אני בארץ

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רשמתי "טרולים" במקום "שטרודלים"
חחחח יחי ההבדל הקטן!!!!!!!!!!!~~

harmless

New member
אבל מה שכן לא נתקלתי אפילו בערבי

אחד חחחחחח אז לא הכל אבוד!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifוואלה!!!!

חחחחחח תר..רוצי תראי איזה פאדיחולות עשיתי לעצמי בהראמי בורד...(מצד שני הן בטוח יסלחו לי אחרי התמונה ששמתי להן שמה...
)

harmless

New member
חחחחחחחחחחחח

מתי תפסיקי לכתוב שאת מישראל?! חחחח את יודעת חבל שבטיץ הזה לא היה malfunction כמו שהיה ב- EOUA ! זה יכל להיות מאוד משעשע. וקלטת את הצלם הזה? חחחחח מעניין על מה הוא התמקד?

תרי רציתי לרשום את זה מקודם!!!

חחחח הצלמים האלו הרסו אותי!!!! זה לא צלם אחד זה שתיים!!! והפרצוף שלהם נראה כזה פרצוף של דרוליייינג!!!!! חחחחחחחחח הם כאילו אומרים לעצמם* hoo wow... i want some too!!!****(וחבל שאין פה את האייקון של הפרצוף עם הלשון המטפטפת בחוץ כמו שיש באייסיקיו)

harmless

New member
איכס! את קולין?!

וואי הם עיוורים בטירוף! חחחחחחח להלוות להם עין?

harmless

New member
חחחחחח מאיפה המצאתי קולין?!

סוז ? הכנסת לי משהו למשקה???????????????????

Dark Storm

New member
מה רע בטקס האוסקר הישראלי ?

חחחחח מצחיק אותי כל הפרסומות לסרטים ישראלים חדשים שאומרים בהם "מועמד במס' קטגוריות בטקס האוסקר הישראלי" - בהתחשב בעובדה שאין כ"כ הרבה מתחרים כל מה שצריך כדי להיות מועמד זה שהסרט יהיה ישראלי

Hieros Gamos

New member
יאמייייי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

איזה ח-מ-ו-ד! אבל זה ישששןן... ברצינות, סקראבס כבר בעונה השלישית או הרביעית שלה...אם אנ'לא טועה. אה וסוז- קבלי ביטול על ההודעה ששלחתי לך בפרטי ביום שישי חח... מי איז גואינג
פאק אני יודעת יותר מדי חומר בהיסטוריה בע"פ... ולקראת סוף המבחן התחיל להתנגן לי בראש "ליד הבית שגרתי בו"... והתחלתי להרביץ לעצמי...מזל שגבי לא הסתכל... תזכירו לי לפני המבחן הבא שאסור לי לשמוע שלמה...

נו ברור שזה לא כ"כ

חדש.... פשוט..תמיד כיף ומדהים ומענג ומשגע ומטמטם ו....אהההממ..נגמרות לי המילים.. בקיצור לראות אותו בחליפה שחורה וחולצה לבנה. ומסורק, ומגולח וגבוההההה ומדבר כ"כ יפה...אהההההמ... טוב נו את כל זה בעצם הוא עושה כל יום בג'אג...חחח ו...את הולכת בסוף!!!!!!!!חחחחחח יא שדה לא תיארתי לעצמי אחרת!

Hieros Gamos

New member
זה שהוא מסורק זה לא כזה 'יאיי' חח

וגם זה שהוא לבוש בחליפה...*
* (and please, don't get your mind outa the gutter
)וזה שהוא מגולח *stubble is good!* וכןןן חח אני חושבת שבכל מקרה הייתי הולכת בסוף *לא אכפת לי איך! כולה יום לימודים אחרי זה ואין מבחן חח* אבל אמא בטח לא הייתה מרוצה מזה חח... עכשיו היא מתלבטת אם להזמין כרטיס גם לעצמה...*אני אומרת לה שאני אצחק עליה אחרי זה שוב אם היא לא תבוא, כמו שצחקתי עליה בקיץ
* לא אכפת לי מי איז גואינג!

Dark Storm

New member
שוב שלומי ??

ל U2 יש אלבום חדש שיוצא חודש הבא, הסינגל הראשון ממנו כבר יצא (Vertigo) - לכי תשמעי את זה יותר טוב! "U2 - How to dismental an attomic bomb"

Hieros Gamos

New member
שמעתי את ורטיגו...דווקא לא אהבתי

במיוחד...גם הקליפ די עצבן אותי...

harmless

New member
אגב סוז שמת לב לאן היד שלו הולכת?

לאן שהיד של כולנו הייתה רוצה ללכת!!! למה הוא לא אמר שהוא צריך עזרה?! בשמחה הייתי מתנדבת לעזור לו!

Dark Storm

New member
חחחח גרמתי לך להודות שאת זקנה! ../images/Emo3.gif

אין, אין עלי... תותח...

למעלה