אני אמשיך את הדיון כאן
כי האתר המחורבן הזה לא עומד בצרכים התקשורתיים שלי,
בדיוק כמו כל העולם,
והדודה קובעת שאין מקום לצרכים התקשורתיים שלי כי אלה של הכלל הקבוצה עדיפים עליהם תמיד גם אם הם משרתים את מה שרע בעיני ולא רק בעיני,
לדעת הפשיסטים לקבוצה תמיד יש עדיפות על הפרט לכן צרכי הפרט, גם התקשורתיים, לא רק שלא זכאים להתחשבות אלא שהם מהווים עדות לבגידה ופגם וצריך להוקיע אותם ו"לטפל" בהם ולחסום אותם ולהשתיק אותם כי היחיד תמיד צריך להתחשב בקבוצה והקבוצה אף פעם לא צריכה להתחשב ביחיד.
זה הסיוט שאני ואוטיסטים אחרים חיים כמובן מאליו מאז היום שהמליטו אותנו לעולם,
וחבל,
כי זה לא הוגן ולא נכון ולא טוב לאף אחד אלא רק לאנשים הכי רעים.
צרכיו התקשורתיים של האדם זה הוא, זה עצמיותו, זהותו, את אלה של האוטיסטים פוסלים מראש, בלי לנמק בכלל, בלי לנסטות לחשוב מה צורת הצרכים הזאת משקפת,
ולמה ?
כי הכלל לא יודע ולא מכון להכיר בצורות הכללה שלא מתאימים למה שמשרת תפישות ומטרות מסויימות,
שהפלא ופלא,
מתברר למרבה הצער הפשיסטי שהן לא היחידות
שיש יותר מתפישה אחת של המציאות,
ולכן צרכיו התקשורתיים של היחיד לא תמיד זהים לאלה של הרוב,
אז מה הרוב עושה דרך אנסי המקצוע,
מכריז על כל מי שניחן בצורך תקשורתי שונה כחולה וסוגר עניין,
גם סטאלין ניסה את זה וזה עבד לו לא רע,
כנראה שהוא המודל של האקדמיה ושל אנסי המקצוע שהיא מפליצה
כי האתר המחורבן הזה לא עומד בצרכים התקשורתיים שלי,
בדיוק כמו כל העולם,
והדודה קובעת שאין מקום לצרכים התקשורתיים שלי כי אלה של הכלל הקבוצה עדיפים עליהם תמיד גם אם הם משרתים את מה שרע בעיני ולא רק בעיני,
לדעת הפשיסטים לקבוצה תמיד יש עדיפות על הפרט לכן צרכי הפרט, גם התקשורתיים, לא רק שלא זכאים להתחשבות אלא שהם מהווים עדות לבגידה ופגם וצריך להוקיע אותם ו"לטפל" בהם ולחסום אותם ולהשתיק אותם כי היחיד תמיד צריך להתחשב בקבוצה והקבוצה אף פעם לא צריכה להתחשב ביחיד.
זה הסיוט שאני ואוטיסטים אחרים חיים כמובן מאליו מאז היום שהמליטו אותנו לעולם,
וחבל,
כי זה לא הוגן ולא נכון ולא טוב לאף אחד אלא רק לאנשים הכי רעים.
צרכיו התקשורתיים של האדם זה הוא, זה עצמיותו, זהותו, את אלה של האוטיסטים פוסלים מראש, בלי לנמק בכלל, בלי לנסטות לחשוב מה צורת הצרכים הזאת משקפת,
ולמה ?
כי הכלל לא יודע ולא מכון להכיר בצורות הכללה שלא מתאימים למה שמשרת תפישות ומטרות מסויימות,
שהפלא ופלא,
מתברר למרבה הצער הפשיסטי שהן לא היחידות
שיש יותר מתפישה אחת של המציאות,
ולכן צרכיו התקשורתיים של היחיד לא תמיד זהים לאלה של הרוב,
אז מה הרוב עושה דרך אנסי המקצוע,
מכריז על כל מי שניחן בצורך תקשורתי שונה כחולה וסוגר עניין,
גם סטאלין ניסה את זה וזה עבד לו לא רע,
כנראה שהוא המודל של האקדמיה ושל אנסי המקצוע שהיא מפליצה