אני בלחץ

מיטלילה...קצת ממני ../images/Emo9.gif

אני מאיזור הצפון, אכן עברתי ניתוח לפרוסקופיה לפני 6 שנים בבי"ח כרמל, ע"י ד"ר שרון אבישלום, הוא נחשב לאחד הטובים בתחום הלפרוסקופיה, אני יודעת שבשנה האחרונה הוא גם השתלם עוד יותר.... אבל... כיוון שמדובר באנדו, כיוון שזאת מחלה עם הרבה מאוד סימני שאלה, החלטתי שאת הניתוח השני (לאחר התלבטויות רבות מאוד במשך ה- 6 שנים הבאות לאם בכלל ניתוח נוסף) אעשה אותו בתל השומר. דחיתי הרבה מאוד את הניתוח, בעיקר כיוון שבעקבות טיפולי ה-IVF שאני עושה, הרופאים לא כל כך בעד, גם פרופ' זיידמן שהייתי אצלו 3 טיפולים פרטיים חשב שאין בזה צורך וגם כיוון ש(טפו-טפו-טפו) "הברכתי" באנדו מבחינת כאבים, ז"א הכאבים שלי לרוב הם "כאבי מחזור רגילים" יחסית, למרות שכן יש לי אנדו....וכן דרגה 4.. ולכן הניתוח, כך נאמר לי בכל פעם, הוא בעצם מיותר. אבל בעיות הפוריות לא דלגו עלי מבחינת האנדו ולכן החלטתי, שוב, לאחר התלבטות רבה מאוד...ולאחר שעברתי 15 IVF ללא שום הריון, לעשות שוב את הניתוח. אבל ההתלבטות לא היתה היכן, ידעתי שאם אני עושה עוד ניתוח, לעשות אותו במקום שיודעים טיפה יותר על אנדו במח' תל השומר. אמנם, לצערי הרב, לא ניתח אותי ד"ר סוריאנו (כפי שציפיתי), אבל ניתח אותי ד"ר זולטי (ויכול להיות שהיה שם גם פרופ' גולדנברג) שגם מבין(נים) מעט יותר. לגבי הסופודוקס... קיבלתי הנחייה לשתות אותו במשך חצי שעה ושניתן למהול אותו בכל נוזל...שמתי לידי 2 כוסות, אחד של מים רגילים ואחד של מים מהולים בסופודוקס..בכל פעם שתיתי טיפה מהמים עם טיפת נוזל הסופודוקס...באותה שנייה שתיתי מהמים הרגילים (ניסיתי פעם אחת עם מיץ, היה יותר גרוע, ולכן המשכתי עם המים)... וכך במשך כחצי שעה שתיתי הרבה כוסות מים עם ובלי סופודוקס... שזה טוב כי היה צריך גם לשתות הרבה נוזלים....
ולגבי המשך טיפולי IVF, אני חוזרת לבי"ח כרמל בגלל קרבת המקום....מקווה שאני לא עושה טעות, אלא רק סגירת מעגל

maytalita

New member
שמחה יקרה

קודם כל- וידוי קטן..
אני כבר כמה ימים רואה את העדכון לגבי מצבך והניתוח שעברת ומאוד רציתי לכתוב שאני שמחה לשמוע שהניתוח עבר בהצלחה ושאת בכי טוב, אבל... הרגשתי קצת "החדשה הנדחפת" כי אני עדיין די טריה בפורום וספציפית איתך טרך יצא לי לתקשר. אז, תרשי לי עכשיו לכתוב שאני שמחה שאת אחרי זה! ומאחלת התאוששות מהירה ככל האפשר!
איך את מרגישה עכשיו? מזדהה מאוד עם המקום המתלבט לגבי ניתוח. גם אני לא סובלת מכאבים עזים (למרות שהמחזור האחרון היה מצוקתי למדיי..) ובכל פעם שאני מתכוונת לקבוע ניתוח (ציסטה בשחלה- 6 ס"מ)- אני אומרת לעצמי- בשביל מה?? וזאת אחת השאלות שאעלה בתלה"ש בביקורת שיש לי בתחילת אפריל. האם כדאי לדחות את הניתוח ממש סמוך לתקופה בה בעלי ואני ננסה להביא תינוקי לעולם. נראה לי שהרבה יותר קל להשלים מחשבתית עם ניתוח כשאת יודעת שהוא ישפר את איכות החיים שלך ויפחית כאבים.. סליחה על הבורות- אבל מה זה הסופודוקס הזה?? חוץ מזה שיש לזה טעם בלתי נסבל, לא הצלחתי להבין מה זה
המון בהצלחה בטיפולים!!!!

למעלה