אני בדיכאון.

Black Star

New member
אני בדיכאון.

אני ממש מדוכאת, ואני לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שהייתי בדיכאון בגלל..מישהו, בגלל בן. ואני לא זוכרת *בכלל* שהייתי מסוגלת לשכב שעות מכורבלת במיטה ולהקשיב למוזיקה ולחשוב (אני יודעת שהיו לי פעמים כאלה, אני לא זוכרת אותן...). ואני ממש מעצבנת את עצמי שהפלתי את עצמי לפח הזה, ועכשו אני לא כ``כ מפסיקה לחשוב עליו, ולמרות שהוא ממש היה מניאק באיך שהוא התנהג- אני בעיקר מתגעגעת, ולא כל כך כועסת. הכי אני כועסת על עצמי, איך נתתי לעצמי לשגות באשליות? כאילו, היה ברור שאין סיכוי. אז כרגיל הרסתי את הכל ועכשו מי יודע אם בכלל נמשיך להיות ידידים. כאילו לא עברה דקה מאז כיתה ח`.. כאילו לא למדתי כלום מאז. שיו, אני כזו אהבלה. אני ממש מעצבנת את עצמי לפעמים. תמיד. בלהההה... יעלי המבואסת עד מאוד.

My Way

New member
צמצום נזקים

מי זה בכלל? הוא שווה את זה? גם לי נעשה נזק על ידי מישהו,בחור. ולצערי זה נשאר איתי עד היום,כמעט שנה אחרי. מה אפשר לעשות? לפי ההודעה שלך נראה שאת באופן כללי יותר חזקה ממני. אם תצליחי להתגבר,תגידי לי איך... על ההוא כבר התגברתי,אבל נשארה צלקת ,שמשפיעה הרבה יותר ממה שהיא היתה אמורה להשפיע. טוב נו, אז אני מעסיקה את עצמי בדברים אחרים...מסיטים את המחשבה מנושאים שונים ... סתיו

Black Star

New member
כן, הוא שווה את זה :-(

זו בדיוק הבעיה. וזה לא בדיוק קראש חדש. הוא תמיד היה איפשהו בלב שלי, ורק עכשו זה התחדש- ונהיה קראש ממש רציני. ואני? חזקה? חה חה חה. אני הבנאדם הכי לא יודע להתגבר על אהבות בעולם. השיטה שלי בדר``כ הייתה להידלק על מישהו אחר ולפתח אובססיה גם לגביו. ככה שממני- לא לוקחים דוגמא. אף פעם. עצות? כן, בזה אני טובה. לייעץ לכל העולם, ועצות טובות! אבל ליישם אותן לגביי? אףףףף פעם לא הולך. אהההה, אני כזו דפוקה.

Sprite

New member
אוי אני כל כך מזדהה...

אני כרגע מתגברת על מישהו... אין לי סיכוי איתו אז ירדתי מזה אבל זה לא משנה את העובדה שכשאני רואה אותו אני ישר מאדימה ויש לי דופק חזק יותר, אני שונאת בנים!! המרירות מדברת מתוכי....

mmm

New member
לא לא לא....

בלה בלה בלה, את מתגעגעת לחיוכו, בלה בלה בלה, את מתגעגעת לדיבורו, בלה בלה בלה. הוא שולט בך, הוא התנהג בצורה לא יפה, בלה בלה בלה, איך זה להיות נשלטת ע``י משהו שפגע בך?, בלה בלה בלה. עכשיו, את רוצה להמשיך להרגיש כך, דגש על ``רוצה``. BY mE

Black Star

New member
לא לא. זה לא ככה...

אני אומרת לעצמי- לא, אני לא רוצה לדבר איתו. שיילך ל^&$&$&. איזה מניאק. אבל כל מה שאני באמת רוצה? זה להיפגש איתו שוב. ואני די יודעת שאני לא אראה אותו...בערך אף פעם. אם הוא לא רוצה... זה לא יקרה. ואני רוצה שזה יקרה. אני מתגעגעת.

mmm

New member
???...

m לא מבין, את... מממ, את תלויה בו, את רוצה אותו, את לא תראי אותו, אין סיכוי ואת בכל זאת מתגעגעת אליו, אז הוא שולט בך... למי אכפת, היה לכם סיכוי, הוא היה נשאר איתך עוד כמה וכמה שנים...לא!!!... BY mE

Black Star

New member
מה? לא הבנתי כלום.

