אני במצוקה

87מרסדס

New member
אני במצוקה../images/Emo7.gif

לקראת סוף השנה אין לימודים. המחנכת יצאה לחופשת לידה והמורים מרשים לעצמם שלא להגיע. כמעט כל יום מתוך 8 שעות נוכח מורה בכיתה 4 שעות מתוך כל זה לא לומדים כלום. אני כותבת עכשיו מפני שאני בבית ואני כבר לא יכולה יותר. רק מחפשת תירוצים מה להגיד לרכז שרוצה כבר לאכול אותי בלי מלח מדוע לא באתי היום. לקראת סוף השנה כולם מזלזלים וכתוצאה מכך פשוט לא לומדים. תקופת המבחנים עברה, התעודות כבר מוכנות למסירה אבל עדיין יש "לימודים". אני כבר לא יכולה יותר להגיע לביה"ס ולהתענות! זה סיוט. מכיוון שאין לי שפה משותפת עם חברי כיתתי אני לבד בנמסגרת בית ספרית ועוד יותר קשה להעביר את הזמן כשאתה לבד. נשארו עוד 9 ימים עד סיום השנה כולל שישי ושבת. אני כבר לא יודעת היכן לקבור את עצמי. רק רוצה להעלם מהמסגרת הזו כבר. ולחשוב שיש לי עוד 3 שנים לא מעודד אותי במיוחד... כל יום מאיימים עליך שיעיפו אותך או ישעו אותך ואני עוד תלמידה מצטיינת מקבלת יחס מכפיר שכזה. אני יודעת שמה שאני עושה הוא לא בסדר אבל אני מרגישה חנוקה. כל יום בשבועיים האחרונים אני נלחמת אם ללכת או לא וכשאני חושבת על הסבל שכרוך בהיותי בביה"ס אני לא מסוגלת לראות את עצמי חווה אותו לכן אני נשארת בבית וזה לא שיש לי דברים יותר טובים לעשות בבית אבל כאן, לפחות אף אחד לא צועק עלי. כולם תופסים שם כזה תחת...אני יודעת שאם היו מלמדים בצורה נורמלית וגם היינו לומדים מזה משהוא הייתי באה. כל השנה באתי כמו שצריך רק עכשיו נגמר לי הדלק
מה עושים?

נזכרים שנשארו רק עוד 9 ימים../images/Emo16.gif

מתגברים, מסיימים את הימים האלה, וזהו.
ניר

חיפiשית

New member
אני לא ממש הבנתי אותך..

היה לך רע בביצפר כל השנה..? כאילו בכלל או רק עכשיו? תראי..אם רע לך שם רק עכשיו אז זה בסדר...לא נורא תראי עוד 9 ימים וזהו..בכללי ממש אין עוד המון ימים ללימודים אז אם המצב הוא שרק עכשיו קשה לך ואת ממש כאילו סובלת בביצפר אז יאללה סחבי את עצמך עוד קצת ותראי שתוך שנייה זה יגמר..
אבל אם המצב הוא אחרת..וכל השנה היה לך רע שם אז זה כבר משהו אחר.. תשמעי..מה את אומרת שאין לך שפה משותפת עם התלמידים בכיתה שלך..? אז לא נורא יש ילדים גם בשכבה..ואני מאמינה שתמצאי לך איזה כמה ילדים נחמדים .. ובביצפר..את אומרת שלא מלמדים?..אם את אומרת שרק בתקופה הזאת לא מלמדים אז יאללה לא נורא תשמחי שזה סוף שנה ובמקום ללמוד אתם לא עושים כלום..(עדיף לא לעשות כלום מאשר ללמוד..)
אז קחי את זה ככה ואל תתבאסי בגלל שיכולת להישאר בבית ולישון במקום זה.. והיכ הכי חשוב זה לא לשלול..כאילו אם את אומרת שאין שפה משותפת עם הילדים בכיתה שלך אז תנסי למצוא ילדים נחמדים..אל תשללי את כולם ותנסי..(אבל באמת..) וגם בקשר לביצפר אל תחפשי רק את הדברים הרעים..תראי גם ת'טוב
חחח סורי על הניתוח..
ספרי איך את שורדת..

