אני בלחץ

נועהב1

New member
מיטלה-

בהמשך לשיחתינו- 1. תתרחקי מכרמל. גם בענייני גיניקולוגיה ובפרט בענייני אנדו'. 2.נפגשת עם דר' פילמר? לי הרופא המחוזי אישר ניתוח ברמב"מ דרך הקופה אצל פילמר ועמית, למרות שבסוף לא מימשתי את זה. 3. תקחי בחשבון שניתוח פרטי, גם אם הוא נעשה אצל הרופא הכי מעולה בעולם , ומסתבך- אז זה מעצבן. כלומר זה מעצבן אם זה מסתבך גם בציבורי, אבל שם ההתמודדות יותר קלה. זה הימור. אני בתור אחת שכן עשתה פרטי ישבתי ודיברתי עם הרופא, והוא הסביר לי את הסכנות והסיכויים להסתבכות, וחתם לי על מסמך שברגע שיש סיבוך הוא מעביר אותי לרמב"מ, כך ש"יחסית" בעניין הזה איכשהו לא הייתי לחוצה. 4. תקחי בחשבון שעם כל הכבוד וההערצה (האדירה) לדר' עמית הוא היה המסייע בניתוח ולא הראשי, מי שכיכב היה פילמר, שאם תריצי את שמו פה בפורום תראי עליו הרבה המלצות מהצפוניות השקטות.... 5. תקחי בחשבון שלכל אחת פה יש את הניסיון (ולחלקינו יש ניסיון עשיר מדיי...) תחשבי עם בעלך מה מתאים לכם. אני אתך, נועה

maytalita

New member
נועוש

מה שלומך, יקירתי? לומדת במרץ? (או מחפשת אמתלות לחמוק מהעניין?
) למה לא מימשת ניתוח דרך הקופה אצלם אלא בחרת בפרטי? לא פגשתי את פילמר. את ממליצה? שמעתי עלין והבנתי שהוא מומחה בענייננו- האם? ידעתי שעשית את הניתוח אצל פילמר ועמית, אבל לא ידעתי שעמית היה המסייע. מה היה התהליך? עמית מלכתחילה היה הגינקולוג שלך? הוא איבחן אותך? איך הגעת לפילמר? אני בעקרון נוטה לכיוון של תלה"ש, אבל מחכה לתשובה מפירר (מכירה?)

בלגן2

New member
מי אמרה ד"ר פילמר?

אני נותחתי אצלו לפני 6 שנים וכמו שאמר לי אחד הרופאים שהשתתפו בניתוח: "הוא עשה עלייך עבודת נגרים מדהימה". זה נשמע קצת לא טוב אולי, אבל הוא באמת היה מעולה. גם סימפטי וגם הראה נכונות לענות לי על כל השאלות ולהרגיע. אני ממליצה

maytalita

New member
אז לא ביקרת בתלה"ש?

ושאלת המבחן- אם תצטרכי עוד ניתוח (ונקווה שלא, חמסה חמסה שום בצל)- תעשי בלב שקט שוב אצלו או שתפני לתלה"ש?

maytalita

New member
אז לא ביקרת בתלה"ש?

ושאלת המבחן- אם תצטרכי עוד ניתוח (ונקווה שלא, חמסה חמסה שום בצל)- תעשי בלב שקט שוב אצלו או שתפני לתלה"ש?

נועהב1

New member
מיטלה-

לימודים? חבל.... אבל אני אמורה ברגעים אילו ממש ללמוד למבחן הממשמש ובא ביום חמישי הקרוב. הניירות מוכנים על השולחן, את הכל כבר עשיתי, ובכל זאת... בקיצור- פילמר הוא מעולה- נחמד, מקצועי, עדין,ו ניסה להתבדח איתי אחרי הניתוח והקאתי עליו.... קורה. עמית היה ועודנו הגיניקולוג שלי, אבל למרות שהוא עושה לפרו', אנדו' זה לא אחת מהמומחויות שלו ולכן פילמר היה הראשי. החלטתי ללכת פרטי מכיוון שהתאריך היה מאוד רחוק ברמב"מ, עקב החגים. זה יצא או פרטי ביומולדת של בעלי, או ברמב"מ ביום נישואים... אז בסוף בחרנו בבעלי. לגבי פירר- לא מכירה, אבל שוב ממליצה לך ללכת עם תחושותייך, ואם נשמע לך יותר תה"ש אז זה צריך להתאים לך, כי את הולכת לעבור את זה ולא אף אחד מהיועצים הנאמנים. שלך, נועה

maytalita

New member
גל גל

טוב, נו, הולכת ומשתכנעת לכוון של תלה"ש.. אבל איך אני מבטיחה שסוריאנו ינתח אותי? את מתכוונת ללכת אליו באופן פרטי? האם אפשר לסמוך באותה מידה עך שאר המנתחים בתלה"ש? ו-יודעת כמה עולה אצלו ניתוח פרטי?

