אני במצוקה

87מרסדס

New member
לפעמים מפברקת לפעמים לא

איך שבא. אני פשוט אומרת: "אבא אני לא הולכת היום לביה"ס" הוא יכול להגיד לי אני לא מסכים עם זה אבל לא עושה כלום. תמיד השתמשתי באישורים כאלה יש לי אפילו אישורים של קופת חולים שרק צריך למלא והאופציה על רופא גם מוכרת לי וניצלתי אותה לא פעם. אינני גאה בכך אך זה המוצא לתלמיד כלוא במרכת מז*ינת. להעיף אותי אין למה. במחצית היה לי ממוצע של 91 בתועדה אני מאמינה כי הוא יהיה בסיבות הממוצע הזה גם בתעודת סוף שנה. אין בשביל מה להעיף אותי. אני לא תלמידה בעיתית הן התנהגותית והן לימודית.

bennnnnnnnnnnn

New member
אז מה הבעיה ? פתרת אותה ...

פשוט אל תלכי ... אם את מודעת לכך שהאיומים של הרכז הם רק איומים, אז יאללה ... תוכלי להיעזר באישורים ותוכלי לא להיעזר בהם, בחירה שלך ... אבל את מודעת לכך שהרכז לא יכול לעשות לך משהו מיוחד ( אני לא מאמין שאפשר להוריד ציון על כמה הברזות בסוף השנה ... ) אז אני הייתי מבריז חופשי ...... בקיצור, ההמלצה שלי היא לא ללכת לבצפר ולקחת את הסיכון ( המזערי ביותר !!!! ) של פגיעה כלשהיא .... אני הולך לישון עכשיו, אבל אני מאמין שאני אהיה פה מחר ... אני נותן לך את כל הלילה לחשוב על מה את עושה, ואם יש לך איסיקיו ותרצי לדבר מחר, תשלחי לי הודעה פרטית ( למען ביטחונך ) ... לילה טוב ואני מקווה שעזרתי לך הערב הזה ....

חיפiשית

New member
אז מה עשית כל השנה..?

אם את אומרת שאת לבד רוב הזמן בגלל שהילדים בכיתה שלך אינפנטליים אז מה עשית כל השנה..? היית לבד..? תשמעי קודם כל זה שיש לך ילדים אינפנטליים בכיתה זה לא אומר שכולם בביצפר ככה..אז תנסי למצוא חברות גם מהביצפר.. ואם לא טוב לך אז תנסי לשפר את זה כדי שיהיה יותר טוב. זאת אומרת שאם לא טוב לך באמת איפה שאת נמצאת אז את יכולה לעבור מגמה..ותראי אל תתרגשי כל כך מהרכז יכול להיות שהוא סתם נדבק אלייך ואם תתני לו סיבות אז הוא לא יעזוב אותך.. בכל זאת עכשיו כבר סוף שנה יאללה תסחבי את עצמך עוד קצת ואל תייאשי את יכולה למצוא גם חברות מחוץ לביצפר והקטע של הלימודים אם את רואה שאת יכולה להבריז אז תעשי את זה..גם ככה בשבוע האחרון לא יכולים לעשות לך כלום (לפי מה שאני יודעת) . אמרו לי שעד השבוע האחרון סופי הם לא יכולים להוריד ציונים יותר כי התעודות מגיעות לערייה ויש על זה פיקוח וכל השטויות האלה ואי אפשר לשנות ציונים .. אבל בכל זאת סוף שנה אני חושבת שאת יכולה להבריז לא יעשו לך כלום כי גם ככה לא לומדים משהו המון בסוף שנה..

למעלה