87מרסדס

New member
רק עכשיו

אנחנו בשכבה 2 כיתות. לא מצאתי שפה משותפת מפאת האינפנטיליות של התלמידים. אינני יכולה להיות גם אינפנטילית כמוהם בכדי להשתלב. זה כמו שאעשן סמים כי הם מעשנים בשביל להשתלב. מקווה ששנה הבאה יהיה יותר טוב. יהיו 11 כיתות אני מאמינה שאמצא מישהוא מתוך 440 תלמידים. אני שמחה שלא לומדים הבעיה היא שאם אוציא ספר באמצע "שיעור" יחרימו לי אותו. אין מנוס מנעיצת העניים בשולחן. אבל אני בסדר. התעודדתי

לא הבנתי משהו .....

יש שיעורים או אין ? אם יש שיעורים, אז אין בעיה עם החברים לכיתה ואם אין שיעורים אז תוציאי ספר / דיסקמן ואף מורה לא יגיד לך להכניס אותו .... את בכיתה ט' ?

87מרסדס

New member
בחלק יש מורה

שלא מלמד אם אוציא ספר אוי ואבוי לי. בחלק מהשעורים אין מורים ובחלק האחר יש מורים שממלאים מקום ואז אפשר להוציא. כבר החרימו לי את הדיסקמן. וכן אני בכיתה ט' נכון לעוד 9 ימים.

חיפiשית

New member
את רצינית?!

המורות לא מרשות לך להוציא ספרים?! את יודעת שאסור להן..?! תתלונני !! למפקחת או משהו.. או שאל תוציאי ספרים וזהו..יותר טוב לא ללמוד.. ובקשר לחברה שאת לא מסדרת איתה..אז יופי אל תיגררי אחרי ילדים כאלה..עזבי אותם בשלהם יש גם אנשים מחוץ לכיתה ומחוץ לביצפר בכלל..
אל תתבאסי 9 ימים וזה עובר..!!! מבטיחה על אחריותי

87מרסדס

New member
ספר קריאה על חשבון

"שיעור" כביכול שאמור להתקיים בערבית או בכל מקצוע אחר? ממש לא! להתונן. אסור לקרוא ספר אלא אם הוא קשור לחומר הנלמד! לפעמים צועקים עליך על זה שאתה לא עושה כלום או מתעסק בדברים שלא קשורים לשיעור.

אני מבינה אותך...

גם החטיבה שלי זה גהנום(ואילו לא היה מורשת ואומנות חובה הייתה לי תעודת מופת!)תתעודדי,גם אותי דופקים בחטיבה,כל דבר הופך לסיוט,כל בוקר של לימודים שאת קמה את רק חושבת:"שיט,שוב הולך ליהיות לי יום של סיוטים וגהנום!!!"ומתחשק לך........לא יודעת מה,שיגעון של עצבים... אני ממש לא מריחה את סוף השנה,עוד לא קיבלנו את הציונים במורשת(וטוב שכך)וגם אנחנו לומדים כמו...לא יודעת מה...ובנוסף,תאמינו או לא,הבי"ס הדפוק שלי,נתנו לי שיעורים לחופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נראה לכם שאני יעשה?למה לא הספיקה לי השנה של הגהנום?! לא משעמם לי בחופש.......אבל בתי ספר(מי לא יודע)זאת הטראומה הכי גדולה שילד יכול לעבור בחיים שלו!תקלטו!ילד בן 5-6 הולך לכיתה א' שמח ומאושר ולא יודע לאיזה גהנום הוא נכנס!!!!!!אני בכיתי כשעליתי לכיתה א'! לא יכולתי לסבול את החינוך העלוב הזה!!! כמה טוב שיש פורום כזה שנותן לי מקום להוציא טיפה מהעצבים שלי..... בכל מקרה תתעודדי!תגידי תודה שאת לא לומדת בגהנום שאני נמצאת בו! אבל החטיבה שלך זה גן עדן לעומת שלי!!!!!!!!!!! אצלנו המורים לא מתיחסים לתלמידים בכבוד(רובם)פעם נאלצתי לצעוק על מורה אחת כי היא התחצפה אלי,והיא עוד המשיכה להתחצץ,אבל בדיוק שבאתי להגיד לה שאני יגיד אותה למנהלת היא הפסיקה את המריבה(כי היא ידעה מה אני יעשה לה)... אבל אל תיקחי את זה קשה...חפיף כולה גהנום,בואי אני אתן לך עצה,מחצית ראשונה לא ממש חשובה אז אל תשקיעי בה,מחצית שניה קובעת אם את עולה כיתה או לא אז יותר תשקיעי בה! אבל תזכרו!אתם ילדים!כל הילדות שלכם עומדת עם הבתי ספר הדפוקים האלה(שמלמדים חומר שאנחנו גם ככה לא זוכרים אותו בגרוש...)אז קצת תלמדו והרבה תהנו!!! ושום דבר לא שווה את האושר שלכם לעולם אל תכנסו לדיכאון מבי"ס!!! (אני אומרת את זה ואני בעצמי בוכה ימים שלמים ולא אוכלת מדיכאון מבי"ס)