galim29

New member
מיטלוש../images/Emo140.gif

אם את מקרה מסובך רוב הסיכויים שינתח אותך. בכל מקרה הוא מקבל את כל התיקים לידיו ומחליט מי מנתח. הרופאים שם מצוינים והוא מעורב בכל ניתוח אז אל תהססי. בגלל שזה בית חולים ציבורי אי אפשר להבטיח שינתח אותך. אם את מתעקשת רק עליו ואת יכולה לאפשר לעצמך פרטי אז סבבה אבל אישית אני מאמינה מאוד במחלקה בתל השומר וחושבת שאם עושים ניתוח רק שם. הם מכירים את האנדואיות וגם אחרי הניתוח יודעים איך לטפל בך. הייתי הולכת על תל השומר. אבל זאת כמובן רק ההצעה שלי.

אם ניתוח בתה"ש

הכל נאמר אבל ואם את צריכה ניתוח אז לכי על תה"ש למרות המחרק ...הסתבכות אצל לא מבין באנדו לא שווה את הקירבה....לגבי מי מנתח....כל המנתחים שם טובים..... מפחדת מהניתוח מצויין אחרת לא היית נורמלית....אבל אם צריך ניתוח עדיף מוקדם מהמאוחר אחרת תגררי לסדרת ניתוחים שאני בהחלט יכולה להעיד שזה לא משהו....... בהצלחה

maytalita

New member
נפלאות תפוז....

חלילה מתעלמת! קיבלתי עכשיו את המסר ושלחתי לך בחזרה

maytalita

New member
אז לאחר התלבטויות אין ספור.. החלטתי על

תל השומר.. ועכשיו כמה שאלות לי, ברשותכן- האם אפשר לסמוך על כל המנתחים שם? האם יכולה להיות רגועה גם אם לא סוריאנו ינתח אותי בסופו"ש? סוריאנו עובד במקרה עם כללית מושלם? ו-כמה עולה לעשות אצל סוריאנו את הניתוח באופן פרטי? ב-2 לאפריל יש לי ביקורת בתלה"ש, אז כנראה אז אקבע מועד לניתוח.. (וגם אתייעץ, עד מתי אפשר לדחות את הקץ, אם בינתיים אני על גלולות ברצף, כי לפי מה שהבנתי האידיאלי הוא לעשות את הניתוח ממש לפני הנסיון להרות וכידוע..ויש לי בעל עקשן
) תודה לכן על כל המידע והתמיכה! אתן פשוט מקסימות ואני מזהה אצלי סממני התמכרות קשה לפורום

היי מיטלוש

מנסה לענות על מה שאני יודעת סוריאנו לא עובד בהסדר הניתוחים של כללית מושלם. לגבי תעריף ניתוח פרטי תכנסי לאתר של אסותא ותמצאי את הנתונים. תעדכני אחרי הפגישה בתה"ש. מייקי

maytalita

New member
מייקושית

תוד יקירתי!! נכנסתי לאתר. יש שם מין תחשיב כזה שאפשר לעשות- מכניסים את שם המנתח ושם הניתוח והוא מחשב כמה אמור לעלות. העניין המוזר הוא שעבור סוריאנו וגולדנברג יוצא אותו תחשיב= בין 4000 ל-6000 ו....קראתי פה בפורום שמישהי נותחה אצל גולדנברג ועלה לה 13,000 ש"ח!!- ???? הכצעקתה?!

האמת

ש- 13,000 נשמע הרבה יותר הגיוני יכול להיות שהמחיר שרשום שם הוא למנתח בלבד לא כולל אשפוז. לפני 13 שנה עברתי ניתוח פרטי ורק יום אשפוז עלה בסביבות 5,000 ש"ח. אם אין לך ביטוח פרטי לדעתי זה שיגעון לשלם סכומים כאלו, מה עוד שיכול להיות שאחד מהם כן ינתח אותך בתה"ש. אני הייתי הולכת לתה"ש ולא פרטי.

למעלה