אני בהלם

made in holland

New member
גרושתי במקרה שלי

הכרתי אותה באחד הביכורים שלי אצל אחי בקיבוץ התאהבתי בבחורה שהייתי אורחת בחתונה ופעם הייתי בקיבוץ בגרין חזרתי להולנד נשרנו בקשר אחרי 3 חודשים היה נמאס לי מהחשבון טלפון שהיה בשמיים אזבתי את העבודה שלי מכרתי את כל הרכוש שלי קניתי כרטיס טיסה..... גרנו שנה בקיבוץ אני באולפן היא עבדה בטור אורחת, אחרי שנה עברנו להולנד,שם התחתנו. זכינו בקסינו סכום די מכובד ארזנו את הרהטים החדשים לקחנו מכולה שוב כרטיס כיוון אחד ו..... אחרי 4 שנים התגרשנו והיום יש לי חברה כבר 6 שנים ואני פה!

Fair game

New member
חח את לא מופרעת

לכולם יש פה את החיידק ההולנדי רק אני עדיין רווק

str33tcat

New member
שמעי יש מלא זוגות מעורבים

ולא רק עם הולנדים. בלגים, שוודים, אנגלים, אמריקאים, רוסים, ברזילאים שחיים או מנהלים קשר במרחק עם ישראלים, רוסים, איטלקים תאילנדים וכו וכו וכו אפשר להמשיך עד אינסוף. יש בICQ מדור של סיפורי אהבה - תראי איזה מגוון. לענינינו - הכרתי את אהבת חיי באינרטנט, התחלנו משיחה והמשכנו לפגישה ומאז כבר שנה וחצי ביחד. איך מתמודדים - נפגשים פעם בחודש-חודשיים, שלושה. מדברים כל יום, לא משנה מה, לפחות ל-10 דקות לראות אחד את השני. החלטנו שאנחנו רוצים להיות ביחד כבר לפני שנה ועכשיו אנחנו מחכים לMVV. אוי הלוואי וכבר אראה אותו במצלמה של המסנג'ר עם מכתב מIND ביד!

tori20

New member
אמרו לנו את זה הרבה

שתבין שהוא היה מאורס, ואני חשבתי שהסיכוי שלי אבוד ואני בצחוק אמרתי לבוס שלי אתה תראה אני אתקע דגל בהולנד כעבור חודשיים הם נפרדו

tori20

New member
ממש לא,היו להם בעיות והוא החליט שזה לא נכון

להתחתן, אני מודה שהייתי פלרטטנית איתו, אבל וואלה הוא כ"כ רחוק ולא ראיתי אותו אז הייתי סתם צוחקת איתו פה לארץ נראה לך מזה כיף. כעבור מספר חודשים הוא אמר שהוא בא, ואז הוא סיפר את הסיפור ואמר שכבר מזמן הוא הרגיש שמשהו לא הולך שם וכשהוא מצא את עצמו חושב על השיחות איתי או סתם חושב עליי בערב אז הוא הבין שזה נגמר ביניהם סופית. נראה לי שאני פשוט הייתי הקש ששבר את גב הגמל.

tori20

New member
הוא עזב את החיים שלו שם ובא לכאן

אבל מהחברה שלי שלחו אותו לאפריקה... אז שום פעם יש מרחק... כרגע אני ממש לא רואה שום אפשרות איך נוכל להיות יחד כמו זוג נורמלי

למעלה