בדיוק עשיתי בדיקה ביתית היום ויצא לי פס חלשלוש שני והייתי בטוחה שאני מדמיינת אבל התקשרו אליי ממדיקל סנטר וכולן אמרו לי... וואו! אני לא קולטת. בטא 39 אחרי 5 טפולי הפרייה בתרומת ביצית - חלק ברומניה- ושניים מוקפאים בארצנו הקטנטונת- הם התקשרו להגיד לי שאני בהריון! אני כותבת את זה כדי להאמין ... כמה חלמתי לכתוב את זה פה!!! טפו שתתפתח ותגדל ותתיפה הבטא וההריון!! אהבה ואמונה בדרך. אני.
למיטב ידיעתי כבר מזמן לא איחלנו פה מזל טוב לנתרמת ביציות אז אני מחזיקה אצבעות שהסיפתח הזה ימשיך כמו שצריך! אגב, האם ההריון הוא תוצאה של מוקפאים? אני שואלת כי גם לי מחכים שני מוקפאים מתרומה בקפריסין.
מעולם לא החזירו לי מוקפאים אבל שמעתי שעוברים מוקפאים מעלים את הבטא לאט יותר מעוברים "רגילים". בכל מקרה יש המון בנות שקיבלו בטא בסדר גודל דומה לשלך גם מעוברים טריים והמשיכו להריון תקין לחלוטין. מאחלת לך מכל הלב שגם ההריון הזה ימשיך ויהיה תקין לחלוטין במשך 9 חודשים שלמים! ותודה שעודדת אותי שיש תקוה להריון גם ממוקפאים כי אני קצת "קיטנת אמונה" בענין הזה.
איזה יופי! שיגדל, ויתפתח, ויכפיל ויכפיל ויכפיל. גם יופי בשבילך, וגם מעודד לאחרות. ולגבי הרופא בשלוותה - אני דווקא מכירה, אבל לדעתי את צריכה לחשוב על מיילדת טובה, ולא עליו...