אני באבל כבד...

LOLI152

New member
סיימתי בית ספר שנה שעברה..

אני כרגע עושה שנת שירות.. ולמזלי הרב, אין אף אחד שיכול ללוות ממני לקים, חוץ מהשותפות שלי לקומונה, אבל אז אני מפקחת :) ואני במילא היחידה שיודעת למרוח, אז אני מפרגנת להם במניקורים.. (ויוצא לי מזה פה ושם לק, מדבקות, חותמות, רכישת נסיון...)

poynter

New member
זה ממש הזוי כל הסיפורים שלכן כאן../images/Emo12.gif

אין יום שעובר בלי שנופל לי איזה לק או שניים.. ובחיים אבל בחיים (טפו טפו טפו 555) לא נשבר לי לק. הזכוכית של הבקבוקים מאוד עבה וחזקה כמובן שאחרי שאמרתי את זה ברור לכם שחייב להשבר לי בקבוק היום

LOLI152

New member
גם אני חשבתי את זה...

ואז נשבר לק. הזכוכית אמורה להיות עבה... עד שנשבר לך לק... :(

real muslim

New member
גם אני פחדתי להגיד את זה

מפחד שיישבר פתאום:\ אבל הפלתי לקים 3-4 פעמים בחיי [שזה מ=א=ו=ד מוזר בהיותי בחורה סופר קלאמזי] והם אפילו לא נסדקו

חחחח היום הפלתי לק של אחותי

ולמזלי לא קרה כלום... אבל עדיין הלב שלי החסיר פעימה כשזה קרה

devilz

New member
קרה לי פעמיים יותר מדי

יש לי 2 ידיים שמאליות... כל פעם שאני שמה לק (וזה קורה לעתים מאוד קרובות) אני מפילה איזה לק/בייס/טופ/משו... חייבת להודות שהם בדכ מאוד עמידים לנפילות... אבל עדיין קרה. היו כמה לקים שבת דודה שלי שלחה לי מבלארוס, עתירי רעלים אבל מהממים, אחד מהם מעין כחול/סגול/טורקיז דואוכרום מאלף. שמתי אותו פעם אחר פעם, עד שהוא התרסק לי אחרי כמה פעמים על הרצפה בחדר:/ שפשפתי עם מסיר לק עד שירד... פעם שנייה היתה עם לק של no7 שקניתי בבוטס בתאילנד.. מקסים טורקיזי... באמת לק של כיף. הוא לא שרד את הטיסה חזרה בחתיכה אחת... לפחות היה לי מספיק שכל לדאוג שכל לאק שהיה בתיק איפור יהיה בשקית בתוך שקית בתוך שקית... כך שהדבר היחיד שנהרס היה הלק.

Osnatz1

New member
קרה עם לק אדום

שזה הכי נוראי.. שפשפתי איזה שעתיים את הרצפה ועד היום יש כתם "דהוי" כזה בגלל האצטון שאשכרה נראה לי הוריד את הברק מהבלטות.. גם הרגליים של הכסא מחשב התלכלכו ואמא הנפיצה משו שאולי האצטון יפגע בפלסטיק אז לא ניקיתי אותן, אבל לא טרחתי לברר אם זה נכון, פשוט שמחתי שאני יכולה להפסיק לנקות

Marble Arch

New member
תנקי את הרצפה עם ספוג הפלא ../images/Emo13.gif

זה מנקה את הכתמים המעצבנים האלה ומחזיר אותה לצבע המקורי..

PeachGirl

New member
הלק שחלמתי עליו הרבה זמן

opi-catch me in your net אחרי חודשיים בערך של כמיהה קניתי אותו בנייל סטודיו במבצע כמה שמחתי.. אחרי שבועיים הוא נעלם. אחרי כמה ימים שמתי לב שהרצפה בחדר של קבלה גוון כחול. שאלתי את העוזרת. מסתבר שהיא שברה אותו ופחדה לספר לי=\

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo24.gifלכל ה"מתאבלות", אל תתבאסו !~

פשוט תראו זאת כהזדמנות לקנות לקים חדשים

למעלה