שמעי בעיקרון

זה לא רק הבצפר שלך ככה... קרו לי כמה פעמים שפשוט באתי וצעקתי על מורה! מה לעשות יש מורות שבאמת חושבות שבגלל שאתה ילד אין לך זכויות! אח"כ הן מתחילות לבכות להורים "אני לא זה ואני לא זה זאת היא" כאילו הן ילדות בנות 4!!!!!!!!!!!!!! נעל אני אזרוק עליהן!!!!!! בעיקרון אני לא עושה כלום בשיעור.. פשוט כלום! כאילו אני ממש לא מפריעה אבל אני גם לא לומדת.... ואז אם בא מבחן אני לומדת יום לפני ומוציאה ציון דיי טוב.... מה לעשות, כי אם אני באמת אסתמך על המורה שתתן לי את הידע שאני צריכה למבחן אז יהיה לי ממוצע נכשל!!!!!!!!!!! ובעיקרון גם אנשים עם ממוצע שלילי יעלו כיתה ככה שאין מה לדאוג ולהגיד "אם לא יהיה לי ממוצע טוב אני אשאר כיתה" כי זה מזה לא ככה... כאילו אני אישית מרוצה מהציונים שלי.. אני עומדת על ממוצע 86 בינתיים וזה ממש מספיק לי ובאמת שצריך להשקיע במידה מסויימת אבל בעיקרון חשוב להשקיע רק בכיתה ט... רק בגלל כל הסיפור של התיכון... למרות שזה נראה לי דיי קשה לא להשקיע בכלל ואז בכיתה ט להתחיל ללמוד הכל..
לא מומלץ בכל מקרה.. LOL

87מרסדס

New member
לצעוק?? אני??

יש לך מושג מה יעשו לי? זה ביה"ס בו כל המערכת מושחתת. הרכז גיבה את המחנכת שלי למרות שהיא התנכלה לי וחיפשה אותי כל הזמן. הוא אמר לי שגם אם היא מחפשת אותי וגם אם לא הוא צריך לגבות אותה! הוא אמר לי שאם אני פונה אל המנהל המנהל מדבר איתו והמילה של הרכז קובעת!! גם אם אני צודקת לא יעזור לי שום דבר. בשביל מה לטרוח? אם אצעק על מורה היא תאיים עלי כי אם אוציא עוד פיפס אחד היא תעיף אותי מביה"ס. במקום שהמורה יזחול מתחת לשולחן את זה התלמידים וההורים עושים.

bennnnnnnnnnnn

New member
לא מבין .... לכי וזהו

זה רק 9 ימים ... 9 .. 8 .. 7 .. 6 .. 5 .. 4 .. 3 .. 2 .. 1 .. וזהו ... תעזבי את הבצפר, תלכי בבוקר, תחזרי הביתה ב12 זה מה שאנחנו היינו עושים ( לפני כל הבגרויות ) וזהו .... פשוט תעשי חיים עכשיו ... איזה כיתה את ?

87מרסדס

New member
לא הולכת בשביל

לסבול. זה לא שווה את זה. אין לי שפה משותחפת עם החברה אני בדרך כלל יושבת לבד בשביל מה אני צריכה את הסבל הזה של שעמום. מלא הייתי פוגשת שם חברות הייתי באה בכדי להעביר את הזמן בכיף אבל אני לבד!! בשביל מה לסבול!?!

bennnnnnnnnnnn

New member
צודקת ... אז אולי ...

