אני אני, ואני בי.

spooky shadow

New member
אוי (!) מסכנה...

בת חפר (?) מקום נוראי נוראי!!! גרתי שם. טוב בכל מקרה, תהני

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif ../images/Emo12.gif

מה? מקום נוראי? בת דודהשלי גרה שם. ודווקא קלטתי שמקום נחמד
.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif שלום שלום ושוב שלום.

אני אני ואני ואני בקטע, איזה צירוף מקרים XD אני זכר/נקבה/כלבה מה שיתחשק P: בן 18, עוד מעט 19. ברוך הבא, תהנה.
וברגע שתצא לחפש את האהבה.
היא תצא לחפש אותך.

שאלום [=

ברוך הבא D: אני גל בן 15 ו4 חודש!!! P: ממ..כולם מחפשים אהבה =\\ בסה שקשה למצוא אותה.. :( אבל בקטנה תהנה פה [=

probably

New member
מיאו. welkommen.

אני גם זכר. מיאו. בכל מקרה, שלום. מת"א. שתהיה לך השתלבות מהנה ומאד פאן בפורום! אגב, אם אתה רוצה לדבר, [email protected] כן, יש לי שם מוזר וקוראים לי ינאי. אבל לקורט פון [פין] שושניג היה שם יותר מוזר! בכל מקרה, נדבר.
ברוכה הבאה.

probably

New member
גלי. הזהר ממני. ממש.

חרא שכמותך, לא התקשרת אפילו פעם אחת! אני חיכיתי שאתה תתקשר, כי לי מגיעה סליחה, עוד מהמפגש שעבר. ואני רוטן. כמו תמיד. ומקטר. ואני רוצה התנצלות. אתה תדע על מה אני מדבר ולמה לא התקשרתי אם תתקשר!

gooligay

New member
שלום בי!

ברוך הבאה לפורום שלנו! אני לא אני אבל אני הומו, משמע שאני גם זכר. זכר בן 16 וחצי שנים שמתגורר במושב בשרון. השתלבות מהירה ושתהנה כאן בפורום החמים והמקסים שלנו!

BIoNdY

New member
התכוונת חור בשרון =]

(מזדהה חחח) אני נועם =] אני עוד לא הגדרתי את עצמי.. הומו.. בי... בינתיים אני כלום חחחח =] השתלבות נעימה =]

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo12.gif

חור בשרון? איפה? מושב? [משהו באיזור של בת חפר/כפר יונה וכל החרא שביניהם?
]

BIoNdY

New member
אכן כה =]

בת חפר דווקא קרוב =] צורן ... יודעת איפה? אולי המילה "אנטנות" תעזור לך חחחחח

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif צורן?

נראלי אני מכירה משם מישהו. אני עוד חודשיים עוברת לבת חפר
.

BIoNdY

New member
חחחח את מי את מכירה?!

ווואי אם את עוברת לבת חפר זה אומר שאת גם מצטרפת לתנועה שמה... או שאת לא מהאנשי תנועה

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif מה!?

מה להצטרף לתנועה?! נראלך?! אנלא אחת כזאת. אבל בת דודה שלי באיזה תנועה. אנערף. יא יא עכשיו אני מכירה עוד מישהו מהאיזור השרון$%#@# :) כיף לי

BIoNdY

New member
חחחחחחחחחח

לא רוצה לא צריך =] חחחח מאיפה את? (עכשיו לפחות)

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif

ישלך מסן דפוק%@$@#@#!@!!!!1!111 כרגע מגבעת שמואל
. חור ליד בני ברק וכל השיט.

gooligay

New member
האמת היא...

שאנחנו מאוד קרובים לכפר יונה ובת חפר. ובתור אחד שגר 15 שעה מנתניה, כפר סבא ורעננה ובערך חצי שעה להרצליה וקצת יורת מזה לת"א אני לא יודע כמה חור אנחנו, ובנוסף, כל הזוגות הצעירים רק מחפשים בית במושבים וביישובים באיזור. ועכשיו את מכירה שניים מהאיזור... אם תגורי בבת חפר אז תלמדי במעברות ושם לומדת הידידה הכי טובה שלי, אם את מחוץ לארון ורוצה להכיר משם אנשים אני אשמח לקשר ביניכן.

למעלה