אני באתרי היכרויות

יוסיחי

New member
אני באתרי היכרויות

כבר נכנסתי לכמה אתרי היכרויות, כשהתחלתי לחפש את הרצוי ,מצאתי מאות נשים מכל רחבי המדינה שמחפשות כמוני אהבה, והציעו את עצמן והציגו את התכונות שהן מתברכות בהן. יצאתי מבולבל, והחלטתי שלפני שאמשיך בחיפושים שלי, אקבע לי קריטריונים על פיהם אתחיל במשימה. ברור לי כמה דברים בסיסיים ויסודיים שבלעדיהם לא אדע לחפש. אחרת אטבע בתוך המבול. א. ארצה מישהי שתהיה קרובה למקום המגורים. אישה מרמת הגולן או מאילת לא תתאים לצפוני כמוני ב. ארצה מישהי שתהיה לי לאשת שיחה בכמה וכמה תחומים. (יש רבים כאלה ן איך אדע אם היא כזו ?) ג. למה אין תמונה ? ד. צריכה להיות נקיה בגופה ובסביבתה. (יש ערבויות לדבר כזה?) ה. ארצה אקדמאית . וכי יש פה מישהי שתעיד על עצמה שהיא לא כזו ? ו. מבנה הגוף שלה חשוב, אבל לא קריטי. סוף סוף מצאתי, אבל מתברר עכשיו שהגובה שלה מגיע לי עד הקורקבן וכדי ללטף את שיער ראשה ולנשק אותה,, היא תצטרך לטפס על שרפרף, וכשאין כזה, לקחת סולם נייד ז. כמעט ושכחתי . יש נשים שמחפשות צעיר ממנה. ואם לא צעיר יש לה הגבלת גיל. למשל - שהגיל שלו לא יעלה על פער של שנה אחת. כשאין הגבלה כזו של גיל, ברור כבר מעל לכל ספק שהיא מחפשת גבר כמעט בכל מחיר.הענין מתחיל להיות חשוד ח. אני לא אחד שאקשור את עתידיו ןבכל מחיר והפכתי להיות סלקטיבי כמו כולם. ללא יוצא מן הכלל. בבקשה אל תספרו לי שאתן לא סלקטיביות. אולי קשה לכן להודות, אבל אתן כן. אני מופתע לפעמים לראות זוג הולך ברחוב שלובי ידיים, וכל שלש דקות הוא או היא מעתירים נשיקה על הלחי שלו או שלה. . הוא מתנשא לגובה 2 מטר והיא מגיעה בקשי למטר וחצי. הוא שמן, אבל היא מתהלכת זקופה עם הגובה שלה עם גוף חטוב של לביאה הוא עם קרחת,ולבת זוגתו, שיער גולש בלונדיני. יש לה גם עיניים ירוקות. קשה לי לנחש מה הביא את שניהם לאהבה כזו שעל פניו נראה שאין לה גבולות. האם זה הכסף שיש לו ? צריך ללכת לספרים של פרוינד וליונג כדי שישיב לי על השאלה הזו. ברור לי שדבר כזה קיים. ראיתי במו עיני אני עדיין להוט למצוא את האחת וככל שאני נובר, מקבל פניות, בודק ושוב בודק, מגיע למסקנות מאד מענינות. ונראה שבפעם הבאה אוכל לספר עליהן

PINOKY1

New member
יוס, בתור ילד גדול אתה צריך לדעת

שאין חוקים באהבה הזאת שאתה רואה ברחוב או ב.... משנה אם היא בלונדינית ולו יש קרחת? הרי אנחנו כבר יודעים שבכדי להיתמגנט למישהוא צריך משהוא שעוד אף אחד לא גילה מהו? הכי טוב - לזרום מבלי לנסות להבין. בהצלחה!

יוסי ילד שלי נחמד

עכשיו אפשר להבין יותר על מה אתה מלין אבל למה לא קשרת לשרשרת שפתחת ככה קל יותר להבין את ההקשר למה שכתבת

אשתאר1

New member
לאור פתיחת שירשור חוזר באותו נושא.שיטוט באתרי

היכרויות הוא בחירה ולא חובה.כך שאם אתה מאוכזב או לא מרוצה.תימצא את בחירת לבך וטעמך האישי מחוץ למסך הוירטואלי. ואם אתה כזה בררן תוכל לסנן.הרי אתה ילד גדול ויודע מה הוא מחפש. תיקח את הדברים ביתר קלות ופשוט תיזרום.והחיים יהיו יותר קלים.אין שלמות .שיהיה לך בהצלחה .

s h o o s h a

New member
אם תמשיך להיות מריר תמשיך להיות לבד

מה זאת אומרת "... אני מופתע לפעמים לראות זוג הולך ברחוב שלובי ידיים, וכל שלש דקות הוא או היא מעתירים נשיקה על הלחי שלו או שלה. . הוא מתנשא לגובה 2 מטר והיא מגיעה בקשי למטר וחצי. הוא שמן, אבל היא מתהלכת זקופה עם הגובה שלה עם גוף חטוב של לביאה הוא עם קרחת,ולבת זוגתו, שיער גולש בלונדיני. יש לה גם עיניים ירוקות. קשה לי לנחש מה הביא את שניהם לאהבה כזו שעל פניו נראה שאין לה גבולות..." למה כל כך קשה לך? למה הניגודים בין שני אלו שהבאת בהודעתך מבחינתך לא יכולים להתקיים אלא אם כן "...זה הכסף שיש לו ?..." הוא שמן וענק וליבו רחב וגדול כמו מימדי גופו והוא מכיל אותה ואוהב אותה, הקטנה והשבירה והעדינה וירוקת העיניים ובעלת השיער הגולש ומעניק לה מה שגבר חטוב ושרירי בגובה 165 לעולם לא יהיה מסוגל ו/או ירצה להעניק לה. לא צריך לפנות לספרי פסיכולוגיה ולנבור בהם. צריך לרצות לאהוב וצריך לדעת לקבל אהבה ולהעניק ממנה בחזרה. התוצאה: 'זוג מוזר' כמו זה שתיארת אבל מאושר הרבה יותר מזוגות 'נורמאליים' שאולי אתה רואה גם אותם מתהלכים ברחובות. אתה להוט למצוא את האחת? תפסיק לנבור ותפסיק לחקור. ותפסיק 'לחפור'.

למעלה