אני בדיכאון.

כן...

קיבלתי את ההתנצלות שלך ואחרי חשיבה ממושכת (תראי מתי נכתבה ההודעה) הגעתי למסקנה שאני סולח... גם לנו יש רגשות! -אביר-

erlich

New member
נכון!!!!

אתן פשוט לא מעריכות אותנו מכון. אחרי כל פגישה שיש לי או לחברים (שלא לדבר על התוכניות שאנחנו עושים בדרך לזה....) אנחנו עושים - ``ישיבת סיכום``. מנתחים את הערב. מה היא אמרה, מה היא עשתה כשהיא אמרה דברים חשובים, על מה היא התסכלה, הייתה נשיקה? הכי חשוב איך היה המבט בעיניים שלה, אם הצלחתה לגרום לה לצחוק, אם היה לך כיף, אם אפשר לדבר איתה ועוד...... שלא לדבר על מה שאנחנו עושים בדרך לפגישה.... מתכננים איך להתחיל איתה שיחה, מה עם היא עם חברות, מה יקרה אם היא לא רוצה (לא לסגת כמו מפגר, הבנו שזה לא טוב :)))), איך לסיים את השיחה, מה לשאול קודם - מס` טלפון או אם את רוצה להיפגש (במקרה וזה בחורה מבית ספר) וכמובן יש איסוף מידע מודיעיני מקדים, אימות נתונים, הכנות לוגיסטיות (איך להגיע, מתי איפה וכו`....)תידרוך לפני משימה, יש צוות גיבוי, יש צוות פינוי, יש תידרוך ותיחקר אחרי ביצוע המשימה, ועוד כל מיני מונחים כאלה. מקווה שהבנתם משהו, ארז.

snoway

New member
אמהל`ה!

אני מודה שלא כ``כ הערכתי אתכם בקטע הזה ודי הפחדת אותי עכשיו. אתם עד כדי כך מנתחים אותנו? זה לא אמור להיות התפקיד שלנו? מה הלאה-פעם בחודש יהיה לכם תירוץ להיות עצבניים ולא להשתתף בשעורי התעמלות?

hasaroot

New member
אוי, איך התגעגעתי לקטע של

בנים הם סלע חסר רגשות ורק חושבים על לזיין... מאוד אירוני שלפני כמה עמודים כמעט כל אחד בפורום הזה כתב שהוא שונא סטיגמות... אז לא, בנים הם לא חסרי רגשות מניאקים. ובקטע של הניתוח, גם אני מוצא את עצמי לא פעם מנתח עם ברנשים או ברנשיות כל מני דברים בסגנון של ``אבל היא אמרה ככה והיא עשתה ככה`` מה גם שבד``כ כשאני יושב ליד איזו ברנשית חביבה אני תמיד בודק אם כשהיא משלבת רגלים הרגל מופנת אלי כי שמעתי מתישהו שזה איזה סוג של שפת גוף... אז בנים גם עושים את זה, הם פשוט לפעמים יותר מדי מאצ`ואים כדי להזכיר את זה בפומB (פומB חי חי..) habarnash אמא, הרגתי מישהו, שמתי אקדח כנגד רכתו, לחצתי בהדק עכשיו הוא מת. מה הקשר? בירה נשר

Maly

New member
לך להזדיין ירדן....

הרגשתי צורך לומר לך את זה.... היי אייל היידנה i love u all ורק רציתי להודות לך שגיא שאם לא היית כותב את התגובה בפורום אני לא הייתי כאן קוראת את ההודעות שלך תודה!

למעלה