אני אחרי מיון

פיצ 50

New member
אני אחרי מיון ../images/Emo5.gif

הרופא שבדק אותי אמר שכנראה זה החמרה של אנדו(יש ממצאים חדשים בUS)ולא יהיה מנוס מניתוח בהקדם הוא כתב לסוריאנו מכתב ואני אמורה להיות ברביעי במרפאה. אבל הוא גם חושב שיש דלקת באגן לפי כל הסימנים.(לקחו לי משטח ובדיקות דם) ולכן: הוא שלח אותי עם אנטיביוטיקה 2 סוגים למשך 14 יום(פלאגיל ורוצפין) ואם לא יהיה שיפור או חלילה החמרה אז לא תיהיה ברירה ויצטרכו לאשפז אותי.( לפני כמה חודשים הייתי מאושפזת בגניקולוגיה בגלל דלקת
) אני מבולבלת, בזמנו סוריאנו הטיל ספק באשר לדלקות באגן שהיו לי ואמר לי לא ללכת למיון אלא לפנות אליו כשיש כאבים, כי כשאני באה למיון ואני אומרת את הרקע ישר כששומעים שהיה לי PID (דלקת) אז שוב מאבחנים PID...זה כאילו שהם לא יודעים איך לאכול או להתמודד עם הרגישות ברחם והכאבים האלו... ועושים גזור הדבק מהמקרה הקודם.. בקיצור כרגע יש שקט מתוח ביני לבין גופי.................................................................................. ואני מאוד מקווה שנגמרו לו התוכניות ושהספיק לו לבנתיים או שמא הוא אוגר כוחות למתקפה הבאה
. אולי באמת זה דלקת והאנטביוטיקה עושה את שלה.... בקיצור אני נחה, לכן נעלמתי היה לי סופ"ש קשה. תודה יפות שלי על הדאגה אוהבת המון פיצ נ.ב הבנתי שאת המפגש דוחים לאחרי החג???

פיצ 50

New member
שכחתי לספר לכן

שכמובן נתנו לי זקירה כי לא יכולתי ללכת כמעט, ונשארתי להשגחה כמה שעות (עקרונית אסור לי לקבל וולטרן בגלל הקומדין שאני לוקחת, אבל נתנו לי חד פעמי והשגיחו עלי) והרופא שאל אותי אם אני רוצה להישאר לאשפוז ככה ישגיחו עלי. וסירבתי. שאלתי אותו אם מבחינה רפואית יכול להיות לי נזק מזה שאלך הביתה, אז הוא הסכים איתי ואמר לי שאני נראת לו בחורה חכמה שלא תעשה שטויות ואם יהיה חום או כאבים תחת האנטיביוטיקה אז לחזור מיד. כך או כך לראות רופא נשים ביום ראשון.(כמובן גם שהוא צלצל לרופא הנשים שלי שעובד בתה"ש ויידע בהכל הם גם התייעצו לגבי האשפוז ככה שאני לא יכולה לברוח..) אין כמו המיטה ויותר מזה השירותים והמקלחת שלך כשמרגישים לא טוב....אני שמחה שאני ב

פז08

New member
יקירתי....../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אבל קודם כל, העיקר שאת בבית.... זה בהחלט מנחם... אין ספק שאין כמו השירותים והמקלחת שבבית..... ובכלל, הפינה שלך, המיטה שלך..... חשוב מאד שתנוחי אבל תלכי בזמן למעקב כמו שהנחו אותך. כמו כן, את האנטיביוטיקה לא לשכוח ולא להפסיק, גם כשתרגישי יותר טוב (שאני מקווה שזה כבר עכשיו....). בנוסף, תמדדי חום מדי פעם (רצוי בבוקר, בצהריים ובערב) על מנת לוודא שהחום באמת לא עולה.... לגבי האנטיביוטיקה- אם לא תועיל, סביר שגם לא ממש תזיק ועדיף לא לקחת סיכון במקרה ומדובר בדלקת של האגן. אכן, זה בעייתי אצל בנות עם אנדו, במיוחד עם הסטוריה של דלקת באגן כמו שלך יש, ברגע שיש רגישות בהנעת הרחם וכאבים באזור האגן, זה בעייתי מבחינת הרופאים לקחת סיכון ולא לטפל......... מאחלת לך מכל לבי שתחושי בטוב ושהגוף שלך טיפה ירגע מכל הבלגן...... ואחרי שתחלימי, תתחילי לאט, לאט לטפל בכל המערכות השונות. לאט, אבל יסודי ותשתדלי בלי לחץ
זהו, שולחת המון חיבוקים ואם את צריכה משהו, את מוזמנת לשלוח לי מסר..... לילה טוב, פז

פיצ 50

New member
תודה בנות אתן 10

מה הייתי עושה בלעדיכן?? הכוח שאתן נותנות עוזר לי לעבור את היום, גורם לי להתמודד ולא לברוח, או להכניס את הראש לחול... הגעתי למצב שאני כבר מחכה ללכת למרפאה...לשמוע ולהיות אחרי..יש בי קצת מתח, אבל זה יעבור... שוב המון תודות!!! נ.ב מה קורה עם המפגש זה נדחה? לא הצלחתי להבין...

זואילי

New member
כן, רשמנו - המפגש נדחה

מכיוון שבסוף נותרו רק איזה 3 בנות בלבד.

bella1978

New member
פיצ, תרגישי טוב!!!

גם לי סוריאנו אמר להתקשר אליו אם יש כאבים, הוא כזה חמוד... בכל מקרה תהיי בריאה!!! בלה

תרגישי טוב

ועדכני אותנו אחרי הביקור במרפאה....את המתח תשארי בצד ...הוא לא טוב לך לזמן הזה.... אני

למעלה