אני בארץ

harmless

New member
וחוץ מזה יש פה אחלה של תמונת

שטרודל! אתה באמת חושב שיכולתי להפנות את תשומת ליבי למשהו אחר?!

אמיר72

New member
אני בארץ

סוזי, אני מקווה שזה בסדר שאני פותח שרשור חדש ... שלום לכולם, חזרנו הערב (לערב, לא כ"כ נחמד, אני חייב לציין) עייפים ושמחים. היה כיף, נהנינו, נהגתי המון (2100 ק"מ בשמונה ימים, הולנד ובלגיה לאורך ולרוחב), ראינו המון מוזיאונים, קנינו קצת בגדים (ואפשר לקנות בזול ...), הלכנו המון ברגל, וזהו. היה טוב - וטוב שהיה. אין כמו הבית. הייתי בשני מוזיאונים תעופתיים, המוזיאון של חיל האוויר הבלגי והמוזיאון של חיל האוויר ההולנדי. צילמתי תמונות, אעלה אותן אחרי שאפתח את תשעת הפילמים שצילמתי. אני מקווה שתצא גם תמונה אחת שצילמתי במיוחד בשביל בנות הפורום. אה, כן, וקניתי במוזיאון ההולנדי כובע מצחיה עם דבר אחד - כנפי טייס של הצי מזהב רקומות עליו. תאמינו לי, בעיקר אתן, צולעות יקרות, חשבתי עליכן - עמדתי במוזיאון וחייכתי כאשר חשבתי עליכן.

Dark Storm

New member
כן, זה באמת יותר מדי לבקש ממך...

להתרכז ביותר מדבר אחד בו זמנית...

harmless

New member
אף אחד לא יכול להתרכז כשהדבר

הזה מסתובב חופשי! מעכשיו השיר הרשמי של השטרודל צריך להיות " I want to break free!" חחחחח

אמיר72

New member
נצלו"ש עצמי

מזל טוב לשירה
ליום ההולדת, ולתרי
על ההאדמה. (אגב, גם אני אדום - בפורום בנק מול לקוח).

vitamin P

New member
היי אמיר../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif וולקאם בק../images/Emo13.gif

אמיר72

New member
שוב נצלו"ש עצמי

הכובע שלי, מצטער על איכות התמונה הירודה (ווב קאם, מה לעשות)

../images/Emo41.gif../images/Emo6.gifאאאאאאה~!גם לנו יש כזה!../images/Emo41.gif

אמיר מיר מיר מיר חזר אלינו מסיביר ביר ביר ביר *'צטערת..אני קצת שיכורה עכשיו* ואמייייייייר נעמה הביאה לנו כאלה כנפיים גם!!!!~ ושלנו עוד מוושינגטון! הא? מה תגיד על זה?! ןןלקאם הום דארלינג! היית חסר.... באמת ,אולי תראה לנו תמונות מכל המקומות שהיית בהם ויהיה נחמד אם נראה גם אותך שם ולא רק את הכובע! (גם ככה אם נעבור בבורסה אז נזהה אותך..חח ראינו אותך כבר! נה נה נה נה נה !)
טוב אני לך לישון עכשיו כי אני רואה עיגולים וריבועים בכל מיני צבעים יורדים ועולים(ואני בטח אצטרך למחוק לעצמי את ההודעה שלי מחר
*

../images/Emo99.gifולא יכולתי ללכת לישון בלי

הקנדי השקסי מוווווווווווווווווווווואה שלי לי לי לי לי!!!!
לילה טוב לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo12.gifטוב רק עוד אחד אחרון אולי....

כי אני צריכה הבהרה.....
זה בגלל שאני שיכורה עכשיו ורואה כל מיני עיגולים בכל מיני צבעים או מה שיש שם באיזור המכנסיים(או טייצון
) זה עיגול שחור גדול מידי ואהההמ????

חחחחחחחחח סופ סוף

לא רק אני שמאירה הודעות הזויות באמצע הלילה... welcome to the club suz!! חחחחח זה הכי מצחיק ששיכורים.. מחר בטח לא ממש תיזכרי שכתבת כאן משו בכלל... ואז תראי את זה ותופתעי!:) כמה נפלא..... ובתשובה לשאלתך.. גם השיכרות שלך לא מצליחה לטשטש את השטרודל העצום שנאבק עם הטייץ הצמודדד שדייווד החליט ללבוש...:))

יאאא דני!! באת 5 דק' אחריי!!!!../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח......גם את היית שיכורה כמוני????????????????????????
חחחחחחחח איך השטרודל הזה נראה בכאלה שעות??? חחח חשבתי שהכל התנפח למימדים מוזרים ומתברר שלא...חחח ואיזה כיף שלא!!!!~ זה אומר שיש לנו שטרודל over cock!!!!!!!
*וואי אני לא מאמינה שאני כבר בעבודה בשעה כזו
...איזה שיט לחזור לפה אחרי שבועיים חופש....
)

למעלה