אני בהלם

chips

New member
אני בהלם ../images/Emo2.gif

פעם ראשונה בחיים שלי שאני עושה כזה דבר אני בהלם מעצמי

deep ocean

New member
הצלחת!!

את עשית את זה! את עשית את זה! (אם עשית מה שאני חושבת) את עשית את זה! you did it baby and you have to be proud מתוקה זה נפלא! נ.ב-עזרתי לך קצת? חשוב לי לדעת אם אמרתי את הדברים הנכונים ב- ICQ.

chips

New member
קצת??? תגידי אמרת קצת????

רוצה להרגיז אותי אה???!!!! תחליפי את המילה קצת בהרבה!!! מייד! if it wasnt for you well you know! הולכת לנוח הראש מתפוצץ לי (כנראה מהלחץ) thank you chips הפחדנית

deep ocean

New member
חהחהח איזה חמודה

אני הייתי רק כלי עזר :))) אבל שמחה לדעת שהייתי כלי עזר טוב! אבל אני חלק קטן במשוואה הזאת את יודעת למה? כי את עשית את העבודה השחורה את הצלחת לעשות משהו שמאד פחדת ממנו!!!! ואני גאה בך!!!!!!!!! אוהבת מיכל :)

deep ocean

New member
אגב, אני שוב הולכת היום לרקוד צ´יפי

באותו מקום כמו אז- רשפון אלא אם פתאום נחליט ללכת למקום אחר-אבל לרקוד זה בטוח! מרגישה את המוזיקה בוערת בפנים רק מחכה שאני אתנועע לצליליה!!!!!! ושיר שמתאים לאווירה.......... What a feeling Bein´s believing I can have it all, now I´m dancing for my life All alone I have cried Silent tears full of pride In a world made of steel Made of stone First when there´s nothing But a slow glowing dream That you fear seems to hide Deep inside your mind What a feeling Bein´s believing I can have it all, now I´m dancing for my life Take your passion And make it happen Pictures come alive, you can dance right through your life Now I know I got the chance To reach the top, is so intense In a world made of steel Made of stone Now I hear the music Close my eyes, I am rhythm In a flash it takes hold Of my heart What a feeling Bein´s believing I can have it all, now I´m dancing for my life Take your passion And make it happen Pictures come alive, you can dance right through your life I feel the passion deep inside I got strenght, I got pride In a world made of steel Made of stone Dancing to the end of this night Like now or never, got strenght and pride Well, I feel the music, I´m losing control Of my mind, my body, my heart and my soul Let´s go and make this dream come true For me and for you, we can dance the night through You can have it all, there´s no price to pay Your feelings will show you the way What a feeling Bein´s believing I can have it all, now I´m dancing for my life Take your passion And make it happen Pictures come alive, you can dance right through your life What a feeling

deep ocean

New member
למה את מרגישה טיפשה

אמרתי לך-זה טבעי כולנו חוששים ההיפך-את צריכה להרגיש מעולה עם עצמך התגברת על פחד רציני!!!!!!!!!! אם היית טיפשה: לא הייתי מצליחה לעזור לך!!!!!!!!!!!!!

chips

New member
silly זה יותר מגוחך מטיפש

לא ממש מרגישה טוב עם עצמי כרגע לא ממש יכולה להסביר

deep ocean

New member
אוקיי זה בסדר

את לא מרגישה מדהים עם עצמך זה בסדר להרגיש ככה את יכולה אבל לשמוע גם מוזיקה-אולי זה ייעשה לך קצת טוב?

chips

New member
המממ

זה מן עצב עמוק כזה לא מוסבר . אין לי תשובות . יש לי כלכך הרבה מה לעשות ולא היספקתי כלום פשוט לא עשיתי כלום. מצב רוח אי שם בקרשים והראש מתפוצץ

אז עכשיו תהיי בהלם פעם שניה

ובואי תספרי לנו מה קרה שאת בהלם... כן, כן, גם את זה אף פעם לא עשית, אבל אם כבר שוברים הרגלים ישנים וצוחקים לפחד בפרצוף (או משקשקים... לא משנה, זה אותו דבר), אז עד הסוף!!! קדימה, צ´יפי!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! את יכולה!!! ספרי לנו עכשיו, ברגע זה, מה הדבר שעשית! לא חשוב מה היה עד לפני שניה, מה חשבו ומה אמרת, לא חשוב מה יהיה בעוד שניה... זה רק מלים, עכשיו, שאותן את תרשמי, במשפט פשוט אחד - ותספרי. באהבה, בן

ellii

New member
בן אני מנסה למצא את השרשור של

מדיטציה כדי לעשות סוף סוף את התרגיל החדש...ולא מצליח...אולי בהזדמנות תשרשר אותו לכאן בבקשה.....?!

איתור שרשורים בפורום!

1. ב"קישורי הפורום" יש קישור לקורס המדיטציה. הקישור מתחיל בשיעור הראשון ובכל שרשור יש קישור לשיעור הבא. 2. ב"חיפוש מתקדם" אתה יכול לבחור במלה "מדיטציה" ולעשות חיפוש לפי תוכן ההודעה או לפי נושא ההודעה, כרצונך (במקרה הזה זה לא משנה - שניהם יניבו לך בין היתר את הקישור המבוקש). אני מחכה לראות אם אתה מצליח להפעיל את האופציות האלה! אם לא, אנחנו נלמד עכשיו צעד אחר צעד כיצד לעשות חיפוש בפורום... חוץ מזה, אני עוד מעט פותח את השיעור הבא של הקורס, יחד עם קישור לשיעור הקודם... שלך באהבה, בן

ellii

New member
בן ...אתה המורה הכי חמוד בעולם../images/Emo13.gif

איזה אדיבות...ענווה...רצון טוב...ומסירות לשמה באהבה אלי

ellii

New member
חחח תאמין או לא בן,זאת הפעם.....

הראשונה שאני נכנס לקישורי הפורום במתכונתו הנוכחית...אם אני זוכר היטב לפני כמה ימים הקישורים היות למטה....או שזו החולמנות שלי
...מילא העיקר שמצאתי בעצם...אם כך אני בטוח שאמצא הכל....

תודה תודה תודה איזה כיף לי!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo70.gif

chips

New member
היי סי פו -בן בוקר אור

זה מזכיר לי סיפור ילדים שפעם סיפרו לי the train that could סיפור ממש חמודי כזה חוץ מזה המממ חג שמח אני

היי, צ´יפי!

1. את מוכנה לספר את סיפור הילדים הזה? 2. בבקשה בבקשה אל תקראי לי "סי פו", אלא אם כן לא אכפת לך שגם אני אקרא לך "סי פו". פעם אחת זה היה נחמד, אבל בתור הרגל, זה ירגיש לי כאילו אני מעלייך באיזו שהיא צורה, או כאילו יש לי משהו שאין לך (במובן השיפוטי או הערכי או משהו כזה) ואני מאוד לא רוצה להרגיש ככה, כי זה לא נכון ויותר מכך. 3. חג שמח גם לך!!!!! 4. היה לי מאוד נחמד לדבר איתך בטלפון! אז תודה!!! 5. אולי בכל זאת תספרי לנו מה הדבר שלא האמנת שתעשי? שלך באהבה, בן

למעלה