"אני בהריון"

זכויות יוצרים! זכויות יוצרים!

יש לי זכויות יוצרים על הפועל פשט והטיותיו השונות.

Pigulim

New member
טימי! ../images/Emo2.gif

המחשב שלי היה מקולקל ועכשיו תיקנתי אבל במהלך הזמן הזה הייתי ערום כמעט כל הזמן, רק בשבילך! זה עוד נחשב, נכון?

shamus

New member
בזיליקו!

<התנועה לקידום תבלינים מאותגרי אות סופית>

shamus

New member
כיעור?

תמה, ולא עבר רגע ואאידה בת ימינו במדי צבא חומים ניצבה מול פניו. "אתה הקובס?", שאלה בטון שלא הסגיר לגמרי אם אכן הייתה זו שאלה או עובדה קיימת שנעלמה מעיניו. בעודו תוהה לגבי כוונתה, מצא עצמו מובל בינות סרטים נעים של כיעור, וממבט קרוב יותר, יכול היה להבחין בסוגים שונים של התוצר האיכותי: כיעור סחוי, כיעור באוש, כיעור מבויב ורבים אחרים בגוונים שטום לא העלה על דעתו שקיימים. אאידה המשיכה לירות הסברים, אך דבר לא נתפס במוחו של טום. הוא שמע מלמולים וידע לומר לעצמו שאלה מלמולים בשפתו שלו, אך פשרם היה עלום. כשעצרה, מה שהוביל גם לעצירתו הפתאומית שלו, הצלילים החלו לקבל משמעות מוחשית יותר. הממונה על הכיעורים הקבוסים, הידוע יותר בכינוי "הקובס", התפטר לאור חילוקי דעות מקצועיים, וההמון השועי דוחק עד לוחץ לקבל את אשר מגיע לו, שכן זהו המוצר האיכותי ביותר לכל הדעות. טום הבין שכך או אחרת, נקרתה בדרכו הזדמנות מופלאה.

צאט,שימוסי,הזדמנות נפלאה :

שימוסי: מדובר ב"המון שיעי".שזה ההפך מ"המון שועי".תנסה לדייק בפעם הבאה שאתה פוצח בנאום לוהט על משמעות הכיעור והקובס. צאט:הסגנון החדש שלך שאתה טוען עליו זכויות,לוקה באי אלו הקשרים הגיוניים,תחביר סביר,והבזקות של סבירות לשונית. נסיון החיקוי העלוב שלך מזכיר יותר המון חיגר.

צאט ניק

New member
תמיד אהבתי ביקורת בונה

אם את לא מאמינה לי תשאלי את א המקורית היחידה ופייגל'ה............

Dan_Kap_

Active member
זו התשובה של הפורום ל

כרמלה גרוס ווגנר

שימוסי ../images/Emo124.gif

נתבקשתי למסור לך מההנעלה שאתה צודק. ועכשיו, כשהחלק הקשה מאחרינו: תתפשט !

ראובן סלמון../images/Emo124.gif

הנך מתבקש לפנות את שקי האשפה מפתח הפורום. אתה חוסם תנועת עוברים ושבות.

shamus

New member
הוא כנראה לא שמע אותך.

הוא עם שולה בחצר. אני לא יודע מה הם שולים שם...

יעלילה2

New member
תיקון לתיקון:

גם כשהחלק הקשה מאחורינו, הוא רק מתחיל (וואו, יצא לי הגיג פילוסופי ממש!) (אולי נקרא לו פתגם תורכי עתיק אומר)

תיקון לתיקון התיקון

אז מה שאת בעצם אומרת זה שהחיים הם מקשה אחת של צרות?

למעלה