אני בהלם מ"עונות"!!!

ליקש

New member
אני בהלם מ"עונות"!!!

מה זה המידות הקטנות האלו ???? במתאים לי אני לובשת מידה 48 ,בקרייזי ליין מידה 50 ובעונות -מידה 52-54 ??????????????? ממש שקרנים שמפרסמים שיש להם מידות גדולות , בסה"כ הקטינו את המידות !!!!!! אפילו בגולברי מצאתי חולצה מידה 5 -ושם המידות קטנות.. אז מה קורה בעונות ??השתגעו שם המעצבים ??? אין דבר מעצבן יותר מללבוש מידה גדולה מדי - וחבל שמנהלי "עונות" לא למדו מה מפריע לנו הנשים המלאות לפני שעיצבו את הבגדים שלהם .......................... אכזבה !!!!!!!!!!!!!!!!

lee_1

New member
גם אני חווה את זה בצורה קצת שונה...

ככל שאני יורדת במשקל, ככה גם במידות... במתאים לי- ירדתי, באיקס מיקס- ירדתי, באריסטו- ירדתי ורק בעונות- עם חילופי הקולקציות- נשארתי אותה מידה...

גם אני נשארתי באותה מידה בעונות

הן תמיד מביאות לי בהתחלה 44 וזה קטן, אנחנו יכולות בכיף להגיע ל50-52 וזאת כבר לא המידה שלי.

lee_1

New member
עליי ה50 של עונות צמוד

ולפניי חודש +- קניתי אצל נאווה ג'ינסים של דיסיקרט 48, והם יושבים עליי סבבה, אחד מהם אפילו קצת גדול

תדע לך

שבגלל הודעות כאלו מעצבנות אני בחיים לא אכנס אפילו לבדוק. או שתגיד לעניין או שתבוא רק לפרסם אבל בטעם הטוב.

arik hagara

New member
תשובה

מה ברצונך לדעת המידות שלנו נעות בין 42 עד 60 האם זה מספק אותך אריק הגרה

אילאיל3

New member
אני אבוא לבדוק

אגב, מה היא החולצה היוקרתית, שאקבל בעזרת הקופון ב 40 ש"ח?

arik hagara

New member
חולצה אופנתית

חולצה עם דפוס חולצה נוחה ונעימה לגוף מויסקוזה לייקרה בטווח מידות גדול מ0עד 6 אריק הגרה

אריק אתה טועה, טועה בגדול

לגבי הגרה אני לא יודעת. אבל אני מניחה שאתה מייצג גם את לילית ורדה. אני יכולה להגיד לך שהמידות של ורדה ממש קטנו בחורף קניתי חולצה במידה 4 ואותה חולצה בשרוול קצר מידה 6. אז בבקשה, אל תמכור לנו "לוקשים" (שטויות) אני מדברת מנסיון שהיה לי אם הקולקציה החדשה לא רק שהמידות קטנו הם גם התקצרו מאוד. אני מבינה שבמידות היותר קטנות אפשר לעשות בגד יותר קצר אבל החל ממידה 4 למשל צריך להאריך את הבגד והרבה זה ממש לא נראה יפה כשכל הפולקס (שוקים) בולטות והישבן מזדקר. בגד שהוא ארוך ניתן לקצר אותו בגד קצר לא ניתן להאריך. מקוה שתיקח לתשומת לבך ותעביר הלאה למי שצריך. כלקוחה ותיקה של ורדה שתמיד דאגו גם למידות היותר גדולות אני מאוד מאוכזבת מהקולקציה בעיקר למידות היותר גדולות. אני רגילה להיכנס לחנות ולקנות בכמויות ועכשיו אין לי מה ללבוש לחג. (מה לעשות אני גדולה זה מה שיש כרגע....).

arik hagara

New member
תשובה

אני לא יודע באיזה שלב ההית בחניות נכון לקולקציה העכשוית אביב קיץ 2007 יש שינוי משמעותי בגדלים ובאורכים אשמח למיפגש איתך לתאום ציפיות ולשמוע מקרוב על הבעיות תמיד אנחנו אזן קשבת ונשמח להתיעל אריק הגרה (אם ברצונך לדבר אישית כנסי לפרטי קבלי נייד וניפגש )

תשובה לאריק

הייתי בחנות של הגרה בקניון הזהב לפני כשבועים. מוכנה לבדוק שוב את הקולקציה החדשה. מקווה לעדכן אותך בהמשך

olgapul

New member
אבל קטלוג האינטרנט שלהם פשוט מדהים

אבל את חייבת להודות שהבגדים עצמם עכשיו הרבה יותר יפים מאלה שהיו לפני 3-4 שנים. כרשאיתי את הקטלוג שלהם באינטרנט ממש הופתעתי לטובה - העיצובים ממש אופנתיים ואינם "אוהליים" כמו בהרבה חברות שמוכרות מידות גדולות. כנסו לאתר ותבינו על מה אני מדברת!

lee_1

New member
כן, רק חבל שזה עדיין קטלוג חורף

כשכל החברות האחרות דאגו לעדכן לקיץ

olgapul

New member
גם אצלם כבר לא מופיע קטלוג חורף

גם אצלם כבר לא מופיע קטלוג חורף + יש 20% הנחה על הקולקציה החדשה לחברות מועדון או למצטרפות חדשות

DREAM111

New member
עונות מתאים לי וכל החברות

משום מה הקטינו מידות. הם לא מבינים שאת הבולשיט הזה שלא הקטנו את המידה אבל כן שנינו את הגיזרה שהתקרבה לגוף אנחנו לא בולעות
אם התקרבו לגוף אז איך זה שזה לא עולה
המידות מאוד קטנו וחבל.

geta

New member
יכול להיות שזה באמת קשור לגיזרה..

יכול להיות שעכשיו בגלל שהגיזרות צמודות יותר לגוף וחושפניות(בניגוד לקולקציות קודמות שבה הבגדים היו בגיזרות רחבות ורפויות) יותר אז זה כאילו המידות קטנו,לא נראה לי שיש להם סיבה אמיתית להקטין את המידות,אחרי הכל עונות ומתאים לי הן רשתות שאמורות לספק מענה לנשים במידות גדולות ...וחוץ מזה מה הסיפור המידה קטנה לך?קחי מידה אחת יותר גדולה,אחרי הכל מה שכתוב על התג זה כולה מספר....

למעלה