אני אישה של מילים

אורמור

New member
אני אישה של מילים

אני אישה של מילים.. אז אל תדבר אלי בפרחים, את הפרחים תשאיר ליום ששי לי תן את המילים.. למרות שאני חדת חושים ויודעת לקרא גם בין המעשים מפרשת היטיב מבטים ויודעת לתרגם מגעים.. דבר אלי!! עטוף אותי בהברות ספר לי על הרגשות תרגם את התחושות החמא לי כשתחשוב אל תחסוך.. אני היא האישה של המילים המילים היפות המילים הלוטפות הלחישות הממיסות וכשהן נאמרות מהלב מתענגת עד כאב נוטלת אותן בשתי ידי משבצת בחן בין חדרי נוצרת אותן בלבבי ושולפת כשאתה לא איתי משחזרת אותן בחשאי רק אנא..דאג לי למלאי אל תשאל אם אני לא קוראת אותך גם ככה רוצה להיות דיסלקטית לפעמים.. רוצה שתגיש לי את המחשבות עטופות במילים וקשורות בסרטים שתעניק לי אותן כמדליות קטנות.. כטיפטיפות של פז יקרות כי מראשית ועד ככלות.. אני אישה.. האישה של המילים..היפות חבר לי הברה להברה ובנוסף לנשיקות פיך השוקקות אשתה בצמא מילותייך הטובות. אז אל תחסוך.. אור

אנגלינה

New member
אין לי מילים.......

אין לי מילים לתאר עד כמה זה יפיפה ונגע לליבי......... אנגלינה

זהרי

New member
לאנגלינה

אהבתי את השיר של דסטני ... מתאריך 12.06 חזרי מחכה לך שם.... אהבתי כל כתיבתך משם... המחכה ..( אתן תגובה בכל פעם..מבטיח)

אנגלינה

New member
אהבתי את קסנדרוש

אני היתכוונתי לחזור לפורום של אהבה ורומנטיקה אבל היחתאהבתי בפורומים ובהבנה ובכל ההתיחסות של קסנדרה המדהימה תצטרף לפה ניתראה הרבה :) באמת קסנדרה מדהימה!!!!!!!!!! מאנגלינה

זהרי

New member
מסכים ומחזק..

מסכים איתך אנגלינה ומחזק אותך בכל אשר את עושה לפעמים דיי בפרגון של מילה בכדי להשפיע על היצירה אז המשיכי באשר את ומבטיח להגיב ולא לאט... זהרי.

זהרי

New member
מסכים ומחזק..

מסכים איתך אנגלינה ומחזק אותך בכל אשר את עושה לפעמים דיי בפרגון של מילה בכדי להשפיע על היצירה אז המשיכי באשר את ומבטיח להגיב ולא לאט... זהרי.

זהרי

New member
מסכים ומחזק

*קסנדרה

New member
תודה אנגלינה המתוקה :)

אנגלינה את תמיד תהווי חלק מהפורומים שבהם יש לך אמירה ואז תמיד יתייחסו אלייך יפה, כי את משדרת דברים חיוביים, אנרגיות חיוביות, אז אוהבים אותך אני אוהבת אותך קסנדרה

פרח-בר

New member
והנמען הוא? כל בן-זוג באשר הוא...

היי אורמור, פשוט נפלאה הדרך בה הבהרת את ציפיותיך מהגבר שלך ל...גבר שלך. יש כאלה בינינו הרוצות בדיוק את שתארת אבל...מצפות שהוא יבין לבד. כאן הבהרת את הנושא בתקשורת ברורה יפה וכנה. רגעעעע...שולחת את האיש שלי לקרוא... ;-) מעניין, האם גם הצד השני מצפה לזה או שזה מובן לו מאליו או מאיים עליו או לא יודעת מה...ואולי זו שאלה לפורום ה``לא לנשים בלבד``?

אורמור

New member
תודה פרח חביבה @---->>>>----

מודה על התגובה.. השיר זכה היום להודעה נבחרת בפורום ארבעים+ ככל הנראה הנושא נגע לנשים רבות שחולקות את אותה מצוקה.. ואכן..אני הסקתי כבר מזמן שמה שרוצים שידעו..צריך לאמר אי אפשר לסמוך..שינחשו.. יום נפלא לך ושוב תודה אור שמגישה לך פרח..@-->>-->>---

פרח-בר

New member
:) ואם בפרחים עסקינן... ;-)

היי אורמור, תאמרי לו בבקשה ש...אם ייתן לך פרח יקבל פה-רך (יודעת...יש לזה זקן אבל...) ;-)

למעלה