אני או הם...!

יהיה בריא בשבילך, אם תתחילי גם את

להתעניין בחומר הקיים אצלו במחשב. כך תוכלו להוסיף גיוון לגלות עניינים חדשים להגביר את היצר המיני(שלך). ושיהיה לו לבריאות!

foruman

New member
נניח שהוא "בוחר" בך.

נתחיל בזה שזו לא הייתה בחירה שלו, כיוון שאת הצבת אולטימטום וזה יכניס לקשר שלכם מקור רציני לבעיות. בהנחה שהוא יפסיק עם הפורנוגרפיה על המחשב, מה את חושבת שיקרה במקום? הוא ירגיש תיסכול עם כל המקרה הזה ויתהה מה הוא עושה עם כל החירמון הזה. מה שפותח כאן פתח רציני לחיפוש דברים במקומות אחרים. אלא אם יש לך את היכולת לספק את צרכיו המיניים בכל רגע שהוא יבקש, ללא יוצא מהכלל, הקשר שלכם אחרי ה"בחירה" שלו צפוי להדרדר (וגם אז, בכל זאת במקום לדבר ולנסות להגיע לפחות לפשרה בינכם, היה אולטימטום. מושג שעדיף שלא יהיה בקשרים רציניים וכנים). לעומת זאת, אם תקבלי את זה ואולי כמו מי שציין פה - תצטרפי לחגיגה הקשר שלכם יכול רק להשתפר, שלא לדבר על הסקס שלכם.

afeine

New member
אוי מזכיר לי נשכחות...

אני זוכר שבתחילת הקשר (טוב, לא כל כך "תחילת") מונו גילתה שגם לי היה אוסף לא מבוטל של סרטים (גם וידאו וגם מחשב). היו לנו מריבות ענק בנושא והיא איימה לסיים את הקשר כי לפי דעתה, צפייה בסרטים כחולים שווה בגידה! בסופו של דבר נשברתי וזרקתי את כל הסרטים לפח ומחקתי את הסרטונים והאתרים מהמחשב. לא עשיתי את זה כי היא שכנעה אותי, ולא כי אני סמרטוט חסר דיעה שיעשה הכל בשביל זוגתו, אלא בגלל שפורנוגרפיה היא דבר שולי שלא משתווה לעונג שבקשר אוהב. ידעתי שעם הזמם דיעותיה ייתרככו ויתמתנו. וכך קרה. היום אני שוב צופה מדיי פעם בסרטים או נכנס לאתרים ולמונו אין בעיה עם זה (לפחות כך היא אומרת
). אז אני חושב שכולם כאן צודקים - אין לך זכות להפיל עליו תיק כזה, ואת מגזימה בטירוף. זה רק פורנו קיבינימאט! מה את עושה מזה עניין?

Nלי שם

New member
מהרררר../images/Emo121.gif.....את עדיין כאן??

תעיפי אותו...תזרקי אותו לכל הרוחות!!! הוא מחזיק במחשב סרטונים ותמונות פרונוגרפיים מרובים מאוד??
אל תאמיני לו!!!! אני בטוח שהוא פגש כבר חלק גדול מהככבות...סליחה..כוכבות בסרט? תגידי ..הוא היה בחו"ל בתקופה האחרונה??...נו ..ידעתי!!! שמח בשבילך שגילית את זה כל כך מהר... עכשיו חפשי מישהו בלי מחשב...הכי בטוח.

bar666xp

New member
מה זה אני במקומו מוחק אותך בשניה

ניסחפת בענק מה השטויות האלה מה את לא נהנת לראות איזה סרט לפעמים ?!

נסחפת יקירתי...

אל תהיי קיצונית כל כך. דווקא זה שהוא לא מסתיר את זה ממך - צריך להראות לך שזה לא דבר רע (ובטח שזה לא צריך לפגוע בך ו/או ביחסים בניכם...) אם הוא היה עושה את זה מאחורי הגב שלך - היה עדיף? וזה לא מראה עליו שום דבר רע לדעתי.

Gardner

New member
אני שם לב שכמעט כל התגובות פה

מצדדות בדיעה שהבחורה נסחפה, ושפורנו זה לא דבר שצריך לגנות אותו, ו/או להשוות אותו בכלל לזוגיות. האמת שגם אני חושב ככה, אבל אני מתאר לעצמי שמראש לשאול כזאת שאלה בפורום סקס, שמנסה לפחות להתהדר בפתיחות לענייני סקס, לא יזמין את הסוג הזה של התגובות כמעט באופן מוחלט.

חיבוקון

New member
גם אני חשבתי להפנות אותה

לפורום: מנזר השתקנים. אבל תיארתי לעצמי שיש לה את התובנות הברורות כל כך

../images/Emo88.gifתמימות דעים בפורום

כבר בגילך את רוצה לנהל לו את החיים? בלי שום אול טימטום.

למעלה