד ניסיון אחד ...

כבר כתבתי לך בפעם הקודמת ... לא שנשמע שהתייחסת ... 6 פעמים חזרה המילה שונאת בפוסט שלך. מה דעתך לנסות לשנוא פחות ? ולנסות לחשוב על עצמך ולעבוד על עצמך יותר ? לפרגן לאדם אחר, בטח לאדם אהוב, לא מחסיר ממך

גבריאל56

New member
אולי זה קשור ואולי זה לא

נכון השתמשתי במילה חזקה "שונאת" כשכתבתי לו. אבל זו אני, אני לא יכולה לשנות את זה..אני לא יכולה פתאום לשנות את האימפולסיביות שלי (שרוב הפעמים היא שקולה ולא מתפרצת). בחיים לא הייתי ככה, גם כשאנחנו רבים זה יותר התקוטטות כזאת ולא ריב ריב.

אם את לא יכולה לשנות תכונה מחורבנת שלך

למה את מצפה ממנו שישנה תכונה מחורבנת שלו?

גבריאל56

New member
כי אני כן יכולה לשלוט בזה

לספור עד 3 ולא להתפרץ. שזה מה שקורה בדרך כלל. הוא לא מנסה אפילו להתעלם מהן כשהן מגיעות אליו לפייסבוק.

joejoe268

New member
לא כל כך מבינה

אני מצטערת, אבל לא כל כך הבנתי מה מפריע בזה שהוא חוזר יום אחד יותר מאוחר? וחוץ מזה, הוא מנצל את הזמן שיש לו באינטרנט לשימור קשרים חברתיים- כולל אותך וכולל חברים/משפחה אחרים שלו- למה זה צריך להפריע? אם הוא עושה לייק- זה נקרא פלירטוט? אני חושבת שאת צריכה להשקיע את האנרגיה שלך בלהיות אדם מלא ומאושר בכוחות עצמך ולא תלוי בו ובמה שהוא עושה. אם את בטוחה שהוא לא יבגוד בך ויש לך ביטחון בקשר איתו, אז איפה הבעיה? אם הוא פלרטטן וזה לא מתאים לך, אז צריך להמשיך הלאה. ועוד דבר קטן, צריך לדעת גם לריב. לומר לבן זוג שאת שונאת אותו- ובכן, יש לזה השלכות לטווח הקצר והארוך במערכת יחסים. זה אמור להיות מישהו שאת אוהבת- גם כשאתם רבים, אתם עדין זוג אוהב וצריך לדעת לשמור על גבולות וכבוד הדדי. ובלי שום קשר, תהיי חזקה, אל תתני לזה לשבור אותך. את לא יכולה לשלוט במעשים שלו- אם הוא יחזור וייפרד ממך- את תתגברי על זה ותצאי מחוזקת מזה בדרך לקשר הבא...

גבריאל56

New member
הטעות כבר נעשתה

אין לי מה להתחיל לאכול את עצמי על זה כי אני יודעת שזו היתה טעות להתפרץ ככה. ונכון, אני צריכה ללמוד לשלוט בעצבים שלי כשזה נוגע אליו. ואני מקווה שהכל התבהר כשניפגש בשבת\ כשנדבר בטלפון. בכל מקרה, אני מרגישה רע רע רע...אין לי תאבון ויש לי גוש בגרון. זה נורא. בהחלט אפשר להגיד שלמדתי להבא..

נומלה

New member
קטנוני וילדותי

כמו שכתבת את יודעת שההתפרצות שלך היתה קטנונית וילדותית. עכשיו תכנסי לפייסבוק ותכתבי לו שגם הוא ידע שאת יודעת שההתנהגות שלך היתה כנ"ל.

joejoe268

New member
תתעודדי

למה את מרגישה רע? בגלל שפגעת בו או בגלל שנראה לך שהוא עומד להיפרד ממך? אני חושבת שאת צריכה לקחת את עצמך בידיים, אם התנצלת על מה שכתבת וההתנצלות הייתה כנה- אין לך יותר מדי מה לעשות מלבד לחכות לתגובה שלו. ובזמן שאת מחכה, עדיף שתתעסקי בדברים שעושים לך טוב. סה"כ את צעירה וטעויות את עוד תעשי (כמו כולנו...).הגבת מתוך אימפולסיביות ומתוך רגישות. אני חושבת שטוב תעשי אם קודם כל תבררי עם עצמך מה בדיוק מפריע לך ומה עורר את התגובה הזו. סה"כ לא נשמע לי שהוא עשה משהו נוראי כל כך, אבל משהו אצלך גורם לך לחוש חוסר ביטחון (נראה לי) ואת לא סומכת עליו לגמרי שהוא אוהב אותך... ותאכלי משהו, לא טוב לא לאכול...

מריוס זכריה

Member
מנהל
בפעם שעברה שאלת אם זה נורא שאת ככה

ואני ואחרים ענינו לך שלא, זה טבעי להרגיש קנאה. זה לא השתנה. אבל הביטוי של זה בצורה שהיא פוגענית הוא כן מזיק לקשר. אני אומר שאם כבר "אישרת" לו לנסוע בלעדייך, אז תתני לו את זה עד הסוף. בלי לעשות לו עניינים שבסוף רק יפגעו בקשר. --- מזווית אחרת לגמרי, ענייני הפלירטוט הם אולי בעיה אמיתית. אבל כשאת מערבבת את זה בעיסה של הקנאה שלך על זה שהוא נסע, גם לי שה לראות את זה עניינית, גם לך וגם לו. אז אני מסכים שלא חכם לפלרטט עם בנות אחרות ועוד בפייסבוק, איםה שכולם רואים. זה נכון. אבל יש כל מיני רמות של פלירטוט, ואין טעם עכשיו להיכנס לסיווג הפלירטוטים על פי חומרתם. זה פשוט לא העניין הנכון ולא הזמן הנכון. אני, כמו נומלה, חושב שהתנצלות מצידך היא צעד רצוי וחכם. ושאר החשבונות, אם מוכרחים, כשהוא יחזור. (אבל האמת היא שלא מוכרחים...)

למעלה