אני באבל כבד...

LOLI152

New member
אני באבל כבד... ../images/Emo10.gif

בחיים לא נשבר לי לק לפני הפסח הזה.. ובפסח הזה איבדתי שניים מיקיריי האהובים. אדום-אש של ג'ייד, והטורקיז (סדרת חורף) של שיק.. את של ג'ייד כבר השלמתי חזרה..את הטורקיז עוד לא.. ממש עוגמת נפש!
נשבר לכן פעם לק? מה זה הרס ? (את הרצפה במטבח?..) קניתן חדש, או מה שהלך הלך? פיציתן את עצמכן בלק אחר?

noash5

New member
לא שברתי לק בבית אבל בעבודה דווקא כן..

עבדתי במשביר לצרכן, היה מבצע קונים 2 מקבלים 3 על הלקים של ג'ייד (5 לקים ב-37 ש"ח, כולל ההנחת עובד שהייתה לי). אחרי שהסניף נסגר לקחתי 5 לקים והנחתי על ערימת בגדים שמדדתי ובחרתי והייתי בדרכי לשים אותם במשרד כדי שאקנה למחרת.... בקיצור בדרך התחלק לי לק באמצע מחלקת לבני נשים והתפוצץ שם על כל הפיג'מות... כשהתכופפתי להרים את החלקים שלו החליקו עוד 2 (אחד הצלתי!) וככה פוצצתי 2 לקים באמצע הפיג'מות, על הרצפה, ב-11 בלילה.... לא כיף בכלל! לא צריך לשלם על כלום, הכל חוזר לספק אבל הרגתי כ"כ רע על הבלאגן שעשיתי! בחיים לא שברתי לק וכל פעם שלקוח שבר לק שאלתי את עצמי איך זה יכול להיות וגם לי זה קרה... יש לי עדיין מכנס עם שפריצים של לק שלא ירדו מאז... את הלקים בסוף כמובן שקניתי=]

iefrat

New member
קרה לך שבשדה התעופה ברומא

הדיילת האיטלקיה המרשעת, זרקה לך לפח אודם חדש של דיור, וכמה שהסברת לא עזר, ואיך שהתקדמת, ראית אותה מתכופפת לפח האשה ואוספת אותו אל כיסה???

iefrat

New member
בתקופה ההיסטריה ולא נרשו להעלות קוסמטיקה

בשמים ונוזלים

devilz

New member
הדעה שלי על הדיילת מסתכמת בשלוש מילים

חתיכת כלבה *#@%*$

blue skies

New member
לי נפל ונשבר על רצפת האמבטיה הלבנה

גרתי בבית של משפחה יהודיה בארהב במשך שלוש שנים יום לפני היומולדת שלי באחת השנים (לדעתי שנה שנייה) לקחתי את אחד הלקים האדומים שלי (אני אומרת אחד הלקים כי היו לי איזה 8 לקים אדומים שכל אחד טיפה שונה חחח) זה היה האדום האהוב עלי לא יודעת איך ולמה אבל איך שהוא זה החליק והתפוצץ על הריצפה כל הסדקים שסביב המרצפות הלבנות נצבעו לבן, ישבנתי ושפשפתי עם אקונומיקה ועם כל חומר שיכולתי לעלות על דעתי ובכיתי וכלום לא עזר לדעתי אפילו נחתכתי ברגל או משהו כזה קיצור זהו אגב אם כבר מדברים על אסונות ועל לקים אדומים אז יש איזה לק אדום מיוחד שאני ממש אוהבת ואני כבר כמה חודשים לא מוצאת אותו, נראה לי שמישהי פילחה לי אותו

flutter girl

New member
אתמול קרה לי!../images/Emo7.gif

אתמול נשבר לי לק בשקית מ-WOW, והכתים לי את כל שאר הדברים שקניתי.
אבל זה מצחיק שבדיוק העלית את השרשור הזה, כי חבר שלי (בניסיון גרוע לעודד אותי
) אמר ש"זה יכול היה להיות גרוע יותר, זה יכול היה נניח לעוף על בגדים חדשים"...

flutter girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לי הוא הרגיש ממש מנוול באותו רגע.

cockta

New member
פעמיים זה קרה לי וזה היה סופר מבאס בשתיהן!

היה לי בתיק בי"ס המהמם והחדש שלי (!) איזה לק שמישהי השאילה והחזירה לי. בגלל שאני הכי רחוק ממסודרת השארתי אותו שם איזה חודש. בסוף כנראה שזרקתי אותו חזק מדי על הרצפה, הלק נשבר בתוכו וזה ביאס אותי נורא. גם מה שגילתי את זה באמצע הלילה ופשוט הלכתי לשפשף את התיק שעה >: פעם הייתי שומרת את כל הלקים שלי בקופסאת פח כזו. פעם אחת לא שמתי אותה נכון על המדף. פתחתי את הארון, הקופסא נחתה לי על הרגל (זה כאב נורא) ואיזה לק התפוצץ שם. זה היה צבע מחריד וזה גם הרס לי את הקופסא וגם נמרח על כל הלקים שלי. עד היום יש לי לקים בלי תוויות כי האצטון שאיתו ניקיתי את הכל מחק הכל. איך אתן מנקות לק שנשפך? אני ניסתי עם אטצון ולא הלך לי משהו |:

LOLI152

New member
אוי.. מבאס באמת..

שונאת שאני באה עם לק סופר מהמם ואז מישהי מבקשת שאני אמרח לה\ ללוות.. לא סובלת שיש לעוד מישהי לק כמו שלי...... אני מנקה עם אציטון, או טינר, או מסיר לק ללא אציטון (שיש...!)

cockta

New member
אפשר לשאול איזה כיתה את?

אם את בכלל בבית ספר P: הבנתי שאני קטינת הפורום.

LOLI152

New member
סיימתי בית ספר שנה שעברה..

אני כרגע עושה שנת שירות.. ולמזלי הרב, אין אף אחד שיכול ללוות ממני לקים, חוץ מהשותפות שלי לקומונה, אבל אז אני מפקחת :) ואני במילא היחידה שיודעת למרוח, אז אני מפרגנת להם במניקורים.. (ויוצא לי מזה פה ושם לק, מדבקות, חותמות, רכישת נסיון...)

למעלה