מצטערת, אני לא במצב של להפעיל את המוח כרגע. לא שבדר``כ הוא עובד...

flowr..

New member
אבל

כתבת שהוא שולט בה אבל.. זה מצב בלתי נפרד מאהבה, אוהבים מישהו- תלויים בו- הוא שולט בנו. (לא?) flowr..

orchid

New member
מזדהה...

אני כל כך מבינה למה את מתכוונת...באמת, אני באמצע קראש, שחבל, אני לא מצליחה לצאת ממנו לא משנה מה, גם אם הוא יהיה מניאק.. אני מנסה לשכנע את עצמי שאני שונאת אותו, ממש מנסה, אבל מה לעשות ,לא הולך... נורא מדכא, אכן, וגם אני כועסת על עצמי...ממש אפילו, אבל אני לא רואה בררה אחרת, כלומר, אני אצא משם לבד, מתישהו, לא יודעת מתי... גם את. אני מבטיחה לך, זה חייב לקרות. רוני, שמבואסת לא פחות מיעלי.

Black Star

New member
אני מניחה שאת לפחות זוכה לפגוש אותו

... כי אני לא. מן הסתם. כאילו, אם לא נשלים, לא ניפגש. מה גם שהוא בצבא... בכל מקרה- אויייי, אנחנו לחלוטין צריכות להפסיק להיות כאלו. הבנות ממש צריכות להפסיק להיות רגישות- כי בנים הם לחלוטין לא... הם לא יושבים ומנתחים כל משפט ותנועה שמישהי אמרה או עשתה... אנחנו יכולות לשבת ולהתבאס שעות על איזה משפט שהוא אמר, והוא אפילו לא יזכור את העובדה שהוא אמר את זה.. מי מצטרפת אליי למוטו ``no emotions please``? :) יעלי.

kit k@t

New member
אני

גם אני עכשיו די אוהבת מישהו והוא החליט פתאום לא לדבר איתי ואגב הקטע ההכי כואב זה לראות אותו זה כמו מליון חצים ישר ללב כי כשאני רואה אותו הולך לאנשהו אני רואה אותו והוא לא מסתכל לכיוון שלי אפילו לא בטעות למה? כי הוא יודע שאני שם. אז אנחנו מאד פתטיות אבל מה לעשות אנחנו בנות קאט

orchid

New member
לא...אני לא

הוא י``בניק, שסיים...חבל אני לא אזכה לראות אותו יותר עצוב לי, אני יודעת שזה פאטתי, וכן,ברור שאני מנתחת *כל* דבר שהוא אי פעם זרק לעברי...אני (כמו שהבנתן) מהמן הזה...הנשי, שאין מה לעשות, נוטה לנתח כל דבר.... אוף....די עם זה!!!

Black Star

New member
למה שלא תשמרו על קשר?

זתומרת, לא יודעת מה טיב היחסים ביניכם- אם אתם ידידים וכל זה.. והנה ציטוט משיר מדהים של קולדפליי- Shiver- שאני שומעת בערך על לופ, והוא כל כך יפה, וכל כך מסכם את עניין האובססיות: But on and on, From the moment I wake, To the moment I sleep, I`ll be there by your side, Just you try and stop me, I`ll be waiting in line, Just to see if you care Oh, did you want me to change? Well I`d change for good, And I want you to know that you`ll always get your way אחחחחח...חיים קשים.

orchid

New member
black star...

מה דעתך על אי סי קיו? קודם כל, אני מאוהבת בשיר הזה, של קולדפליי כלומר, לא ידתע שמישהו כאן שומע אותם : ) האמת היא אבל שאני שומעת את השיר הזה בא לי לבכות לא נראה לי שנשמור על קשר, הוא יודע שאני רוצה אותו, זה כבר דבר אחד ודבר שני...אני לא יודעת הכל נראה לי נורא חד צדדי

Black Star

New member
אייסיקיו זה רעיון מצו-ין

המספר שלי זה 16456272 תכתבי לי מי את :)

טעות

את כל כך טועה... את יודעת כמה פעמים יצא לי לשבת ולנתח ביחידות או ברבים אפילו משפטים או מקרים שהיו לי עם בנות??? וזה רק כדי להבין את הראש המסובך שלכן... ותתפלאי אבל גם בנו יש טיפה של רגישות. -אביר-

orchid

New member
סליחה...

באמת, אני מתכוונת לזה, ההכללה היא לא נכונה תסלח לנו? : )

למעלה