אני בלחץ
אז ככה- נראה שאין מנוס מניתוח..... המחזור נגמר... אבל הכאבים לא לא כאבים נוראיים אבל מלווים לאורך כל היום ומזכירים היטב את קיומה של הציסטה.... (ואף רומזים על קיום של אחת חדשה בשחלה השמאלית..
) מכירות את הרב פירר? המומחה הידוע לענייני רפואה? הקיצר, אבא שלי, שהוא בעניינים, בירר אצלו למי כדאי לפנות עם אנדו' ולהפתעתי (ושמחתי) הרבה הוא אמר את השם של הגינקולוג שלי (!)- ד"ר אמנון עמית. ידעתי שהוא אחלה, אבל לא ידעתי שגם בענייני אנדו'.... נאמר לי שאני יכולה לסמוך עליו ועל עצותיו בעיניים עצומות.. וכזכור הוא אמר- "ניתוח ומהר...." סוריאנו לא מיהר לשלוח אותי לשולחן הניתוחים אלא פרש בפניי את כל האופציות.עם זאת, אמר שסונר או לייטר- יהיה ניתוח. (ושוב, אני חוזרת על ההשערה שהוא לא אמר- "ניתוח ועכשיו" כי אמרתי שמאוד יתכן שלא אעשה את הניתוח בתלה"ש אלא בצפון) מודאגת מהכאבים שלא מרפים, קבעתי להיום תור לגינקולוג שלי (לראות אם תתגלה לה ציסטה נוספת ואם הנוכחית החליטה להיות מדושנת (עונג) אף יותר). הביקורת הבאה בתלה"ש ב-2 לאפריל.... פוחדת מהניתוח הזה!
אז ככה- נראה שאין מנוס מניתוח..... המחזור נגמר... אבל הכאבים לא לא כאבים נוראיים אבל מלווים לאורך כל היום ומזכירים היטב את קיומה של הציסטה.... (ואף רומזים על קיום של אחת חדשה בשחלה השמאלית..