אני אם עובדת (אובדת?.....)

העין ה 3

New member
מה זה סקס?

אני רואה שרובכם הזכרתם את המילה, ואני לא כל כך זוכרת למה הכוונה... אולי אתן מתכוונות למה שאנחנו עושים פעם בחודשיים בהרצליה מדיקל סנטר? אה, סקס זה לא רק בשביל לעשות ילדים? וואוו!!! ולשאלתך, נאוה, ממש בחוה"מ פסח התחלתי לעבוד במקום החדש, אבל עדיין לא הודעתי לבוס שלי... אמרתי לו שאין לי סידור לילד ולקחתי חופש, ואני מתכננת להודיע לו מחר שאני עוזבת. גם רציתי להיות בטוחה בצעד, וגם אני באמצע קורס ולא רציתי לוותר עליו. עכשיו כשנשארו לי 3 פגישות מתוך 7 הוא בטח לא יגיד לי להפסיק באמצע... (הקורס לא עלה לו כסף). אני מקווה שהוא לא יתעקש על הודעה מוקדמת, כי ממילא הוא לא יביא לי מחליפה (הרי אני בעצמי הייתי מחליפה). ורדה

רויתה

New member
מירי, זה מדהים, אני קוראת את ההודעה

שלך וזה פשוט העתק מדוייק של שגרת היום שלי. גם אני קמה ב-5:30, מניקה את יונתן, אורזת את הצידנית, עובדת בקצב מטורף בעבודה (למרות שדילוג על ארוחת צהריים לא תזיק לי בכלל
), עוזבת את העבודה ב-15:00 ומיטלטלת עם משאבי הציצי כשלושת רבעי השעה עד הפגישה עם האוצר (אני לא זוכרת מי זו הייתה פה שהגדירה את השעה הזאת כשעה המאושרת ביותר ביממה). יום העבודה שלי גם כן התקצר מ-12 שעות ל-7 למרות שהיקף העבודה כאילו נשאר (עוד לא התרגלו לזה כולם) ולפני חופשת הפסח הזאת מה שהלך אצלי על השולחן, חבל על הזמן. בקיצור, יוצא שפעם בשבוע אני נופלת למיטה ב... 20:00 בערך ולא מעניין אותי כלום (נו טוב, רק סקס
). לא יודעת אם זה מנחם אותך מה שסיפרתי פה אולם קבלי בכל מקרה עידוד ו... כן גם לי זה קשה כל כך לפעמים. שיהיה בהצלחה בהמשך,

אז כך נראה היום שלי...

אני מתעוררת ב 5:45 ומתארגנת בשקט כדי ששיר לא תתעורר. אם היא מתעוררת היא לא מוכנה לעזוב אותי. ב 6:30 אני יוצאת לעבודה ומגיעה ב 7:00. אני עובדת ונותנת את המקסימום עד 15:45. אני לא הורגת את עצמי בעבודה וכן יוצאת לארוחת צהרים כי אני מאמינה שכך התפוקה שלי תהיה טובה יותר. לפורום אני כמעט לא נכנסת כי אני משתדלת באמת להיות יעילה (לפעמים חצי שעה בבוקר ולפעמים גם זה לא). ב 16:15 בערך אני בגן של שיר ואנחנו ביחד עד שהיא הולכת לישון. פעם בשבוע אנחנו נוסעות להורים של ליאור בחיפה ואז יש לי ערב קל יותר כי הם משחקים איתה כל אחה"צ. פעם בשבוע אנחנו הולכות לג'ימבורי במתנ"ס לשעה ואז אני פוגשת גם הורים אחרים ונהנית לפטפט איתם בזמן ששיר מפעילה אותי. אני מתכוונת ללכת לבריכה פעם בשבוע כשמזג האויר יתחמם. ב 18:30 בערך ארוחת ערב. אחרי זה אני מנסה לדבר יחד עם שיר את הצעצועים שמפוזרים ברחבי הבית. ב 17:30 בערך אמבטיה. הנקה אחרונה ולישון. יש ימים ששיר לא נרדמת מיד ואז המשחקים נמשכים עד שהיא עייפה. לרוב אני מתמוטטת יחד איתה. פעם בשבוע, בימי שלישי, ליאור לוקח את שיר מהגן ואני נשארת בעבודה עד מאוחר. בד"כ היא עירה כשאני מגיעה הביתה ואני משכיבה אותה לישון. גם ביום כזה אני מתמוטטת ונרדמת (בערך) יחד איתה. חנה

מי אמר שמצליחים להתמודד....

ויתרתי מרצון על הרבה דברים והורדתי משמעותית פרופיל בכל מה שקשור לקריירה ושיגשוג העסק שלי (אני עצמאית). רק היום, לאחר שנה ושלושה חודשים אני חוזרת לאט לאט לקצב של פעם. הכרתי בעובדה שאני לא כל יכולה ולא רציתי שזיו ישלם את המחיר ויקבל אמא עצבנית ועייפה. קבלי
גדול בתקווה שהידיעה שאת לא לבד תעודד אותך מעט...

חמניה1

New member
אני חוזרת לעבודה עוד שבועיים

ואני מתה מפחד. לא מפחידה אותי העבודה. עכשיו לא יהיה זמן להתמזמזויות. אני מפחדת ממעט הזמן שיהיה לי עם בר. את האמת, אני מקנאה במטפלת שתהיה איתה כל הבוקר. בינתיים זה הרגש היחיד שלי. אני מניחה שעוד מעט יצטרף לזה גם פחד. המטפלת מתחילה ביום שלישי הקרוב.

מירי,

את חייבת קצת לפרגן לעצמך! גם אני כשהתחלתי לעבוד הרגשתי ממש כמוך - עם הבדל אחד: אני עובדת 9 וחצי שעות ביום וזה במקום חדש (טוב, אני כבר שנה פה...) כך שלא היה למה להשוות קודם - לכן בעבודה יותר רגוע, יש זמן לאכול צהריים וזה החלק ביום שבו אני הכי נינוחה. אבל גם אני הרגשתי שנורא קשה לי, אחרי יום עבודה לחזור לענבל ו"ללבוש" את החיוך האימהי כשכל מה שאני רוצה זה לשבת על כוס קפה ולנוח 10 דקות לפני שמתחילים את ה"משרה השניה". נכון, להיות אמא זה כיף, אבל זה מעייף!!! יש לי הרגשה מההודעה שלך שאת מרגישה קצת אשמה שאת לא נמצאת עם גיא בדיוק כמו קודם. אבל אל לך להרגיש ככה. אל תנסי להספיק איתו כל מה שעשיתם קודם. עשי איתו את מה שעשיתם אחרי הצהריים. את הבוקר הוא מרוויח עם מישהו אחר (מה הסידור שלו?). אני לאט לאט הבנתי שענבל ממש נהנית במשפחתון ובימים שהיא רק איתי היא אפילו קצת משתעממת כי אין את הפעילות שיש בגן. הכל יהפוך לשגרה, תרגישי יותר טוב, כולם יתרגלו בעבודה שאת עובדת 7 שעות ולא יצפו שתדחסי כ"כ הרבה, גיא יתרגל שאת אמא רואים אחה"צ ובשבתות והכל יתחיל לזרום לו בטבעיות בסידור החדש. תנסי למצות כל רגע ועצה ממני: תלכי לאכול צהריים בעבודה. זה החלק הכי רגוע ביום. רחל

למעלה