אני בהלם

tori20

New member
אני בהלם../images/Emo2.gif

אני חשבתי שאני בין "המופרעות הבודדות" שנמצאת במערכת יחסים עם בחור הולנדי איך כולכם הכרתם את ההולנדי/ת שלכם/ן? איפה אתה מתגוררים היום? איך מתמודדים עם המרחק
? לא התכוונתי להפציץ בשאלותתתת, אני באמת סקרנית

ayala26

New member
לא בודדת

אבל אין ספק מופרעת
אני הכרתי את ההולנדי דרך האינטרנט. זה היה בשנת 2002. מינואר 2003 אנו חיים יחד בהולנד. מתמודדים עם המרחק מהמשפחה. מרחק שהחמיר מאז שנולד הנסיך ההולנדי לפני 20 חודשים. קשה עם רגשות האשמה שסבא וסבתא רואים את הנכד פעם בשנה - שנתיים. לומדים לחיות עם זה ונעזרים בטכנולוגיות מתקדמות כמו סקייפ
כדי לשמור על קשר כמה שיותר קרוב.

tori20

New member
באיזה אתר כולכם הסתובבתם?

ואני הייתי בגישה של אין מצב שיש עוד משוגעות כמוני שמסכימות לנהל מערכת יחסים מעבר לים

XannieChan

New member
במקרה שלי

לא אתר, משחק אונליין, ודווקא אני מכירה דיי הרבה שמנהלים מערכות יחסים הזויות מהסוג הזה בכל העולם, פשוט לא נתקלתי בהרבה ישראלים מהסוג הזה עד שלא ביקרתי בפורום.

numkimhi

New member
תתפלאי ... ../images/Emo8.gif

אני ככה כב ר במשך שנתיים , ותאמיני לי זה לא קל אבל אני מוכנה לחכות כמה שצריך עד שנהיה ביחד כל הזמן (אני מתכוונת לויזה המיוחלת ) אז אני עושה זאת באהבה מלאה ועם זאת עצב ...אבל מה לעשות כשאוהבים הולכים עד הסוף! תצטרפי לחוג אוהבות הולנדים בע"מ

XannieChan

New member
חחחח וואי :)

הם ממש טרנדיים, ההולנדים האלה, מעיין אופנה - You have a dutchie? I have one as well :D סתם איי שם במעמקיי האינטרנט, עדיין גרים רחוק, טסים אחד לשני פעם בחודשיים שלוש, לא מתמודדים טוב מידיי אבל מסתדרים איכשהו. מה איתך? :)

tori20

New member
הולנדיים זה באופנה

אני הכרתי אותו בטלפון, דרך מקום העבודה... והתאהבתי בקול (כן נשמע מצחיק) ואז אחרי תקופה נפגשנו, ואנחנו כבר למעלה משנה ככה. גם אנחנו נפגשים פה ושם ובמדינות אחרות. אוףףף אבל כבר רוצים לעלות שלב, אפשר להשתגע ככה אני רוצה ללכת יד ביד איתו, וסתם לעשות דברים של זוגות נורמליים

made in holland

New member
סיפור יפה

אבל הולנדים זה לא אופנה בכלל מאז ומתמיד יש מלא זוגות הולנדים\ישראלים אני מכיר מלא זוגות וחלק מהם כבר מקום המדינה ואז עוד לא היה אינטרנט כמובן שהיו הרבה זוגות בזמנים שבקיבוצים עדיין היו מדנדבים והיום זה דרך האינטרנט. אני יודע שלא קל לך אבל בהצלחה עם ההולנדי שלך

tori20

New member
קודם כל תודה

האמת לא קל עם המרחק, אבל זה משהו שאפשר להתמודד איתו איך מתמודדים עם משפחה? כל אותם האנשים שיש להם בעיה עם זה שהוא לא יהודי? אבא שלי בא ביציאה שיעבור ברית, איך אני אבקש ממנו דבר כזה? האמת גם לא רוצה לבקש, אני לא רואה את הדת לפניו, הוא קודם כל בנאדם ושנינו חילוניים במילא

ayala26

New member
ברית לא תהפוך אותו ליהודי

ומה פתאום אבא שלך מעיר הערות על איברים אינטימיים של גבר בוגר אחר?
בטח שלא תבקשי ממנו דבר כזה, כי זה כמו שהוא היה מתנה את הקשר בינכם בהגדלת החזה שלך או באיזה ניתוח אחר בגוף שלא למטרות רפואיות.

made in holland

New member
לא חושב שאבא שלה

התכוון לשינוי פיסית אלה משהו מעבר לזה אז אל תגעי בחזה שלה בבקשה

ayala26

New member
כן, אני יודעת

אבל זה מה שאני אומרת למי שמנסה להתערב על העובדה שהבן שלי הושאר שלם. אני מזכירה למעיר שמדובר באיבר מין של אדם אחר שהוא החליט לפתוח עליו בשיחה. הרבה אנשים שוכחים את זה...

מלפפiן

New member
המשפחה תתרגל לרעיון,

ובקשר לאבא... מממ... אני לא מכירה אותו, אבל במקומך הייתי אומרת לו פשוט שזה לא עניינו...

made in holland

New member
גם אני חילוני

אבל התגיירתי. אני הרגרשתי נכון לעשות את זה בגלל שאני רציתי להיות שייך לעם היהודי. לא בטוח שהייתי עושה זות עם הייתי גר בהולנד. למזלי אח שלי (הגוי חחח) גם גר בארץ. האמת היא שבאתי אחריו אז זה כבר טוב ואמא שלי בלפחות פעמיים בשנה לביקור בנים וכל השאר..... מתרגלים כנראה. וברית לבד לא מספיק....

למעלה