אני בבעיה- תעזרו!!!

רולה

New member
אני בבעיה- תעזרו!!!../images/Emo2.gif

הי, תשמעו אני בבעיה רצינית... יש איזה ילד שאני נורא אוהבת. הבעיה היא שיש לו חברה. לפני שהם נהיו חברים כולם חשבו שאני והוא נהייה "הזוג הנצחי" אבל כנראה שלא. אני בטוחה שהוא מרגיש משהו כלפי! עכשיו הם נפרדו. אבל הבעיה עכשיו זה שנקשרתי לילדה הזאת שהייתה החברה שלו, ולא נעים לי להתחיל איתו עכשיו בגללה
(אני חברה נאמנה) היא גם כל הזמן אומרת לי שהיא אוהבת אותו עדין גם אחרי שהוא נפרד ממנה. אף אחד לא יודע שאני מרגישה משהו כלפיו- אבל אני כן!!! מה לעשות? תעזרו לי.....

Benja GiRl

New member
אויששש מסובך...

לפי דעתי את צריכה לרמוז לילדה שנקשרת אליה ושהיא תדע שגם את אוהבת את אותו אחד... ותדברו על זה, ותני לה לחשוב שאת לא הולכת לקחת לה אותו... תדברו, ותחליטו, שהבחירה אחרי הכל היא רק שלו... שהוא יחליט... מי שהוא יבחר, תהיה איתו ומי שלא - לא!

adam thats all

New member
אם את באמת כמו שאת אומרת שאת....

אז בתור חברה נאמנה תספרי לה את האמת... וכדי להיות נאמנה לעצמך ספרי לו את האמת.... וכדי להיות נאמנה תדעי קודם כל מה נאמנות אומרת....

רולה

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifאם נתקלתם למצב כזה?

אם גם אתם נתקלתם למצב כזה אז אל תהססו לעזור....

nobodys girl

New member
קרה לי משהו דומה

היה לי קטע עם מישהו, והוא נגמר והכל, אבל עדיין אהבתי אותו, ואז הוא וחברה שלי רצו להיות ביחד, והיא באה ושאלה אותי אם זה יפריע לי.. ואמרתי שלא כי ממש לא רציתי לצאת הכלבה שמפרידה בניהם... אחר שנה היא איכשהו גילתה שעוד רציתי אותו ונורא כעסה שלא סיפרתי לה.. אני חושבת שזה אומר שאת צריכה לספר לחברה שלך, ולראות איך היא מגיבה... אם היא חברה שלך את בכל מקרה צריכה להגיד לה לדעתי.. אם היא תגיד לך שאת יכולה ללכת על זה מצידה, אז יופי אם היא תבקש שתחכי קצת עד שיעבור לה ממנו, אז גם יופי.. היא לא תאהב אותו לנצח ובעוד שבוע שבועיים כבר תוכלי לעשות משהו בנידון וזהו.. אני חושבת :)

לדעתי...

לכי לשאול קודם את החברה שלך ואז עם היא מסכימה לך אז לכי להגיד לו עם היא לא אז עזבי אותו יש עוד הרבה דגים בים!!!

למעלה