אני בהריון!!!!

debrave

New member
תודה...

בינתיים אני בסוג של התקפת הורמונים- בוכה צוחקת- בוחקת... מכירות רופאים טובים בשלוותה?...

debrave

New member
אני בהריון!!!!

בדיוק עשיתי בדיקה ביתית היום ויצא לי פס חלשלוש שני והייתי בטוחה שאני מדמיינת אבל התקשרו אליי ממדיקל סנטר וכולן אמרו לי... וואו! אני לא קולטת. בטא 39 אחרי 5 טפולי הפרייה בתרומת ביצית - חלק ברומניה- ושניים מוקפאים בארצנו הקטנטונת- הם התקשרו להגיד לי שאני בהריון! אני כותבת את זה כדי להאמין ... כמה חלמתי לכתוב את זה פה!!! טפו שתתפתח ותגדל ותתיפה הבטא וההריון!! אהבה ואמונה בדרך. אני.

GALAULI

New member
שהחיינו וקיימנו והגענו לזמן הזה...!

וואאאאאאאאו מזל טוב יקירתי
מי יתן ויהיה לך הריון עגול יפה ומלא נחת.איזה כיף זה ממלא את הנמשמה בשמחה ובאופטימיות!!!
. אני מאחלת שנה יפה ותופחת בריאה ומאושרת ...
ושולחת מלא מלא חיבוקים לך ולעוברון שלך
ממני גלי.

סביון1

New member
מיליון מזל טוב ! ! !

למיטב ידיעתי כבר מזמן לא איחלנו פה מזל טוב לנתרמת ביציות אז אני מחזיקה אצבעות שהסיפתח הזה ימשיך כמו שצריך! אגב, האם ההריון הוא תוצאה של מוקפאים? אני שואלת כי גם לי מחכים שני מוקפאים מתרומה בקפריסין.

debrave

New member
כן, זה מ-3 עוברים קפואים.

דרך אגב: זה שהבטא שלי היא 39 זה בגלל שההחזרה היא ממוקפאים?

סביון1

New member
יכול להיות.

מעולם לא החזירו לי מוקפאים אבל שמעתי שעוברים מוקפאים מעלים את הבטא לאט יותר מעוברים "רגילים". בכל מקרה יש המון בנות שקיבלו בטא בסדר גודל דומה לשלך גם מעוברים טריים והמשיכו להריון תקין לחלוטין. מאחלת לך מכל הלב שגם ההריון הזה ימשיך ויהיה תקין לחלוטין במשך 9 חודשים שלמים! ותודה שעודדת אותי שיש תקוה להריון גם ממוקפאים כי אני קצת "קיטנת אמונה" בענין הזה.

הבטא שלי היתה 17 או 27, והיא עכשיו

כבר בת שלוש ורבע, ולא היתה שום בעיה בהריון. זה פשוט תלוי בזמן ההשתרשות המדויק.

אני התחלתי מבטא 39 ולא מוקפאים

והיום אני בחודש תשיעי. 39 זה לא נמוך זה פשוט אומר שההריון מאוד צעיר.

רועיבת

New member
מזל טוב!!!!

מחזיקה אצבעות להכפלה, וגם אני אשמח לשמוע קצת פרטים. שיהיה במזל!

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כמה נפלא לשמוע. מאחלת לך הריון קל בריא וארוךךךךךךךךך.

נועם@בת

New member
ואוו, זה הריון ../images/Emo57.gif

ברשותך, אני מחכה עוד יומיים להכפלה כדי לחגוג את ההריון הזה בצהלולים. בטא של קפואים הרבה פעמים נמוכה יותר אבל עולה יפה כמו גדולה
. תוכלי לפרט לנו מה עברת במסלול התרומה, לטובת בנות שעוד צריכות לעבור את זה?
נועם

לבנה123

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!

איזה יופי! שיגדל, ויתפתח, ויכפיל ויכפיל ויכפיל. גם יופי בשבילך, וגם מעודד לאחרות. ולגבי הרופא בשלוותה - אני דווקא מכירה, אבל לדעתי את צריכה לחשוב על מיילדת טובה, ולא עליו...

גוליגל

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

שתעלה הבטא אל על! שייצפה דופק! ושתעברי מהר לפורום הסמוך (שם כבר תלמדי למה לצפות בהמשך...)

למעלה