אני בדיכי....

i hate

New member
אני בדיכי....

אני וחברות שלי מארגנות מסיבת פריגה לחברה שלנו...... וזה ממש מבאס אותי שהיא עוברת... כל אחד היה צריך לכתוב לה משהו...וכשכתבתי לה הבנתי כמה היא תיהיה חסרה לי שנה הבאה, במיוחד שבזמן האחרון ממש התקרבנו ואנחנו מדברות כל יום פעמים שלוש ונפגשות יותר ממה שהיינו נפגשות פעם. היא תמיד הייתה שם בשבילי, ואם אני בבאסה אני תמיד יכולה לפנות אליה ואני שוכחת מזה תוך כמה דקות...

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני לא יודעתמה להגיד../images/Emo70.gif

שמרו על קשר, כל קשר אפשרי
ואם נהייתן כל-כך בקשר, כתבי לה מכתב פרידה, ארוך ארוך,תזכירי בו את כל הרגעים היפים, המצחיקים, הנחמדים שעברתם יחד
זה ירגש את שתיכן, ויגרום לכם לרצות יותר לשמור על קשר
איסיקיו, אימייל, מסנג'ר, טלפון, פלאפון, ביקורים כל מה שאפשר

The Pink Dragon

New member
זה אפשרי מניסיון!

יש לי חברה שאני מכירה מהמשפחתון ואנחנו עכשיו גרות במקומות שונים ועדיין שומרות על קשר!! ואפילו התחלתי להיות חברה טובה של אחת החברות שלה! זה לא כל כך נורא. תשתדלו לדבר באסק הרבה ובטלפון והזמן יעבור מהר בין ביקור לביקור!

i hate

New member
כתבתי לה.......

וזה עוד יותר מעציב:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(( יש לי עוד שאלה- את המכתב פרידה שכתבתי לה - להביא לה אישית או לצרף אותו למה שאנחנו מביאים לה?

טוב אז ככה...

אם באמת התקרבתם אז אתן תשמרו על קשר!!!!! רוצה דוגמא??? אני עברתי השנה לחולון... והיו לי את החברות הכי טובות בעולם!!! ותתפלאי למרות שעברתי ממקום רחוק אני עדיין בקשר איתן!!! ואנחנו נפגשות בחופשים...

shahar 6

New member
גם לי יש חברה שנוסעת לחודשים !

ואני מזה עצובה כתבתי לה מלא מכתבים תעשו לה מסיבת פרדיה וצלמו את זה יהיה ממש מרגש ואחלה !

למעלה