אני אמשיך את הדיון כאן

anti is back

New member
"מעשה סדום" זה ביטוי משפטי

הוא הורשע בבעילת קטין אחרי שניהל מערכת יחסים ממושכת עם נער בן 15, שהוריו הגישו תלונה (שלא על דעת הנער עצמו). לא מדובר באונס או משהו כזה, סתם שיקול דעת דפוק, והוא נענש על כך וגם הביע חרטה.

arana1

New member
היום גיל 16 נחשב לגיל ההסכמה והיום הוא לא היה נשפט

זה לא שהוא אנס מישהו,
היו ביניהם יחסים משמעותיים,
ואני לא בעד פדופיליה אבל מצד שני אני גם לא בעד להתייחס לנערים כאילו הם היו מטומטמים חסרי דעה ורגש,
הם לא

anti is back

New member
אם הנער עצמו היה מגיש תלונה

זו הייתה בעיה. בכל זאת, מדובר בהפרש גילאים עצום בנוסף לזהויות הלאומיות - זה בהחלט עשוי להתפרש כניצול. אבל אם הנער עצמו לא חש מנוצל, אז ברור שהייתה שם הדדיות, ובמקרה כזה, אני מסכימה ששיקול הדעת של הנער הוא זה שצריך לקבוע ולא התפיסות הפרימיטיביות של הוריו.

arana1

New member
לי היו יחסים עם נערה בת 17

כשהייתי כמעט בן ארבעים אני חושב, וההורים שלה באמת נטרפו מזה לחלוטין, אבל בשבילי, ובשבילה, זה היה סיפור אהבה משמעותי לחלוטין, שגם נמשך כמה שנים.

ופעם גם עצרו אותי בגלל זה והיא התחילה לצרוח אבל אני אוהבת אותו וזה,
זה לא עזר אבל מסתבר שגם במערכת לא כולם סתומים לחלוטין ואחרי יום אחד במעצר הם ביטלו את כל התהליכים

משער שבגלל שנאווי הוא גם קוץ בעין של כולם אז נכנסו בו
כמו שקורה גם כיום

בת 17? מדהים.

פעם היה לי קשר סקס מיני בלי מגע אלא על ידי מילים עם אישה בת 40 אבל אתה אוהב צעירות, השאל האם פעם הייתה עם מבוגרת? למשל בת 70? כי שהגיל נמוך ואתה מבוגר אין ממש בעיה להפך זה שונה. אפילו שלי אין בעיה לאהבה אין גיל...

arana1

New member
אוהב צעירות ? ממש לא, אפילו להפך

הייתי עם נשים בנות גילי פחות או יותר

איך בכלל נוצר הקשר?

זה מדהים, באמת אבל אני בקטע של מטפלות כמו שאמרתי לי, אבל לא בא להן, תמיד מתנגדות.... אבל מה לעשות תמיד בא לך אם מי שדפוק לך את הצורה במיוחד לי כי אני מזכויסט מת...

arana1

New member
לא סובל מטפלות

נוצר איפשהו על שפת הים במקום רחוק כי הייתי נראה לא מאוד זר ומוזר ויפה וגם היא כזאת,
אני לא יזמתי את הקשר הזה, זה בטוח,

גם אני לא יזום קשרים.

אף פעם מי שפונה עלי זה הם/הן אני בכלל לא רוצה קשר עם אף אחד, או אף אחת רוצה להיות עם עצמי, אבל אם מי שהוא בא ורוצה לדבר אני מדבר, אני נכנע די מהר, ועובר הלאה, או משתק המון או הפך תלוי מי, יש כאלו שהייתי מוכר אליהן.

גם אני לא סובל אותן.

אני סתם אוהב להשתעשע זה לא הכי נעים אבל זה די מגניב אותי...

משטרה זה עם חרא.

אני חטפתי הרבה מאוד מהם, קיבלתי גם מכות מהם הם מניאקים נתנו לי מכות שהייתי אזוק. אין להם הרבה שכל והם רעים לא סובל את הכחולים, תמיד הינו רבים איתם : הם חורטים לי רע מאוד בזיכרון....

anti is back

New member
כן, זה באמת חבל לא "לנצל" את האפשרות

לשרוף את כולם מבלי להישרף.
יש אנשים שבשבילם ויכוח לוהט הוא בעצמו אלימות, הוא מסב להם כאב. כי בשבילם שפה היא דרך לגעת באחר, ואם המגע הזה נעשה תוקפני, זה מכאיב להם.
אבל מאוד חשוב לזכור שלכאב שלהם אין שום משמעות, כי הוא הרי סתם ביטוי לרכושנות הנרקסיסטית האלימה שלהם. הכאב היחיד שראוי להתחשב בו ולקדש אותו הוא הכאב של גברים שלא מאפשרים להם להתייחס לתחת של הנשים שהם מתדיינים איתן. זה נורא נורא מכאיב להם, כי הם הרי נורא פמיניסטים, טבעיים, מאובחנים והכול, ואלמלא יתייחסו לתחת של בנות השיח שלהן, הכיצד יוכלו לחקור ומה יהא על האותנטיות?
פחחחחחחחחחח

arana1

New member
אי אפשר לטעות יותר ממך

כי את, בדיוק כמו כולם, כופה על אוטיסטים זהות פסיכוטית בזמן שאפילו אנסי המקצוע מתחילים להבין שהם נשרפים יותר מכולם.

