אני אחרי מיון ../images/Emo5.gif
הרופא שבדק אותי אמר שכנראה זה החמרה של אנדו(יש ממצאים חדשים בUS)ולא יהיה מנוס מניתוח בהקדם הוא כתב לסוריאנו מכתב ואני אמורה להיות ברביעי במרפאה. אבל הוא גם חושב שיש דלקת באגן לפי כל הסימנים.(לקחו לי משטח ובדיקות דם) ולכן: הוא שלח אותי עם אנטיביוטיקה 2 סוגים למשך 14 יום(פלאגיל ורוצפין) ואם לא יהיה שיפור או חלילה החמרה אז לא תיהיה ברירה ויצטרכו לאשפז אותי.( לפני כמה חודשים הייתי מאושפזת בגניקולוגיה בגלל דלקת
) אני מבולבלת, בזמנו סוריאנו הטיל ספק באשר לדלקות באגן שהיו לי ואמר לי לא ללכת למיון אלא לפנות אליו כשיש כאבים, כי כשאני באה למיון ואני אומרת את הרקע ישר כששומעים שהיה לי PID (דלקת) אז שוב מאבחנים PID...זה כאילו שהם לא יודעים איך לאכול או להתמודד עם הרגישות ברחם והכאבים האלו... ועושים גזור הדבק מהמקרה הקודם.. בקיצור כרגע יש שקט מתוח ביני לבין גופי.................................................................................. ואני מאוד מקווה שנגמרו לו התוכניות ושהספיק לו לבנתיים או שמא הוא אוגר כוחות למתקפה הבאה
. אולי באמת זה דלקת והאנטביוטיקה עושה את שלה.... בקיצור אני נחה, לכן נעלמתי היה לי סופ"ש קשה. תודה יפות שלי על הדאגה אוהבת המון פיצ נ.ב הבנתי שאת המפגש דוחים לאחרי החג???
הרופא שבדק אותי אמר שכנראה זה החמרה של אנדו(יש ממצאים חדשים בUS)ולא יהיה מנוס מניתוח בהקדם הוא כתב לסוריאנו מכתב ואני אמורה להיות ברביעי במרפאה. אבל הוא גם חושב שיש דלקת באגן לפי כל הסימנים.(לקחו לי משטח ובדיקות דם) ולכן: הוא שלח אותי עם אנטיביוטיקה 2 סוגים למשך 14 יום(פלאגיל ורוצפין) ואם לא יהיה שיפור או חלילה החמרה אז לא תיהיה ברירה ויצטרכו לאשפז אותי.( לפני כמה חודשים הייתי מאושפזת בגניקולוגיה בגלל דלקת