אני או הם...!

NאVי

New member
אני או הם...!

לחבר שלי יש במחשב סרטונים ותמונות פרונוגרפיים מרובים מאוד. (יש לציין, שיש לו אותם בטרם היותנו זוג) ואני חושבת שכיום כשאנו יחד אין הוא זקוק לכך יותר. ברצוני להציב לו אולטימטום, או למחוק אותם או למחוק אותי
האם אתם מסכימים איתי או שאולי נסחפתי מעט...
אני אשמח מאוד אם תענו לי על כך כי אני מעוניינת לפעול כמה שיותר מהר. ראוי לציין שהוא בנאדם מקסים ואני מאוד אוהבת אותו, אבל אני לא יכולה להתעלם מהעובדה שיש אצלו כ"כ הרבה סרטים ותמונות ולו אין כלל בעיה עם זה.

לורן29

New member
שלילי חזק!!

מה זה זה? אולטימטום? שיבחר בינך לבין הסרטים? Be careful what you wish for! ואם הוא יבוא ויגיד לך שלא מתאים לו שאת מאוננת, עכשיו כשיש לך אותו את צריכה להפסיק? חליק, אחות! יש לי קולגה בעבודה שצופה בסרטי פורנו, מהקצרים האלו ששולחים במיילים. הוא נשוי באושר-מאוהב באשתו מעל הראש. מה הקשר בין מחט לתחת? הוא נהנה לצפות בסרטים האלו? זה הקיק שלו? אם את אוהבת אותו ומאמינה בו, היי סמוכה ובטוחה שהוא לא צופה בהם בגלל שלא טוב לו איתך או כל מה שזה. כולה "תחביב"(?) אני לרגע לא מנסה לזלזל ברגשותייך-אבל אמן על שניכם הבעיה הזו בלבד, שהיא שוב-לדעתי-לא בעיה. מה דעתך לצפות יחד איתו? אולי זה ידליק אותך? בכל מקרה-אולטימטומים בכל מצב שכזה-שלילי חזק ביותר.

הליויתן

New member
ווווייייי וייייי וייי נסחפת

המון נסחפת................ תני לחיות לחיות ככה זה תראי אם כבר פתיחות ותלמדי לראות אתו ביחד את הסרטים האלו אל תנסי לגרום לו להרגיש תחרות בינך ובין סרטים אני למשל עד היום,עם אשתי הולכים לראות חתיכות או חתיכים ביחד על החוף ובודקים ומעירים ביננו בשקט על פרטי הפרטים מה יותר טבעי מלהתעניין בזה?

פיני007

New member
מה הרכושנות הזאת? את שמה

עצמך מול חבילת סרטים? ומה יהיה עליך בעוד 20 שנה? תקני לו משקפי סוסים שלא יראה ימינה ושמאלה? מה קורה אותך? אז שיראהסרטים. אולי הצפיה רק תשפר את הביצועים שלו איתך. חשבת על זה?

אחותי, את זקוקה לחבל הצלה

מה אכפת לך שיש לו סרטים ותמונות? הוא יוצא עם הסרטים לבלות? הוא מתייחס אליה ם ואלייך לא? עזבי אותו, או טוב יותר, תשתתפי...

NאVי

New member
אז כך....

אולי נסחפתי בניסוח השאלה.... מה שהתכוונתי לומר זה, שהמחשב שלו מוצףבכל הסרטים הללו. ולכן רציתי שתאמרו לי מה זה בדיוק אומר עליו??? כל דבר בטעם, לא?

כובע on

New member
זה אומר שהוא

כמו 60% מהאוכלוסיה בכדור הארץ אוהבים לראות סרטים פורנוגרפיים ואין שום דבר רע בכך, אני וחברה שלי גם אוהבים לראות סרטים כחולים ואפילו ביחד, זה רק מגביר את החשק ומשפר את הביצועים.

מה זה אומר עליו?

שיש לו ברוך השם תיאבון מיני בריא! את צריכה לברך ולעודד את זה, לא לדכא את זה אצלו.

קורטוב

New member
לי ולאשתי יש אוסף משותף

גם אני כשהכרתי את אשתי היה לי אוסף מכובד של חוברות וספרים אבל לא רק שהיא קיבלה את זה אלא זה הפך להיות האוסף "שלנו" מאז יש לנו אוסף מכובד של תמונות וסרטים במחשב כשכל אחד מוסיף לפי הנושאים החביבים עליו. פתיחות כזו רק נותנת את הכייף לקשר שלנו.

את רוצה את האמת?

הגזמנת ובגדול! ראשית נוAה לא חושבת שיש לך בכלל זכות לדרוש מהחבר שלך מה לשמור במחשב האישי שלו. מה שכן את יכול לעשות הוא להסביר לו שזה מפריע לך... אולי שישמור אותם בתיקיה נסתרת שזה לא יהיה לך מול העיניים וכך זה לא יציק לך. שנית, תנסי להשתחרר מהקיבעון שסרטי סקס ותמונות זה משהו רע. בין התמונות ולבינך אין שום קשר. וזה גם אם הוא מאונן עליהם... זה משהו נוסף, משהו שונה, ואף חיובי. תנסי לבדוק את זה בעצמך. אולי תראי גם את בזה משהו מעורר. תנסי לחפש תמונות של דברים שאת אוהבת, סרטונים קצרים על פנטזיות שלך, וסיפורים שיכולים לגרות אותך. נוAה מבטיחה לך שתגלי עולם שלם וקסום
חבל שאת שוללת בלי לדעת...

avnil1

New member
אם החבר שלך היה שואל כאן

הייתי אומר לו בצורה חד משמעית - הסרטים, את החברה זרוק ומהר. לא בגלל שהסרטים חשובים אלה רק בגלל שלאף אחד אין זכות להציב אולטימטומים כאלה. גם את לא היית רוצה שיציב לך אולטימטום כזה. ודרך אגב - אין משמעות ממתי יש לו אותם וזכותו להמשיך לאסוף אותם גם עכשיו כאשר אתם זוג. זוגיות היא דבר נפלא אבל צריך גם להבין שליחיד יש זכות לפרטיות, לא הכל שייך לזוגיות ואם הוא נהנה מחומר פורנוגרפי אז זכותו המלאה להחזיק חומר כזה.

הספרנית

New member
נסחפת...ולא מעט, אלא ממש בהגזמה../images/Emo4.gif

מה זה משנה לך אם יש לו סרטונים או תמונות במחשב? את מעדיפה שהוא יעשה את זה מאחורי גבך?

דמייני שאת על סירה במיסיסיפי

בכיוון הזרם - נ ס ח פ ת !!! כל מה שזה אומר הוא שלחבר שלך יצר מיני ב ר י א !

alfalf

New member
איך את מחליטה בשבילו

ש: "אין הוא זקוק לכך יותר"?????????. יש לי חדשות בשבילך, הוא גם מאונן. כן, אפילו שיש לו חברה. לפחות אם הוא חלק מתשעים ומשהו אחוז מהאוכלוסיה. תרגיעי את עצמך, ויפה שעה אחת קודם. קמתי עצבני היום.

למעלה