אני בדכאון

UrbanDK

New member
למה להכליל?! בוא נעשה שירשור

התפקדות, ובו כל מי ששונא אותך ישים
ומי שלא ישים
. ואז נראה, טוב?

1234aaa

New member
אני אישית לא שונא אותך..

ואני לא חושב שיש כאן משהו שבאמת באמת *שונא* אותך. לדעתי הרוב פשוט חושבים שאתה מטומטם\בור\בעל דעות קדומות [מחק את המיותר] ובגלל זה מציקים לך קצת..ות'אמת דיי בצדק. בכל אופן,אני מצטרף למה ששירה אמרה, נסה לשפר בגרויות זה ממש לא פשוט להוציא 770 וכל ניסיון כזה יוציא מהכיס שלך 500 ש"ח [ואני לא מדבר על קורס] הסיכוי לשפר בגרות [אתה תצטרך יותר מאחת עד כמה שהבנתי] הוא הרבה יותר טוב.. חוץ מזה אתה יכול לשלב ,תשפר בגרות או 2 ואז תראה כמה אתה צריך בפסיכו' אולי תצטרך פתאום "רק" 740 ואז המשימה קלה יותר

קרודיו

New member
Tבל אז אני אצטרך להתחיל ללמוד עוד

שנתיים. כי בגרויותשל החורף אין מה לשפר... חוץ מ5 מטמטיקה שיש לי 100 ואנגלית שגם שיש לי ציון גבוה..

ZARINA1

New member
הסבר../images/Emo45.gif

תראו משכבר יודע ומבין שהוא בבעיה 50% מהדרך לפיתרון הוא כבר עשה. זה שהוא לא לקח ספרים זה לא מדיוק . הוא תירגל וראה זה לא מספיק לו...ועל כן הוא התמרמר... (בשביל זה יש חברים).

קרודיו

New member
מישהו יודע? איזה בגרויות יש בחורף?

של 5 יחידות חוץ מאנגלית ומטמטיקה?????

symptoms

New member
../images/Emo15.gifבחורף../images/Emo18.gif../images/Emo59.gif

יש רק את בגרויות החובה, שום בגרות של חמש יחידות מלבד אנגלית ומתמטיקה. אבל יש תנ"ך ספרות אזרחות חיבור לשון היסטוריה ושאר מקצועות החובה, שבדרך כלל דווקא מאוד כדאי לשפר אותם... רעות

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אז מה לא טוב../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אצלך, שגורם לממוצע שלך להיות לא מספיק ??

קרודיו

New member
ככה:

ככה: המקצועות החובה שליהם לא משהו. באזור ה90 חוץ מאזרחות ש80. ואין לי הרבה חמש יחידות רק מטמטיקה 5 יחידות 100 ואנגלית ותנך באזור ה90. כל האר לא נכנסים לממוצע. מחשבים וכדומה..אבל א"א לשפר אותם בחורף. ועכשו הממוצא שלי הוא 10.5. אני צריך לפחות 10.8

למעלה