אני בדילמה

1Shir

New member

אני שאלתי כי אני נהנית לקרוא את הדעות שלך על אנשים, יש לך ראייה חדה ומעניינת (בדיוק עכשיו כתבתי את זה גם למטה).

אני לא מדבר רק באופן מקוון

למעשה, ההיתקלות הראשונה בה הוזכרה היתה אתמול בסופר כאשר מישהי פגשה בי, הצטלמה איתי וטענה בתוקף שאני ואור דניאל מאוד מתאימים ושאני צריך להמשיך לרדוף אחריה...

Aronsona

New member
לא תמיד. אבל לאחרונה שקלנו ברצינות

את מכירה את הסיפורים של על הטיול עם נינה אחה"ץ לפארק.
יש שם קבוצה רצינית ביותר שתיארתי לא פעם, של אוהבי בע"ח ולאחרונה, בחיוך, אנחנו קוראים לעצמנו פרלמנט בע"ח של יבנה.
דעתה של הקבוצה הזו על טל דרכה והטוב שהיא עושה לבע"ח, נחרצת, לשלילה כמובן, כולם סקרנים מאד לדעת איך היא ספרה 80,000 טבעונים חדשים השבוע.
&nbsp

Aronsona

New member
ואת הכי חשוב לא סיפרתי:

שקלנו ברצינות להגיע להפגנה הזו וביטלנו באחת כששמענו שטל תהיה שם דמות מפתח.
&nbsp
אנחנו מבית הילל.

כפיה טבעונית גרועה כמו כפיה דתית.

אנשים שיותר מדי קיצוניים בדרישותיהם למען בעלי חיים כמו טל גלבוע זה הרבה פעמים זה לאו דווקא מאהבת חיות, אלא משנאת אדם.
ברוב המקרים טבעונים הם אנשים שלא מבינים את הטבע :
שחרור בעלי חיים שונה משחרור בני אדם. במקרה של חיות משק, הם לא יוכלו להשתלב כשווים בין בני אדם, או לחיות בטבע. הטבע אכזר.
חיות מבוייתות כמו פרות, תרנגולות לא יכולות לחיות בטבע בלי אדם. טבעונות פרושה עבורם רצח עם.
בשם הרחמים והרצון להימנע מהרג, הטבעונים יביאו להכחדה של חלק חשוב מממלכת בעלי החיים (חיות משק). עם ההכחדות היזומה הזו, יעלמו כמה בעלי חיים "מזיקים" שהיו קשורים בתחום זה, לפי הטבעונים, יש מקום רק לחיות מחמד יחד עם האדם, חיות שיוכלו להשתלב עם הנורמות הטבעוניות, ויש טבעונים שמתנגדים גם לחיות מחמד.
צריך לשנות את התנאים שבהם מגדלים חיות משק, לא את התזונה, מי שסולד מבשר שלא יאכל, זכותו, אנחנו בארץ דמוקרטית.
ה"בדיחה" היא שאידיאולוגיה שבסיסה רחמים על בעלי חיים, תביא לדחייתם ולהכחדתם, ההפך מטבעונות וחיים בטבע.

תשמעי

הם עיצבנו אותי היום...
אבל כעת נרגעתי, אחרי שהוצאתי הכל החוצה, כעת הם יורדים לפסים אישיים...שיקפצו !!
עד עכשיו הייתי מנומסת, אבל די, הכפיה הזו, חוסר קבלת האחר והכניסה לצלחתם של אחרים, יש גבול!!
והכי מצחיק? אני הרי טבעונית לשעבר,99% נשארתי כזו חוץ מאולי פעם בשבוע טיפת עוף... הם באמת עושים שירות רע לטבעונות
אני מתאפקת להגיד, אבל הביאו לי חשק לאיזה שוורמה (הודו).חחחח

אני הרמתי ידיים

כמה אפשר לשחק לידיהם?
הם השתלטו על הפורום ולא נותנים לאף אחד להגיד מילה.
גם כשמרי קיבלה אות הוקרה על פועלה בפורום, אז גם על זה היה להם מה להגיד ולהעביר ביקורת.
אז נמאס לי כבר להגיב שם.
האמת היא שגם אני לא אכלנית גדולה של בשר, למעט עוף וגם זאת לא בכמויות.
הם עושים שם נזק גדול יותר מאשר תועלת.

בדיוק ! גם על אות ההוקרה למרי הם התרעמו, חוצפנים!

הם כת פאנטית!!
כעת הם מנכסים (גם מנאחסים) את אלדד לעצרות שלהם, אין ל בעיה עם זה, אבל דיי כמה אפשר לשתוק להם?
אם הם ימשיכו ככה עוד יעצרו אותנו על אכילת מיונז...

סורי

מה שכתבתי בבוקר למישהי טבעונית שתבעה ממני להחליף את שמי..)

כדאי שתשני את שמך ל"צימחוניבלית"
תופעה חדשה הגיע לעולם:- צמחונים שלא מפריע להם להיות גם קניבלים, אנשים שניחנו במדרגות מוסר הזיות לחלוטין. שניצל וקציצות - זה רצח, אך שנאת אדם יוקדת זו תמצית הקיום". (מתוך הטור של דרור רפאל, "המוסף", 13/12/2013, עמ' 70).

http://img2.timg.co.il/forums/1_172944808.png

purehoney

New member
למה שלא תלך?

באמת שעל דבר כזה עוד לא שמעתי אף פעם...למה שתמנע מעצמך לעשות משהו שאתה רוצה ומאמין בו בגללה אחת כזאת?
לא היה ואין לה בעלות כלשהי על אירועים ופעילויות בנושא בע"ח אז למה נותנים ומייחסים לה כאילו היא הכל?אני לא מבינה את זה...

Ronit FL

New member
כיון שהכוונה היא לתמוך

במטרה ולא בגיברת גלבוע וללכת לארוע כזה בימים האלה נתפס בעיקר כתמיכה בה ובדרכה.
הקולות שישמעו אח״כ יהיו בסגנון ׳טל גלבוע הצליחה להביא אלפי מפגינים׳ כהמשך לסלוגן ׳טל גלבוע עושה היסטוריה׳.
וזה עוד לפני שנשמע קולה ובהתאמה את מצהלות העדר שיריע לה.
&nbsp
אני חושבת שדווקא לא לבוא בגלל ולהצהיר על זה בפומבי במקומות המתאימים, יהיה נכון לעשות.

purehoney

New member
אז כל מקום שהיא תופיע בו נדיר את הרגל ממנו?

אני באמת שמנסה להבין את הדבר הזה

למעלה