תעשי שם משהו אחר .... עכשיו זה צ'אנס לא רע בכלל להכיר אנשים חדשים מהבצפר ... אני מניח שאצל עוד כיתות המצב דומה .... ובטח תמצאי שם מישהו שיושב לבד ומשתעמם ..... או שפשוט תביאי איתך דיסקמן ותתעלמי מכולם .... גם רעיון ... אם את בקטע של קריאה, תוכלי לקרוא ספרים שלמים בבצפר ... ואני בטוח שיש עוד המון רעיונות שתוכלי לעשות בבצפר ... את יכולה לפתח איזה תחביב ... ( ציור ? - אני למדתי לצייר בשיעורים ) אולי תנסי בכל זאת להתחבר לחברות ??? זה יוכל להעביר לך את הזמן ... יש המון מה לעשות ... רק צריך לדעת מה ....

87מרסדס

New member
אההה אתה מתכוון לדיסקמן

שהחרים לי הרכז כשהיה בפתח הכיתה כאשר בתוך הכיתה שרר תוהו ולא היה מורה בפנים? בשביל מה להגיע? בשביל מה לבזבז כסף על כרטיסיה. מדובר כאן ב-5 ימים שיקפצו כולם.

bennnnnnnnnnnn

New member
תעשי מה שאת מרגישה ....

גם אני לא הייתי הולך .... די חבל על הזמן .... אבל חבל להרוס את היחסים עם הרכז .... הוא ממשיך איתכם שנה הבאה ? אם כן - אני יכול להגיד לך שפרוטקציות מהרכז חשובות מאוד אם אי פעם תרצי לעבור מגמה ( שנה הבאה שלך ...) אבל אם לא - שיקפוץ .... תלכי לקבל תעודות ותסיימי עם זה ... ותגידי, למה שכשאין מורה, את לא מבריזה הביתה ??? אצלי, ואני תלמיד מצטיין ( ממוצע 91, רק היום הגישו אותי לבגרות 2 יחידות ביסודות מדעי המחשב עם מגן 100 ), אני מבריז עם עברו 15 דקות בלי מורה בכיתה ... לא אכפת לי מאף אחד ... גם לא מהמורים ... פשוט תלכי ... הרי אם אני מבין נכון את הרכז תראי שוב רק כשתבואי לתעודה אם לא תלכי מעכשיו לבצפר .... אז יאללה ... תעשי מה שאת מרגישה ... ויש עוד דרך, והיא לשקר,זה לא ממש יפה, אבל זה הציל לי את התחת מאה פעם... כשהרכז שואל למה לא היית היום בשיעור ( בלי המורה ), את עונה שכן היית בשיעור ושיוכיח לך שלא היית שם ... ואל תפחדי לצעוק ולהרים את הקול, אל תפחדי מאף אחד, שכולם יקפצו !

87מרסדס

New member
אני לא מבריזה הביתה מפני שאחר כך

לומדים. לא ניתן לשקר פני שהמורה מעביר או מקריא נוכחות. אני מאוד מקווה שהוא לא יהיה רכז שלי שנה הבאה. לעבור מגמה בטח שלא ארצה. אך אני חושבת כי הרכז הוא אדם הגון למדי (לא מאמינה שאני כותבת את זה) אם ארצה לעבור מגמה אני לא חושבת שיעשה לי בעיות למרות שאני בספק ענקי כי ארצה לעשות זאת.

bennnnnnnnnnnn

New member
חשבתי על עוד דרך ....

אישורים !!!!!! היינו משתמשים בזה פעם .... אם את יכולה להסביר להורים ושהם יבינו והם יתנו לך אותם - זה נפלא ... אם לא ... תפברקי ... אני לא מאמין שהרכז יתקשר אלייך הביתה 5 ימים לפני תום הבצפר הדפוק .... אצלנו, אישור מה"הורים" תופס עד ל3 ימים של היעדרות .... שוב, אני ממש לא אוהב לשקר, אבל אם זה מציל אותך אז רצוי ... את גם תמיד יכולה לתפוס איזה מחלה, ולעבוד על כולם בעניין הזה ... כולל על ההורים, אולי אפילו יקחו אותך לרופא וכל הרופאים שאני מכיר נותנים אישורים, מספיק שתגידי להם שחטפת כאב בטן חזק .... ככה תהיה לך סיבה טובה להיעדר ... ותעשי טובה, אל תפחדי שהרכז יעיף אותך מבית הספר כי זה הרבה יותר מורכב ממה שאת חושבת, ורק להיכנס לתהליך של העפה צריך איזה חודש והרבה "האשמות כבדות", אז אל תחששי להבריז מהשיעורים ...

למעלה