אני בדכאון

קרודיו

New member
אני בדכאון

אני בדכאון. עוד חודשיים יש לי פסיכו ואני חייב לקבל בו ציון מעל 770. אין לי כוח לגעת בספרים לא לתרגל לא לקרוא אנגלית. בנוסף לזה אני צריך להחליט מה אני כל אלמד שנה הבאה(עוד חודשיים ושבוע). אני מתוסכל מעצמי מזה שלא למדתי בתיכון וזה שהבגרויות שלי חרא. אני עומד עכשו על רמה של 730 גג...ואני צריך לעלות 40 נקודות. תעזרו לי................ שירה...מיוזיק...מישהו..... s....o....s poor krudio!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

תתאבד. זה ישים קץ לדיכאונך.

קרודיו

New member
Us and them!

Us, and them And after all we're only ordinary men. Me, and you. God only knows it's noz what we would choose to do. Forward he cried from the rear and the front rank died. And the general sat and the lines on the map moved from side to side. Black and blue And who knows which is which and who is who. Up and down. But in the end it's only round and round. Haven't you heard it's a battle of words The poster bearer cried. Listen son, said the man with the gun There's room for you inside. "I mean, they're not gunna kill ya, so if you give 'em a quick short sharp, shock, they won't do it again. Dig it? I mean he get off lightly, 'cos I would've given him a thrashing - I only hit him once! It was only a difference of opinion, but really...I mean good manners don't cost nothing do they, eh?" Down and out It can't be helped but there's a lot of it about. With, without. And who'll deny it's what the fighting's all about? Out of the way, it's a busy day I've got things on my mind. For the want of the price of tea and a slice The old man died

UrbanDK

New member
בעסה. אני הוצאתי 769 מבלי ללמוד.

אה, והממוצע בגרויות שלי הוא 110. זה אומר קבלה אוטומטית לרפואה בכל מקום שאבחר. עכשיו יש סיכוי שתתאבד?

Dark Sided

New member
מתלבט בין קידום ללחמן

מה עדיף? מה היתרונות וחסרונות של כל מכון? והכי חשוב - מי מלמד יותר טוב כמותי?? אנגלית לא חשוב לי בכלל אני לא הולך ללמוד אפילו אבל בכמותי אני נוראי אז אני חייב ללכת למכון שילמד את זה הכי טוב

למה? ואיזה מסלול בקידום?

תפרט תפרט, בלי פירוט המלצות של כותרת בלבד לא שוות כלום

קרודיו

New member
לקידום אישי. כי..

כיון שלחמן הקורס שלהם הוא מאד שטחי ומתאים לאנשים שיש להם קליטה מהירה וכשרון לפסיכו א"א להגדיר זאת ככה. אני חושב שקידום אישי יכולים להוציא מבן אדם יותר ממה שלחמן.

000שירה000

New member
עזרה

1. בקשר לדיכאון- עדיין אינני יכולה לתת לך מרשמים. אנא פנה לגורם המתאים... 2. לגבי מה תלמד שנה הבאה? אני הייתי ממליצה על לימודי איסלאם. 3. לגבי התסכול ממעלליך בתיכון- צודק. אבל למה לא לשפר בגרויות עכשיו?? 770 בפסיכו זה כבר יותר מזל משכל... 4. אין לך כוח לגעת בספרים, לתרגל, ולקרוא אנגלית? אכן, אתה בבעיה... אין לי איך לעזור לך בזה... אבל שוב- אני הייתי שוקלת לשפר בגרות...

ZARINA1

New member
קרודיו../images/Emo45.gif

ברגעים קשים אלה אני רק יכולה לחזק אותך בזה שאגיד. שאתה במקום הנכון ובדרך הנכונה. לצערי אני לא מוצאת שיש לעזור מעבר לכך. אתה צריך לזכור דבר יותר חשוב. קודם כל בשביל החיים שלך. דרך ארץ קדמה לתורה.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אני לא יודעת ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מה ניסית להגיד, אבל בואי נגיד את זה ככה- קורדרוי ממש אבל ממש לא במקום הנכון, וגם לא כל כך בדרך הנכונה <טוב, תלוי על איזה דרך מסתכלים.>

000שירה000

New member
בדרך הנכונה ?!?

"אין לי כוח לגעת בספרים לא לתרגל לא לקרוא אנגלית" כן,זוהדרך לקבל 770...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif כנראה שהוא../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לא מספיק רוצה את ה 770.

למעלה