וגם מהתנהלותם ברור שהם נפגעים הרבה יותר ממי שמייבבים כל הזמן על זה ש"אוי הוא דיבר נורא לא יפה ואמר פיפי וקקה",
אדם שנשרף באמת לא עוסק ב"אתה לא מדבר יפה",

שפה זה באמת הדבר הכי חשוב אבל היא כזאת בדיוק בגלל שפרשנותה יכולה ואמורה לגלם רשת מאוד עמוקה של הקשרים ואין לקחת אותה כפשוטה.

אם את לא מסוגלת להבדיל בין התייחסות לתחת על מנת לחפצן ולהשפיל לבין התייחסות שמבקשת להזכיר אותו כרובד נוסף ומשמעותי לשיחה,
וכנראה שאת לא,
אז גם אין מצב שתצליחי להבין ולו מילה אחת ממה שאני כותב, או חושב, או בכלל

לא כל אדם שאומר תחת הוא אנס, גדול עלייך מה ?

כנראה הביטוי זה נראה לה אלים כי היא אישה?

אני לא מבין את זה : ואני מדבר עם בחורות בצורה הכי גסה: דווקא הכרתי כאלו שפתוחות לזה, ואני אומר להם באופן מאוד גלוי מה אני מרגיש, אבל אני הבנתי כבר מזמן שלדודה יש גבולות ברורים. אני גם שאלתי אותה מה הגבולות ולא דבריתי איתה על זה, אולי אני רגיש יותר? פחחחחחחחחחח ממש לא אני סתם לא בא לי לפגוע ואולי אני קצת נחמד יותר? פחחח סתם בא לי לא לוחץ על אחרים בטחו שאני אוהב אותם יודע שזה כואב להם... אבל באופן עקרוני אני מסכים איתך, אבל גם אני נוטה להוריד מעצמי, אחרת כולם ישרפו, אולי גם אתה, אבל לי זה לא מפריע, תזיין אות,י תדפק אותי ,יש לי חברה שאומרת לי תשמע מה " נתי קבלתי נתי לא נתתי" נו מה הכוונה? אחרי שהיא יודעת מה עברתי, אני בוכה? לא זה מצחיק אות אבל לדודה זה כואב או לנשים פאק...

arana1

New member
בגלל זה אני לא כופה את עצמי על אף אחד או אחת

אם אשה לא מסוגלת לשמוע מילה כמו תחת בלי לאבד את זה אז בסדר
אני לא אדבר איתה
אין בעייה
לא כופה על אף אחד או אחת כלום

כמובן שאין לך דרך לדעת מראש מי הולך להתפוצץ ממילים "גסות" אז אפשרי שיווצרו אי הבנות לא נעימות,
הרי לא את אנחנו יודעים,
אבל ברגע שמתברר שכך אז

anti is back

New member
אתה כן כופה

ברגע שאתה פונה למישהי במרחב הציבורי (משיב לדברים שכתבה, למשל), אתה כופה עליה את נוכחותך. ולא הבחנתי שאתה פשוט מפסיק לדבר עם נשים או אנשים שמבקשיםות ממך שלא להשתמש בשפה כזו או אחרת - אדרבה, אתה ממשיך לדבר ואף מתווכח ועומד על זכותך לדבר כפי שמתחשק לך.

נו למה לא? למה שישתוק?

הוא מבבטא את עצמו היא את דעתה בשביל זה יש וויכוח מה הבעיה? לא מתאים לך הצורה אל תפתחי את הודעה זה פשוט וקל, וגם אמרו לי שאותי לא פותחים, והרבה, זה הכל, גם אני לא פותח לפעמים...

anti is back

New member
כי שוב, אתה מעמיד את הצורך שלך

להתבטא בצורה מסוימת לפני הרגישויות של האדם שעומד מולך. בעיניי זו בעיה מוסרית.
גם אני אוהבת להתווכח "חזק", זה מה שאני עושה כאן כבר כמה ימים, אבל מול אנשים שמסתייגים מזה או אנשים שאינני מכירה, למדתי לרסן את עצמי.

זה הטבע שלך - אני לא חושב בצורה של מוסר.

בטח לא מול אנשים שאני לא באמת מכיר, את בחורה מוסרית אני לא, אני מאמין שארנה כן, אבל זה לא עניין ממש של מוסר אלא - עניין של צורך, שאני רואה מפגרים שמעצבנים אותי אני נכנס בהם ככה אני. בנוגע להתווכח חזק אני גם אוהב אבל אותך לא מוחקים ולא מסרסרים דודה. אותי כן זה הבדל וגם את ארנה, שימחקו אותך את תביני, אבל זה לא קורה כי מקדשים ומנצחים גישה שהיא " יפה " ובעני היא מכוערת ומכערת כל מה שטוב, ארנה מציג לטעמי את הטוב זה דעתי, בזמנו טענו שאני יברח ממנו שהוא יקלל אותי, אז אמרתי שזה לא יקרה, והנה זה לא קרה ,ויצא לו גם לי לקורא מטומטם אפילו שזה כמעת אף פעם לא קורה. קיצור - לטעמי אין קשר למוסר, ובכלל מוסר זה עניין מורכב שלא הבנתי בדיוק מה הוא.

למעלה