אני בארץ

אמיר72

New member
רק באתי להגיד שלום ...

וחטפנו התקפת משוגעות

אני מעדיפה להיות ככה ולא ../images/Emo26.gif

עדיף להיות
+
+
+
+
+
הכל ביחד מאשר להיות
אחת! (ביננו
חחח..לא הייתם נשארים פה אפילו שניה אם לא....) ו... אמיר!!!!!!!!!! קיבלת את הדיסק??? (חחח למרות שכבר מאוחר מידי....עשינו כבר את הסקר ויש לנו זוכים...)

Dark Storm

New member
אח סוזי סוזי סוזי....

את אמורה לשמש דוגמא לצעירי הפורום, ללמד אותם כי אלכוהול זה משקה השטן ולא להתקרב אליו
אני מקווה רק שלא למדת ממני משהו והתרחקת ממפות שולחן...

Dark Storm

New member
הממ, ציפיתי שתרי תגיב לזה....

תוך 5 שניות אחרי ששמתי את ההודעה... ...Your loosing it Terri

harmless

New member
היו לזה כל כך הרבה קאמבקים

שלא יכולתי לבחור אחד! סורי!

harmless

New member
סוז הרגת אותי- את לא יודעת איזה

פדיחה כמעט עשית לי. היום הייתה לנו הדרכה במרכז מחשבים באוניברסיטה, ובהפסקה יכולנו לגלוש סתם איפה שבא לנו. אז נכנסתי לפורום וקראתי את ההודעה שלך והייתי צריכה ממש להתאמץ כדי לא להתפקע מצחוק. חחחחחח את מניסיון יודעת שזה לא מומלץ לצחוק מול המסך מחשב בחדר מלא אנשים ובמיוחד כאלה שלא מכירים אותך. ואני אפילו כבר לא מדברת על ההזלת ריר המסיבית עם התמונה הזאת!!! כמעט הרסתי להם את המקלדת!! חחחחח ההודעות ההזויות האלה שלך ושל דני (ושל גל תמידי חחחח
) די משעשעות. אולי כדאי שגם אני אתחיל עם זה חחח

Hieros Gamos

New member
אני בבצפר ואני רואה את זה!

טובשהמורה לא מסתכל... וגל?! הודעות הזויות?! באמת?! איפההה?! *drool*

כנראה שהשעות הקטנות של הלילה

מוציאות את המיטב שבי.. מה אני אגיד לכן... חחח אני רואה את 2 התמונות ששמתי אתמול ואם אני אהפוך את כל אתרי האינטרנט שבעולם אני לא אוכל להזכר מאיפה הבאתי אותם...חחחח

harmless

New member
סוז צריך לחפש שטרודלים שנה ב'../images/Emo10.gif

שנה א' לא משהו לפחות אלה שראיתי.

אווו תרי.. שטרודלים שנה ב'

זה מוווי מווווי טוב... זה אומר שהם אפויים יותר טוב בדרגת השחמה בינונית מה שעושה אותם לקראנצ'ים יותר וטעימים הרבה הרבה יותר. חחחחחחחחחחחחח טוב נראה לי אני מערבבת פה דברים עם הצ'יפס שאני אוכלת כרגע...(
או שזה שאריות האלכוהול מאתמול??? וואט אבר..)חחחחחחחחחחחחח בכל אופן...תר באוניברסיטה יש אלפי טרולים..את ראית אולי את מאית האחוז מהם היום... חחח אל דאגה יש עוד תקווה...

למעלה