אני...אני הולכת למות!!!

Unicorn Fairy

New member
אני...אני הולכת למות!!!

הבחור...השחור של חיי, אהבתי... הוא מאוהב באחרת...נחשו מי זה? SHINAKUMA!!! זה בגידה בלב שלי, ועוד אחרי כל הדברים שהוא אמר לי... הוא שבר אותי! אני לא מפסיקה לבכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hugs a Kisses

New member
מה קרה?

אני יודעת מי זה... הוא היה חבר שלך או מה? בכל מקרהנ אל תמותי- חבל עלייך!

Unicorn Fairy

New member
בשבילכן...

בשבילכן אסון זה כשנמחקות הדוליז..... לצערי...האסון שלי מעניין ת´תחת שלכן!....תודה!

victorya

New member
לא נכון! *נעלבת*../images/Emo97.gif

אנחנו פשוט לא ראינו את זה עדיין (לפחות אני) ואם את מרגישה רא עם זה אז אני מצטערת מותק, לא התכוונתי! חוץ מזה, אני החלטתי: הוא אידיוט ואין שום צורך להתייחס אליו, אז תקחי את זה כל כך קשה...!

Mooa-Numi

New member
אאוץ... כואב...

ותאמיני לי שיש עוד נורא יותר... (
)

Hugs a Kisses

New member
יש דברים יותר גרועים

ונכון זה כואב אבל אנחנו רק מנסות לעזור, לי זה לא אסון שנמחקות דוליז ולא ראיתי פה אחת שאמרה: "אוי ואבוי, אני בוכה, נחמקו לי דולי" לכן- אולי את מרגישה נורא- אבל בשביל זה הצורך הלעליב אותנו? באמת! בכל מקרה זה באמת לא הכי נורא יש דברים יותר גרועים חצי נחמה זה גם משהו

Unicorn Fairy

New member
תחפשי טוב...חצי פורום מלא הודעות

"אסון" ו-"נמחקו לי הדוליז! אוי ואבוי"

אם הייתי מבינה מה את רוצה......

אולי הייתי יכולה להגיב......... אבל אני לא, ומעבר לזה, אני לא מבינה מה הקשר של זה לפורום הזה......

BliNky

New member
אני ראיתי את זה רק עכשיו...

האמת אני לא כל כך יודעת לעודד אנשים... אבל איזה מגעיל!
זהו! יש לי הצעה! אם הוא יבוא לפה עוד פעם מתעלמים ממנו! אני יודעת שלא כל כך עזרתי אבל ניסיתי... מיכל

Dracos Love

New member
מזל טוב! ../images/Emo108.gif

הדולי של מולאן שהבטחתי בצ´אט חחח יצאה קקי תהנו

Hugs a Kisses

New member
טוב אז ענת...

אם כבר דולי אנימציות הנה קסני שעשיתי מזמן ועשיתי לה גם אנימציה מזמן אז בשביל הקטע האנימציה שונה יש לי גם כמה ממצמצות אבל הן נעלמו...

Dracos Love

New member
DUH ../images/Emo108.gif

אתם יודעים, זה ממש מחמיא לי
, בפורום תפוז כבר נראה לי שפתחו אגודת "אש"תששט" הסבר: אגודת שונאי תיקוני שגיאות של טל חחח...
*הולכת לתקן משהו בשירשור של מיכל*
החתולה בעלת הפרווה הכחולה

mgirl

New member
את חושבת שלך יש בעיות?

החבר הכי טוב שלי ואני לא דיברנו מאז כיתה ו´ (שנתיים) ואני אפילו לא יודעת למה...

למעלה